Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 001
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • густо майна Филибето
Чак съжалявам , че след толкова споменавания на кучета и котки не ги разнищихте Laughing До тук много се забавлявам Joy

Някои от гостите ми остават неприятно изненадани, че в къщи се разхождат котки. Mr. Green

# 631
  • София
Чак съжалявам , че след толкова споменавания на кучета и котки не ги разнищихте Laughing До тук много се забавлявам Joy

Някои от гостите ми остават неприятно изненадани, че в къщи се разхождат котки. Mr. Green

И моите. Повечето са коткари, в интерес на истината, но има и единици, които ненавиждат котки, или пък имат фобия. Трудно е тогава..зверовете ми не търпят да стоят заключени  Sunglasses

# 632
За котки нямам проблем, но куче има ли въобще не ходя. Жал ми е животинката да стои затворена заради моите фобии, но не се чувствам добре в една стая с куче. Изключение правя само за една приятелка, но гледам тя да идва у нас или да сме навън. Хубавото е, че като сме у тях децата му запълват времето и няма излишно за мен  Mr. Green

Wild_rabbit, не споря, споделям. Аз съм лесно адаптиращ се човек, като ида в нечий дом каквото е прието това спазвам, ако ми кажат - стой с обувките - стоя, нито питам, нито разпитвам защо.
Всеки има право да живее, както му харесва Simple Smile

П.П. За уюта, това е разликата, която усещам при събиране в ресторант и при гостуване в дом. Затова сигурно и за обувките така ги приемам нещата.

За прането - май не ми се е случвало да виждам при гостуване, но служебно да. Никога няма да забравя едни гащи от тези големите памучни, опънати на закачалка и сложени на вратата на хладилника  Simple Smile и това след предварителна уговорка, не съм нахълтала изненадващо. Направих снимки, с Фотошопа махнах гащите, "подредих" стаите и собственикът звънна удивен - това не е моят апартамент!  Joy
След толкова години май няма какво да ме изненада, но пък го приемам от забавната му страна  Simple Smile

# 633
....
Обувките, килимите и мушамите ги разчепкахме...

Кажете за прането. Случва ли ви се да видите простор"че"  с гащи и чорапи по него....
Уж,  сбутано в ъгъла, ама ...
Ето ти едно от преди секунди у канадско по съседски над оградата Simple Smile

Перат хората ,сушат си навън ...но са над 70 и двамата та им е простено .

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 00:06 от Анонимен

# 634
Е, може точно в този ден да не посрещат гости  Laughing

# 635
Не се заглеждам в чуждото пране. У нас като идват гости гледам да нямат допир с прането. Епа не е тяхна работа да ми гледат гащите.  ooooh!

# 636
  • София
Не ми говорете за сушене на дрехи. От няколко дни ми е счупена сушилнята, която е само на 3 години. Като болна съм без нея  Tired

# 637
Е, може точно в този ден да не посрещат гости  Laughing
Така е . Позна .И аз неволно го заблелязах ,защото сме все навън и това се вижда от нас Simple Smile
 Перат все в понеделник или вторник, а посрещат гости всеки ден от сряда нататък и от петък е пълно всеки ден с много синове ,дъщери, снахи, внуци ,приятели и прочие.

Нека сме селяни у наше село ,но толкова възпитани, усмихнати,премиещи  готини хора накуп никъде не съм срещала .Въпреки прането и кучетата им в къщи Simple Smile

Таис  Hug Не е ли в гаранция 5 години ?

# 638
  • София
Уви, не. АЕГ с гаранция 24 месеца. 1200 лв в канала  Rolling Eyes
Контеса,  Hug

# 639
Таис ,ужас. Е , това е много неприятно .
Дано намерите скоро някоя на оферта  Praynig

Знам ,че не ти е смешно ,но как сега ще поддържаш имиджа на прясно изпрано миризма у дома ? Язък , изгоря сестро  hahaha

# 640

Знам ,че не ти е смешно ,но как сега ще поддържаш имиджа на прясно изпрано миризма у дома ? Язък , изгоря сестро  hahaha

Обаче виж как са подредили прането по цвят и размер. Много естетично.  Laughing

# 641
...

Обаче виж как са подредили прането по цвят и размер. Много естетично.  Laughing
Софи, стреснах се ,че само аз съм обременен мозък и забелязвам подобни конфигурации. Отдъхнах си . bowuu

# 642
  • София

Махни, махни. Сега чакам присъдата на майстора - ще я бъде ли с ремонта, или ще купуваме друга. Много кофти е без сушилня, особено зимата  Tired

Помня, че някоя мацка от форума си редеше щипките по цвят. Ей над това колко цъках след като го прочетох  Crazy  Joy

# 643
А тези дето не простират? Има си  сушилни, защо прането е нужно да се цапа напростора , хеле пък в големия град

# 644

Махни, махни. Сега чакам присъдата на майстора - ще я бъде ли с ремонта, или ще купуваме друга. Много кофти е без сушилня, особено зимата  Tired

Помня, че някоя мацка от форума си редеше щипките по цвят. Ей над това колко цъках след като го прочетох  Crazy  Joy

Аз го правех в България, но тук имам само сини щипки и не става. Освен това простирам рядко, през лятото и често не ползвам щипки - овесване си дрехите на закачалка и ги изваждам навън със стендер (така ли му се викаше)? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт