Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 013
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
А тези дето не простират? Има си  сушилни, защо прането е нужно да се цапа напростора , хеле пък в големия град

Е, ако се живее на мръсно място човек няма избор, но когато е нормално и не се цапат вече имаш такъв. Лятото не пускаме сушилня, навън съхнат по-бързо, не виждам смисъл да я чакам. Пък и обичам да простирам  Joy 

..искам сушилня, но нямам място за отделна...

Някъде на 2 ниво - над пералня, шкаф...?

Същото и при мен. Гугълчо малко се поизпотява с холандския обаче.

За Miele ли става дума?

# 661
  • София - Рим и обратно
За Siemens.

# 662

Няма ли онлайн инструкции? Аз така търся, ако съм изгубила нещо. Пиша уреда, марката, инструкциите обикновено са в пдф формат.

# 663
  • София - Рим и обратно
Пералнята не е нова, замениха ми една стара с друга не много стара Simple Smile. Ужасно ме мързи да търся наръчници, иска ми някакви регистрации, тъпотии... Изнервям се и зарязвам всичко. Като ми потрябва да се сетя за някоя програма, превеждам набързо името с преводача или действам на принципа проба-грешка.

# 664
Пералнята не е нова, замениха ми една стара с друга не много стара Simple Smile. Ужасно ме мързи да търся наръчници, иска ми някакви регистрации, тъпотии... Изнервям се и зарязвам всичко. Като ми потрябва да се сетя за някоя програма, превеждам набързо името с преводача или действам на принципа проба-грешка.

То вярно, че не е rocket science.  Laughing Нали идеята е да е user friendly, колко ще е трудно да налучкаш програмата.  Laughing

# 665
ОООООх, простирането ми е най голямата мъка.....искам сушилня, но нямам място за отделна

Нашата известно време беше върху пералнята, така че и това е вариант.  Wink

# 666
Точно една върху друга ще ги плесна и аз, когато дойде време за смяна на пералнята

# 667
  • София
Аз съм с комбинирана, защото нямам място за отделна. Над пералнята е бойлерът. Ползвах около 4 години комбинирана на Електролукс. След като ѝ изтекоха 2-те години гаранция - се почна едно ходене по мъките - викахме няколко пъти сервиз за различни неща. Последният път, обаче, доста се изложиха от сервиза и реших, че повече не искам да се занимавам с тях - продадох я и си купих нова Аристон, с 5 години гаранция - ползвам я вече година, доволна съм - с по-голям барабан е, гумираната част е по-лесна за почистване, има даже и програма за сушене на вълна - супер.

Нямам тераса, на която да си суша дрехите, така че нямам голям избор.  Wink

# 668
Аз до колкото разбрах от приятелка с комбиниран уред е, че това, което е изпрано в пералнята е много същото количество за сушилнята и оттам идва целия проблем. Ако остане цялото количество пране - не може да го изсуши и много го намачква. Не знам дали е вярно и точно, така го тълкува тя. Моите уреди и пералня са по-стари модели от 2010 г. са, но аз съм си доволна от тях, сега има по-хубави и по-големи.

# 669
всичко по нея е на немски,няма превод на български, и никой не може да ми го преведе,

Снимай ми програмите, ще ти ги преведа  Peace

С това нахлувам в интересната ви темичка  Heart Eyes

# 670
  • София
blackcat6, ако не пълниш пералнята докрай, няма проблем. Например, моята има капацитет за пране на памук - 8кг и капацитет за сушене на памук 6кг. За вълна - капацитет на сушене е 1кг. А и винаги можеш след прането, да извадиш част от дрехите, да изсушиш останалите и след това да изсушиш тези, които си извадил.

# 671
  • София
Аз съм с комбинирана, защото нямам място за отделна. Над пералнята е бойлерът. Ползвах около 4 години комбинирана на Електролукс. След като ѝ изтекоха 2-те години гаранция - се почна едно ходене по мъките - викахме няколко пъти сервиз за различни неща. Последният път, обаче, доста се изложиха от сервиза и реших, че повече не искам да се занимавам с тях - продадох я и си купих нова Аристон, с 5 години гаранция - ползвам я вече година, доволна съм - с по-голям барабан е, гумираната част е по-лесна за почистване, има даже и програма за сушене на вълна - супер.

Нямам тераса, на която да си суша дрехите, така че нямам голям избор.  Wink
Никога не съм имала Аристон. Ще взема да я пробвам, ако се стигне до закупуване на нова сушилня. По принцип имам фетиш, създаден още в детството от майка ми, към 2 марки - АЕГ и Бош. И наистина тогава уредите им, говоря за преди 25-30 години, бяха бетон. Почти вечни. Сега пак всичко ми е тяхно, нооо разлика има, немалка. Просто качеството не е същото  Tired

# 672
  • София
Забравих да кажа и че Аристонът е доста по-тиха - най-редовно ходя да проверявам дали съм я пуснала.  Joy hahaha

# 673
АЕГ-то няма нищо общо с онова от едно време, не се заблуждавайте.
Истината е в Miele-то, железни са.

# 674
Аз съм с комбинирана, защото нямам място за отделна. Над пералнята е бойлерът. Ползвах около 4 години комбинирана на Електролукс. След като ѝ изтекоха 2-те години гаранция - се почна едно ходене по мъките - викахме няколко пъти сервиз за различни неща.
Аз не купувам вече тази марка. Хладилникът ми беше електролукс и се счупи точно на следващия ден след изтичането на гаранцията.
Мiele са железни, но и желЕзно скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт