За лотариите и печалбите

• 214 183
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добре де - продължават със свинщината от Националната лотария на Нова тв. да гърмят и трещят за големия джакпот и да питат хората какво ще направят с 11 милиона -

-  защо никъде и никога не уточняват че сумата за изплаща за ДВАЙСЕТ ГОДИНИ!!! на равни годишни вноски от следващата година на спечелване! - тоест най-рано 2037 г. ще види всички пари накуп и ако не харчи нищо????!!!!!

Най-голяма сума която ще гушне накуп е 557 000 лв. спечелилия джакпота от 11 милиона.....това защо не го уточняват и лъжат всички че ще вземе спечелия всичките пари накуп?????

няма ли кой да ги осъди да пишат задължително навсякъде под джакпота че сумата се изплаща за двайсет години с големи букви?
В сайта им изрично пише това

''Печалбата Джакпот при познаване на всички 6 числа ведно със страна на монета се изплаща на печелившия участник, както следва: частта в размер от 500 000 лева при представяне на печелившото потвърждение на залог (квитанцията), а останалата част от печалбата се изплаща за период от 20 години, на 20 равни годишни вноски, считано от следващата календарна година.

В случай, че в едно теглене има двама или повече познали участници, чиито квитанции съдържат и шестте числа и страна на монета, които са еднакви с изтеглените 6 печеливши числа и страна на монета в това теглене, Джакпотът се поделя поравно между броя на всички тези участници.

В случай, че в едно теглене има двама или повече познали участници, чиито квитанции съдържат и шестте числа, които са еднакви с изтеглените 6 печеливши числа в това теглене, печалбата от 100 000 лева се поделя поравно между броя на всички тези участници. ''

# 541
Значи ако лотарията продължи да я има следващите години, мое и да си вземете милионите...

# 542
Всъщност, нямаше ли нещо подобно и при традиционното тото - спомних си за един миньор, който спечели голяма сума преди години - той също каза, че не му ги дават наведнъж...Но едва ли са му ги превеждали за период от 20 години...

Е, аз винаги съм с едно наум за билетите "Печалба за цял живот", при които има някакво подобно разпределение на сумите - не вярвам, че точно тази игра ще съществува още 20 години. Въпреки това, дават много пари всеки месец. Мой роднина се пошегува, че ако някой спечели печалба за цял живот, сигурно му изпращат наемен убиец, но на мен при всички положения ми изглежда хубаво  Simple Smile

# 543
  • София
От 1 седмица тече рекламен клип със спечелил мой колега. Работим в съседни стаи, човека е реален.
Спечелил е 100 000 лв, преведени са му по сметката. Изтъркал  е билетчето в края на септември,
Сега е  в отпуска и на  пътешествие, после ще търсят апартамент. Ще трябва и да додадат известна сума за имота и за обзавеждане. Но пък ще са си отделно, сами и без голям кредит.
След като рекламата излезе в ефир, момчето се похвали. Имал е забрана да говори за печалбата преди това.

# 544
В хазартните игри имаше някакви държавни гаранции или нещо такова и няма шанс парите да не бъдат получени дори и след спиране на играта.

# 545
В хазартните игри имаше някакви държавни гаранции или нещо такова и няма шанс парите да не бъдат получени дори и след спиране на играта.
Интересна хипотеза!
Държавата плаща дълговете на Божков и Шиши, дори когато те „фалират” поредната фирма (банка)?
А,стига бе!

# 546
Интересна хипотеза!
Държавата плаща дълговете на Божков и Шиши, дори когато те „фалират” поредната фирма (банка)?
А,стига бе!
Грешно съм се изразил. Парите се гарантират от Националната Лотария(в случая) и не могат да потънат дори да фалира.
Обясняваха го преди по ТВ за хазартните игри, но не помня какво беше.

# 547
Един вид гаранционен фонд, направен от Шиши значи...
Интересни неща пишеш! Сега ако кажеш, че и ги вярваш...

Тия хора фалираха най-голямата банка в България и откраднаха едни нищо и никакви 4,5 млрд. лв, как да се съмнявам че ще изплатят на бай Курти от с.Горно Уйно парите след 10-15 години.

Нека не бъдем мнителни, организаторите на хазарта изглеждат свестни хора. Питайте Веждичката!

# 548
Ами нормално е хората да бъдат мнителни, особено като са от другата страна.
Една или няколко печалби от по няколко милиона обаче, са изключително слаба мотивация за фалиране на Лотарията.

# 549
Истински са си печалбите - човекът от Плевен, който даваха доскоро, също взе 100 000 - не го познавам, но имам познати, които го познават. А и Лафката от която си е купил билета е до стария ми адрес (преместих се преди около година) - купувала съм билети от там.
100 000 е много хубава сума - не те прави богат, но подобрява живота - особено, ако човек има заеми, нужда от жилище и тн.

# 550
Стойността на тези 11 милиона лева след 20г. обаче е много възможно да е значително по-ниска от сега. Прецакващо е малко за печелившия. Ако ти превеждат всяка година по 500 000, тази и следващите 3-4 години ще си купиш три апартамента на година например, но после може да паднат и на два, и т.н. Надали ще вземат предвид инфлацията, когато ти изплащат следващата порция... Ако още ги има след няколко години изобщо.

# 551
  • ВАРНА
Iozanovaa - това го има уточнено само на сайта и никъде другаде!  

Най-голямата наглост беше в новините на нова тв. как заразпитваха хората какво ще правят с 11 милиона - въвеждат ги в заблуда че едва ли не вземат всичко накуп!
 - ....заичислява репортера там не знам си  колко 18 бентлита 15 къщи....хеликоптери...самолети ще можел да купи спечелилия - а то нищо общо... 500 000 лева след една година...което е далеч от бурно рекламираните 11 милиона.

Колко хора играещи редовно в големия джакпот знаят че ако уцелят 6-ца + страна на монета ще вземат 500 000 -  не 11 милиона?

# 552
  • София
Iozanovaa - това го има уточнено само на сайта и никъде другаде!  

Най-голямата наглост беше в новините на нова тв. как заразпитваха хората какво ще правят с 11 милиона - въвеждат ги в заблуда че едва ли не вземат всичко накуп!
 - ....заичислява репортера там не знам си  колко 18 бентлита 15 къщи....хеликоптери...самолети ще можел да купи спечелилия - а то нищо общо... 500 000 лева след една година...което е далеч от бурно рекламираните 11 милиона.

Колко хора играещи редовно в големия джакпот знаят че ако уцелят 6-ца + страна на монета ще вземат 500 000 -  не 11 милиона?
Ами,който иска да види пълните условия на играта никой не го е спрял да погледне в сайта преди да играе.Мисля,че вече сме напреднали до толкова,че всеки има достъп до интернет..

# 553
...
Ами,който иска да види пълните условия на играта никой не го е спрял да погледне в сайта преди да играе.Мисля,че вече сме напреднали до толкова,че всеки има достъп до интернет..
Да, де! Naughty
Пенсионерите, които мечтаят да заринат  децата си с пари, по цял ден из сайтовете сноват и бягат на всяка пенсия да търкат билетчета.
Не, че са го видели по телевизията.
 Wink

# 554
  • ГО
А замисляли ли сте се, какво ще стане с вас, ако ви дадат накуп 12млн?
Хич не ги и искам. И не играя за тях, де. Много повече предпочитам 100 - 200 000, отколкото тези милиони. То няма да е живот. Постоянно в страх, за теб, за децата ти.... мерси!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт