За лотариите и печалбите

• 213 882
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 975
В държавното тото наистина джакпоти над милион се изплащат в рамките на 7 години, с вноски всеки месец, но срокът на пълно изплащане не бива да надвишава 7 години, което си е един доста по-разумен срок. То 20 години са си кажи речи половин живот.

В тази връзка ми е чудно защо хората масово играят в лотарията, а не в тотото, ето сега джакпотът там за 6/49 е над 7 милиона, доста приличен. Ако е защото му нямат вяра, от тази тема разбирам, че доста хора се съмняват и в честността на нац. лотария. А и цените за фишовете са значителлно по-ниски, аз например играя тото1 (познаване на футболни срещи), цената им май е без конкуренция - 10 стотинки на колонка. Е, и печалбите не са космически, но за такава цена толкоз.

# 976
Няма нищо чудно, рекламата на Нац.лотария е много брутална, а и тотото не се „продава” под път и над път.
Благодаря за инфото, може да пусна един фиш. От на Божков билетите не купувам, писала съм причините  Sick .

# 977
  • Варна
Аз не бих издавала правило парите от печалбата да се наследяват. Един човек печели печалба и един човек има право да й се наслади. Лотарията е чист късмет, докато къщата, колата и събраните пари са нещо, за което си се борил/работил да получиш.

# 978
И аз така мисля.
Може да го убият, за да наследят парите.

# 979
И аз така мисля.
Може да го убият, за да наследят парите.
Или да го убият, че да не ги дават.

# 980
  • ВАРНА
Ммм не - фишове за спорт - тото от половин година се попълват на всички Лафка...в Кафуфланд будките отстрани също и за лотария и за държавното тото са.

Агресивна реклама на лотарията и много често малки смешни печалби по 8 - 10 - 20 лева и баламите се лъжат.

В лотарията  12 милиона за 20 години по 500 000 лв. на година!

В тото 6 от 49   7 милиона за 7 години с изплащане по 30 000 лв. всеки месец!

Лотарията  - големия джакпот и 6 от 47 лв. минимум 2 лв. за колонка

Тото 6 от 49  -  80 ст колонка!

Ако всички редовно играещи научат тези факти би трябвало да се пускат повече тото 6 от 49 .

# 981
Ами те мотат да го убият и за да не му изплатят парите.
Изводът - не играйте, защото като спечелите, не знаете какво губите. Mr. Green

# 982
Ммм не - фишове за спорт - тото от половин година се попълват на всички Лафка...в Кафуфланд будките отстрани също и за лотария и за държавното тото са.

Агресивна реклама на лотарията и много често малки смешни печалби по 8 - 10 - 20 лева и баламите се лъжат.

В лотарията  12 милиона за 20 години по 500 000 лв. на година!

В тото 6 от 49   7 милиона за 7 години с изплащане по 30 000 лв. всеки месец!

Лотарията  - големия джакпот и 6 от 47 лв. минимум 2 лв. за колонка

Тото 6 от 49  -  80 ст колонка!

Ако всички редовно играещи научат тези факти би трябвало да се пускат повече тото 6 от 49 .

Да не забравяме, че в нац. лотария има и тая врътка с избор на монета, което прави спечелването още по-трудно. Всъщност май това временно е отпаднало и може би затова е спечелен джакпота, защотот гледам са написали нещо от сорта "и през април играете без избор ези и тура"...

# 983
Да, може и да е по-изгодно да се играе на тото 6 от 49, обаче шансът да намериш пункт, където да пуснеш е точно 6 от 49  Wink за разлика от Лафка, където е на всеки сантиметър....А електронното пускане на фиш в държавното тото е по-трудно от физическото намиране на пункт.

# 984
А лихва върху задържаните суми тече ли?
Защото, ако си получиш печалбата накуп, ще си вкараш парите в банка и може да живееш само от лихвите. Или да накупиш имоти и да печелиш от наеми. А така хем не разполагаш с парите си, хем няма лихви, хем няма гаранция, че изобщо ще ги получиш някога.
Държавното тото – и там тарикати. Ако спечелиш един милион, може бизнес да завъртиш, жилище да си купиш, от лихви да печелиш. А така – подхвърлят ти като на куче някаква месечна сума, която най-вероятно ще профукаш, но дори да спестиш нещо, не е като да имаш парите накуп и да ги инвестираш. Пък и инфлацията си казва думата...

# 985
Изборът на монета не прави спечелването по-трудно, а по-скъпо.

# 986
  • София
Ще си каже човек, че купувате билети с опрян в челото пистолет.  Rolling Eyes

Нито един билет за лотария не съм си купила досега, а тото съм играла броени пъти през целия си живот. Но дори така не съм съгласна с това изплащане за двайсет години. Щом човекът печели, значи трябва да си ги получи, да му удържат данъците, и да ги прави нататък каквото иска - кеф му да ги харчи, кеф му да ги налепи вместо тапети.

# 987
Ще си каже човек, че купувате билети с опрян в челото пистолет.  Rolling Eyes

Нито един билет за лотария не съм си купила досега, а тото съм играла броени пъти през целия си живот. Но дори така не съм съгласна с това изплащане за двайсет години. Щом човекът печели, значи трябва да си ги получи, да му удържат данъците, и да ги прави нататък каквото иска - кеф му да ги харчи, кеф му да ги налепи вместо тапети.

E да, но играта си има правила. В момента, в който започнеш да я играеш, значи се съгласяваш с правилата.
Лотариите, тотото и разните подобни са бизнес, а не социално подпомагане.

# 988
  • ВАРНА
Изборът на монета не прави спечелването по-трудно, а по-скъпо.

Прави спечелването на джакпота трудно и то много!   Извън промоционалния месец март и април сега....
- за да спечелиш джакпота от 3 до 12 милиона ти трябват 6 познати числа + страна на монета. 

Иначе ти трябват само 6 числа като в момента!      От май месец като върнат страна на монетата при познаване на 6 числа и сгрешаване на страната на монетата печалбата е само 100 000 лв.!!!

Ако бяха остави страна на монетата и Димитър със сегашните 6 познати числа и евентуално сгрешаване на страна на монетата вместо 20 години по 550 000 щеше да вземе крайна сума 100 000 лв. общо всичко.

# 989
Ами трудно толкова, колкото да познаеш числата и без да има монета като условие. Просто няма да си пуснеш един фиш с тези числа, а два с двете страни на монетата.  Grinning
Тоест, вместо да дадеш левче, ще дадеш два.
Като ви чета вярвам, че има хора, които не играят така, а това не е добра стратегия. Но преди да ви прочета, не вярвах.

Общи условия

Активация на акаунт