Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 001
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Софи, сушилник Simple Smile

Титина , ти пък сега . Защо се простирали навън ? Питай Куркума в другата тема лекция ни изкара за ползите от свежия въздух , слънцето и т.н.

Таис , и аз се чудех .Казах си ,че има какво да се научи от тази жена  Mr. Green

Успех с майстора.  Hug

# 646
Софи, сушилник Simple Smile

Титина , ти пък сега . Защо се простирали навън ? Питай Куркума в другата тема лекция ни изкара за ползите от свежия въздух , слънцето и т.н.

Таис , и аз се чудех .Казах си ,че има какво да се научи от тази жена  Mr. Green

Успех с майстора.  Hug

Не е сушилник. И сушилници имам. Това метална тръба на колелца, на която се увисват закачалки.

Ето това:

http://4.bp.blogspot.com/-ASUG0ezk4xI/TkH-rciLiMI/AAAAAAAAL-M/iw … ntasy-Fantasy.png

# 647
Софи ,  а това е рампа за дрехи . Сушиш си ги на закачалките или май му казваха и подвижен оганайзър за дрехи .Гардероб като в гримьорна Simple Smile

# 648
Що пък гъбички и парцали за почистване на мушама.. Обезмаслител и хартия или направо от тези мокрите кърпи за плот,  а може и от бебешките..
На вълни сме у нас, като ми писне голата маса с подложки, вадя мушама или поктивка. Но купувам едни турски бели или бежови мушами

# 649
ОООООх, простирането ми е най голямата мъка.....искам сушилня, но нямам място за отделна, а комбинираните всички казват, че не били хубави Wink
Така, че незнам какво да предприема....не искам да простирам, не искам да чакам сто дни да съхнат дрехите, не искам да ми се мотаят гащи и чорапи по балкона.... Simple Smile

# 650
Кажете за прането. Случва ли ви се да видите простор"че"  с гащи и чорапи по него....
Уж,  сбутано в ъгъла, ама ...

Значи не ти пречат мръсните обувки, а ти пречат чистите дрехи на просторчето??? Баси странната логика. Дано нямам такива гости като теб  Praynig

# 651
  • София/Севлиево
Просторче с гащи не ми се е случвало да видя, но съм виждала сложени дрехи зимата по всички радиатори на парното-все пак не всички дрехи могат да се сушат в сушилня.Моята примерно така и не научих как да суши всичко, различно от бельо,всичко по нея е на немски,няма превод на български, и никой не може да ми го преведе, но мен ме устройва, защото най-мъчно съхнат чаршафите и кърпите, а в сушилнята за 2-3 часа са готови.Иначе обожавам да простирам-действа ми много успокояващо и даже си подбирам щипките според цвета на дрехите  Mr. Green  Просто ми харесва,когато са подредени и съчетани цветово.

# 652
ОООООх, простирането ми е най голямата мъка.....искам сушилня, но нямам място за отделна, а комбинираните всички казват, че не били хубави Wink
Така, че незнам какво да предприема....не искам да простирам, не искам да чакам сто дни да съхнат дрехите, не искам да ми се мотаят гащи и чорапи по балкона.... Simple Smile

Аз имам комбинирана, ами по-добре е, отколкото без. Simple Smile

# 653
Не мога да си представя, че ще поканя гости и няма да си прибера дрехите от радиаторите

# 654
Дрехи по радиаторите, а и изобщо, сушенето на дрехи вътре в помещенията е вредно, вероятно ще ви докара плесени.

# 655
  • София - Рим и обратно
Обожавам да простирам. През зимата слагам сгъваем сушилник в някоя от спалните и си простирам с кеф, мирише ми страхотно. А и въздухът у нас е доста сух, така че се овлажнява идеално. Гости не каня в спалнята (засега Mr. Green), та няма какво да гледат.
А тези ароматизатори, дето уж миришели на пране, ползвайте си ги вие, отврат са Sick, пробвах го.

# 656
Дрехи по радиаторите, а и изобщо, сушенето на дрехи вътре в помещенията е вредно, вероятно ще ви докара плесени.

Не, не е вредно, сега с работещи радиатори влажността вътре падна с 10% - от 40 на 30 и веднага се усеща
Затова сушенето вътре си е ОК
Сега ако поддържаш влажност над 70% и темп над 22% тогава рискът за плесени и мухъл се увеличава  с всеки ден
На тази тема станахме спецове след като се наложи да сменяме обезвлажнителя в подземието на къщата

Пране май досега не съм виждала разхвърляно, освен някоя сушилня в някоя от спалните

Показаното от Софи го ползвам и аз за сушене на ризи, после гладенето е бързо и лесно

Иначе нямам проблем да си опъна сушилнята на терасата отпред, под нивото на парапета е не се вижда отвън
Стига навън да не е супер влажно, суша предимно така

Но не и когато очаквам посещение
Тогава всичко се прибира в мокрото помещение или направи в гаража

Сега сме със сушилня тип шкаф и съм много недоволна, няма да има как да суша пухени якета
Като сменяме пералнята след година ще се вземе и сушилня, даже така обикновено дават и добра отстъпка

# 657
......,всичко по нея е на немски,няма превод на български, и никой не може да ми го преведе,...
С Гугъл Преводач пробвай. Моята е правена за скандинавските страни и е на холандски. С Гугъл го преведох още като я купих.

# 658
  • София - Рим и обратно
Моята е правена за скандинавските страни и е на холандски. С Гугъл го преведох още като я купих.
Същото и при мен. Гугълчо малко се поизпотява с холандския обаче.

# 659
  • София/Севлиево
Моята е правена за скандинавските страни и е на холандски. С Гугъл го преведох още като я купих.
Същото и при мен. Гугълчо малко се поизпотява с холандския обаче.

Той Гугъл преводача с какво ли не се изпотява, но е добре идея,поне ще схвана горе-долу как.Само едно научих на принципа проба грешка-в сушилнята любимите вълнени пуловери не  Naughty ,щото после за нисто не стават...

Общи условия

Активация на акаунт