За лотариите и печалбите

• 214 045
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 795
. Не разбирам защо все някой гледа да я оплюе - проста била, невъзпитана била, не знам си какво. Лотарията е за всеки, не само за хора с 3 висши образования и безупречни маниери.

Не ,просто дадох пример как едни пари дошли отнякъде изкарват на показ нещото, наречено благодарност! Най-обикновено, човешко чувство.  Grinning

# 796
За каква благодарност говорите?!? Жените, които продават билети, просто си вършат работата - да подадат билета, нямат НИКАКВО отношение към печалбите.
Ами някой ако си купи билет от автомат, какво - от благодарност отива да го намаже с машинно масло ooooh!

КАКВО като продавачката е продала печеливш билет? И трябва ли по тази логика да отнася упреци за всеки продаден НЕпечеливш билет?

Много елементарни разсъждения.

# 797
Много устойчив тоя джакпот, на ТОТОто май по-лесно пада  Laughing

# 798
. Не разбирам защо все някой гледа да я оплюе - проста била, невъзпитана била, не знам си какво. Лотарията е за всеки, не само за хора с 3 висши образования и безупречни маниери.

Не ,просто дадох пример как едни пари дошли отнякъде изкарват на показ нещото, наречено благодарност! Най-обикновено, човешко чувство.  Grinning
За кое да й благодари? Тя ли й е написала числата? Или ги е изтеглила? Или й е платила фиша?  Simple Smile

# 799
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За каква благодарност говорите?!? Жените, които продават билети, просто си вършат работата - да подадат билета, нямат НИКАКВО отношение към печалбите.
Ами някой ако си купи билет от автомат, какво - от благодарност отива да го намаже с машинно масло ooooh!

КАКВО като продавачката е продала печеливш билет? И трябва ли по тази логика да отнася упреци за всеки продаден НЕпечеливш билет?

Много елементарни разсъждения.

Напълно съм съгласна  Peace

# 800
Когато се играят хазартни игри е прието при печеленето на по големи суми да се оставя бакшиш.Това са неписани правила на късмет и успех, ако щете и на възпитание на играча.

Това са неписани правила на хазартно зависимите хора. Притесняват се, че ако не почерпят или не оставят бакшиш, другите ще ги "погледнат лошо" и повече няма да печелят.

# 801
# 802
  • София
Продавачите на билети винаги ти дават ти да си изтеглиш. Предполагам, че им е забранено те да избират кой билет да ти продадат.

# 803
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не не е забранено,но всеки би предпочел да си го изтегли сам.  Peace

# 804
  • София
Аз лично не. Но като кажа "дай един билет, няма значение кой" винаги ми дават да го избера аз.

# 805
Аз лично не. Но като кажа "дай един билет, няма значение кой" винаги ми дават да го избера аз.

Естествено, после не трябва да ги е яд, че билета е печеливш. Ако примерно работиш в малко квартално магазинче и ти изтеглиш билета на клиента и ХОП печеливш 5000 лева, няма ли да те е яд?  Grinning Grinning Grinning
Или примерно изтеглиш на някой познат приятел билета и той спечели голяма сума... Хич няма да те е яд нали.  Grinning Grinning

# 806
  • София

Естествено, после не трябва да ги е яд, че билета е печеливш. Ако примерно работиш в малко квартално магазинче и ти изтеглиш билета на клиента и ХОП печеливш 5000 лева, няма ли да те е яд?  Grinning Grinning Grinning
Или примерно изтеглиш на някой познат приятел билета и той спечели голяма сума... Хич няма да те е яд нали.  Grinning Grinning

Абсолютно си права. Сигурно е. Затова подарявам билети само в семейството.

# 807
Големи драми имате с тези билети...
Нито купувам, нито подарявам.
На мен са ми подарили 2 или 3, някои печелеха по 5 лв., дадох ги на човека да пробва пак.

# 808
  • София
Когато се играят хазартни игри е прието при печеленето на по големи суми да се оставя бакшиш.Това са неписани правила на късмет и успех, ако щете и на възпитание на играча.

newsm78

Кой е прието да се черпи? Крупието ли???
Ако се прави аналогия с работодателя... то трябва да почерпите всички останали участници в лотарията...  #Crazy

# 809
Крупиетата в казината получават сериозни бакшиши. Няма база за сравнение между тяхната работа и тази на продаващите талони.

Аз, ако спечеля, бих почерпила жената, която ми продава билетите, но просто защото я познаван от 7 години, а и ме попита, дали детето ми е брат  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт