Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 036
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Нито АЕГ, нито Бош са германско производство вече.
Всичките ми уреди, включително пералня и сушилня, са втора употреба, ПРОИЗВЕДЕНИ В ГЕРМАНИЯ, и съм супер доволна. Пералнята ми кара вече десета година с 2 ремонта, единият от които беше за влязъл банел от сутиен, а сушилнята е трета година без никакъв дефект и перфектно изпълнение. Двете общо са на половината на цената на една нова пералня със същите параметри. Като ме напуснт, ще търся пак такива - втора употреба, произведени в Германия.

Ама това май няма никаква връзка с темата Laughing
Сега се сещам какво НЕ харесах на едно гости наскоро: окачен таван от тези, дето са картина на опънат плат. Беше някакво небе, което стоеше супер неестествено връз секциите и холната гарнитура. Собственичката обаче беше доста горда Wink

# 676
АЕГ-то няма нищо общо с онова от едно време, не се заблуждавайте.
Истината е в Miele-то, железни са.

Peace Подкрепям. С Miele пералня и сушилня сме на 5г. вече и досега абсолютно никакви проблеми не е имало. Поне засега, де, да не чуе дяволът.  Laughing  

# 677
Уви, не. АЕГ с гаранция 24 месеца. 1200 лв в канала  Rolling Eyes
Контеса,  Hug

И моята АЕГ беше счупена, но ми я правиха за 30 лв  Heart Eyes Какво  е на твоята? Пиши на лични ако искаш  Peace

# 678
  • София
Да, и аз съм чувала много хубави неща за Миеле. Но техният комбиниран уред е 4000лв и само с 2 години гаранция - никога не бих си го купила. При избора ми миналата година основен критерий беше срока на гаранцията - тъй като ми е ясно, че комбинираните уреди се чупят по-често. Поне, ако не друго - ремонтите ще са безплатни.  Laughing

Май, за съжаление, доста уреди вече са с ниско качество - 2 миксера успяха да ми гръмнат в ръцете - единият беше някакъв евтин - простих му. Ама другият беше за 100-тина лева, уж хубава марка. Пак си купих евтин, китайски.  Laughing

# 679
  • София
Уви, не. АЕГ с гаранция 24 месеца. 1200 лв в канала  Rolling Eyes
Контеса,  Hug

И моята АЕГ беше счупена, но ми я правиха за 30 лв  Heart Eyes Какво  е на твоята? Пиши на лични ако искаш  Peace
Майсторът отвори мотора и каза, че целият ротор е изгорял. Каквото и да означава това, в тази сфера съм абсолютен дебил. Та нов мотор+труд , ще излезе към 400 лв. Ако изобщо стане..още чакам да ми се обади.

Абе как само 2 години гаранция за уред, който струва 4000 лв  Shocked

# 680
menyanthe, те тези с големия срок се чупят най-много  Laughing
Miele и 2 ръка бачка без проблем, та какво остава за нови. Просто са съвсем друг клас, нищо общо с другите.

# 681
Таис, при същия проблем приятелката ми си взе нова пералня, по препоръка на техник! Човекът и казал, че няма значение каква марка ще си избере, но да е с 5г гаранция

# 682
  • София - Рим и обратно
За последно купувах миксер като се роди голямата ми дъщеря преди 15 и кусур години,  Laughing още си работи перфектно. А като се сетя, че продавайки апартамента на баба и дядо, изхвърлихме работещи пералня и хладилник AEG  на по 35-36 години.. Crazy. Явно наистина се е правела вечна техника в началото.

# 683
  • София
НСЧ, ще видим - надявам се да не си права. Засега - 1 година е стабилна машината, а не е като да не я експлоатирам - стигала съм до 18 перални със сушилня на седмица. Обикновено са поне 5-6.  Blush

# 684
  • Ямбол
Няма ли тема за сушилни, че превръщате тази в такава?

# 685
  • София
Таис, при същия проблем приятелката ми си взе нова пералня, по препоръка на техник! Човекът и казал, че няма значение каква марка ще си избере, но да е с 5г гаранция
Моят техник каза ние да решим - дали ще оправяме тази, или ще купуваме нова. Предвид, че е почти нова, избрах първото (ММ беше пас, било му все тая  ooooh! ). Дано стане.

Лиляна, напоследък във всяка тема се изявяваш като даскалката с показалката.

# 686
При положение, че има нова с 5г гаранция за малко повече при, не бих поправяла. Но ти си решаваш
Извинявам се и спирам спама

# 687
Абе как само 2 години гаранция за уред, който струва 4000 лв  Shocked
На Miele гаранция не й трябва.    Laughing
Дават ти две години, ако случайно уцелиш уред с фабричен дефект, да ти го сменят.
А иначе, при правилна употреба, марката може да те погребе.
Трябва да й сложат девиз:"Miele никога не се поврежда!"    Grinning

Като вица за Ролс Ройс....
Скрит текст:
купил си един господин Ролс Ройс, тръгнал на екскурзияи хоп, нещо станало и колата спряла.Обадил се човека на сервиз, дошли, огледали, почесали се, обадили се в компанията, дошли от там хора, оправили колата.Поискал човекът да си плати, казали му:"Ремонтите са безплатни, по правило Ролс Ройс не се повреждат!"    Mr. Green

# 688
Мушами, миризми, обувки, килими, кухненски кърпи, покривки, пране, кой мил кучето, каретата на баба, изкуствени цветя, сега се разправяме с техника.
Време е да си поговорим тези, дет живеят в къщи копат ли, сеят ли домати,какво семе и колко корена засяват. И какви мотики ползваме, нови ли купуваме или от старите на баба и дядо.  newsm78

# 689
Не се сърди човече, пита вчера, защо съм мила кучето, а не съм карала гостите да се събуват.
Кучето не си бършеше краката в изтривалката, а и се катереше по мебелите, детето го хващаше за лапите, а и нямаше как да я контролирам къде стъпва на вън.

Общи условия

Активация на акаунт