Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Постът над моя ме провокира и аз да си изплача мъката.На мен пък ми написаха "няколко болезнени папулки по гърба", а целият ми гръб е...Няколко...По-скоро десетки.И по лицето.
По своя преценка намалих прясното мляко и млечни,шоколад и какао.Почиствам лицето и гърба с розова вода,купена от Музея на Розата в Казанлък и мажа с хидратиращ крем.По-добре съм.

# 91
Съчувствам и на двете  Hug
Нямам спомен дали бях писала, но тоникът на Лъш с чаено дърво страшно помага (но не става за основа грижа, все пак) - може да пръскате навсякъде, и по гърба, много добре успокоява и помага на пъпките да се  премахнат.  Hug Изцяло на основата на чаено дърво, хвойна,  грейпфрут (+ 1 парабен), така че със сигурност би помогнал. Те имат и други нещица против пъпки, но не съм пробвала.

# 92
Благодаря ти, Holly Pink.  Hug А за белези нещо друго да препоръчаш освен пилинга на SVR?

# 93
не - на мен ми помогна Ефаклар+ да се отърва, но моите бяха пресни и малки

# 94
Благодаря ти, Holly Pink.  Hug А за белези нещо друго да препоръчаш освен пилинга на SVR?
Имаше на Bioderma Sebium serum, мисля че беше... Ползвала съм го преди две години, но ми помогна при петната от пъпки. Действа като "излющтва" горния слой на кожата без да я изсушава. Виж в някоя аптека с консултант. Аз намазвах серума само по бузите и челото /там имах петна/и след това нанасях хидратиращ крем. Това само вечер, после почнах през вечер и така близо месец. Имаше резултат.

# 95
Продукти съдържащи чаено дърво също са много добри. Трябва си упоритост и постоянство. За съжаление продължавам борбата с пъпките. Сега излизат преди цикъл, намазвам ги, изчезват и следващия месец пак  Sad

# 96
Борбата е трудна Sad Peace

# 97
Благодаря за предложенията момичета  Hug  Знам, че се иска постоянство и упоритост, но просто малко се отчаях, че за толкова време няма никакъв ефект. Е ще продължавам да търся подходящите продукти за моята кожа, дано скоро да ги намеря.

# 98
Момичета, а има ли според вас обяснение мястото, на което излизат пъпките? При мен например задължително ще има на лявата буза, към челюстта по-близо. Най-много там преди цикъл примерно, скоро като боледувах не знам от лекарството ли какво, но цяло съзвездие имах  Tired Не ми се беше случвало скоро, но точно там излязоха и винаги е така.

# 99
Аз лично използвам почистващи продукти на Clinique i Bioderma и съм изключително доволна, понеже кожата ми е много чувствителна.

# 100
Момичета, а има ли според вас обяснение мястото, на което излизат пъпките? При мен например задължително ще има на лявата буза, към челюстта по-близо. Най-много там преди цикъл примерно, скоро като боледувах не знам от лекарството ли какво, но цяло съзвездие имах  Tired Не ми се беше случвало скоро, но точно там излязоха и винаги е така.

Имаше в интернет схема.На мен ми излизаха ниско по бузите и по ръба на долната челюст от двете страни.Пишеше,че хормонално било.Не съм си изследвала хормоните обаче.Потърси схемата,беше доста подробна. Simple Smile

Относно червено-лилавите белези-козметичка ми каза,че кожата сама ще си ги изхрани и ще изчезнат.Така и стана.

# 101

И аз съм така, само че на дясната буза близо до челюстта. От време на време и на лявата. Това все преди цикъл  Sunglasses Хормоните са май, но не съмм ги  изследвала

# 102
Хормони, хормони.. Ми аз като съм ги изследвала и са ок? Какви ли изследвания не съм си правила, то да му писне на човек  Close  Имах преди време само един леко над нормата и после се оправи, но това беше преди 3 години..

# 103
За себе си имам едно обяснение аз...Пъпките започнаха след престой в болница-все си мисля,че оттам лепнах бактерии някакви сигурно.

# 104
При мен е зле и никога не съм имала толкова.И по гърба имам няколко.Пъпките ми са големи трудни пробиват,всяка една оставя червенина слеь себе си,огромна.Без връх са,пробиващи-не знм кой вид акне се води.Ефкалар гел и крем даже гу влошиха,защото се появиха като почнах да ги ползвам.МажА хлорнитромицин и спирт.Кажете добър лекар,кажете какво да ги правя.Взех си цинк да пия.

Общи условия

Активация на акаунт