За лотариите и печалбите

• 214 161
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 525
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Прави ми впечатление,че децата са зарибени по тези талончета  Confused

# 526
Как няма да са - Ела баби, да си изтеглиш едно билетче. ooooh!

# 527
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Не вижда ми се плашещо.Влизат доста деца и казват на майките искам билетче  Confused

# 528
Не вижда ми се плашещо.Влизат доста деца и казват на майките искам билетче  Confused
Децата приемат за нормално да се купуват билетчета. Те са далеч от това що е хазарт, що е хазартна зависимост. Неприятното е, че остават с впечатлението, че от лотария можеш да станеш богат, а не като се потрудиш, например.

# 529
  • Сф
Да, едно време имаше също билетчета с тиражи, дядо ми ми купуваше по празници.Как се казваха обаче, тото лотария май.
И едно време който си го влечеше хазарта си играеше сварка- от училище бягаха, по бинга ходеха.В тотото също не е било безопасно.Пунктове имаше навсякъде и някои от комбинации оставаха без лев.
Тъй че нищо ново с тия пирамиди сега.Всяко чудо за 3 дни.

# 530

Именно  #Cussing out
Иде ми да късам ушите на бабите! Вечно аз съм лошата, щото не давам..а те-най-добричките!
smile3515

# 531
Да, едно време имаше също билетчета с тиражи, дядо ми ми купуваше по празници.Как се казваха обаче, тото лотария май.

Това беше държавната лотария.
Но нямаше пристрастени, като сега с търкането. Twisted Evil

# 532
  • София
Нямаше пристрастени заради дългия интервал между купуването на билета и тегленето на печалбите. Дори вече не е като при държавното тото, където скъсиха интервала до теглене на 3-4 дни, а е по-зле - виждаш веднага и като на ротативките искаш да натиснеш пак, и пак, и пак... и се набутваш.

# 533
Ми Анди, до човек си е.
Нито ротативки ме влекат, нито билети.
На бинго съм ходила 2-3 пъти, от чисто любопитство, в началото.
Тото също не играя.

# 534
  • София
Това е механизмът. Дори някого да не го влекат, изкушението става доста по-голямо.

# 535
  • ВАРНА
Добре де - продължават със свинщината от Националната лотария на Нова тв. да гърмят и трещят за големия джакпот и да питат хората какво ще направят с 11 милиона -

-  защо никъде и никога не уточняват че сумата за изплаща за ДВАЙСЕТ ГОДИНИ!!! на равни годишни вноски от следващата година на спечелване! - тоест най-рано 2037 г. ще види всички пари накуп и ако не харчи нищо????!!!!!

Най-голяма сума която ще гушне накуп е 557 000 лв. спечелилия джакпота от 11 милиона.....това защо не го уточняват и лъжат всички че ще вземе спечелия всичките пари накуп?????

няма ли кой да ги осъди да пишат задължително навсякъде под джакпота че сумата се изплаща за двайсет години с големи букви?

# 536
Наистина ли е така? На братята близнаци, които спечелиха 5-6 милиона, май им дадоха парите накуп.

# 537
Не, и при тях имаше някаква врътка, ама вече съм забравила каква.
Сигурно ли е, че големият джакпот няма да се изплати еднократно?
Ако е така, вероятно са го обявили някъде и са си вързали гащите.
Нямам нищо против, ако искат и до 2050 г. да ми го изплащат. Само да го спечеля, няма да им създавам проблеми.  Grinning

# 538
Тази „лотария” ще съществува още 20 години? Че и печалби ще изплаща?

А,стига бе!

# 539
  • ГО
И на близнаците ще им изплатят всичко след 18г. Всеки месец им превеждат пари. Спомням си, че единият каза, че до абитуриентския бал на сина му щели да им превеждат и бил спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт