PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 640
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Е стига де  Crossing Arms, все не се дореждам до него.

# 466
Минавам да се оплача, че помпата на крема Ред Аут се счупи след няма и месец употреба. Побългареното решение не помогна, ще се мъча да вадя помпата и да изстисквам колкото мога.

# 467
Дали се очаква скоро крема с невен? Тъкмо мислех да поръчвам разни неща, но заради крема ще трябва да изчакам  Confused

# 468
  • Варна
И аз съм в същата ситуация, но доколкото разбрах, създателките на козметиката не пишат вече в темата и ни остава да следим сайта за наличност.

# 469
Имат имейл на фирмения сайт, пишете им там както бихте писали на всеки друг собственик на онлайн магазин, към който бихте имали въпроси.

# 470
  • София
Има фейсбук, телефони за контакти..

Иначе на мен флуида ред аут 100 мл ми стигна за два месеца. Явно щедро съм нанасяла, а по принцип хабя продукти със скоростта на охлюв. Нямам търпение да си го купя пак.

# 471
Ехеее, Илли  Grinning  Аз го ползвам от месец и малко и съм изхабила може би 1/5. Ама и на мен не ми харесва, ако сложа повече - кожата ми лепка  Wink

# 472
  • При децата ми
И аз съм в същата ситуация, но доколкото разбрах, създателките на козметиката не пишат вече в темата и ни остава да следим сайта за наличност.

Това не го знаех. Защо?? Tired Толкова ни бяха полезни.

# 473
Това не го знаех. Защо?? Tired Толкова ни бяха полезни.
Според модераторите - заради нерегламентирана реклама. Те предимно отговаряха на нашите въпроси, но явно и това се приема за реклама. На мен също ми бяха много полезни и съжалявам, че вече не пишат.

# 474
Момичета, изпуснах на пода крема си и помпичката излетя Rolling Eyes
Мога ли нещо да направя, че не го купих съвсем скоро и е пълен

# 475
Може ли малко помощ от ползващите PhytoCode?

Наскоро взех тестери на серията 35+, както и на крема Red Out. Отразиха ми се много добре, особенно околоочният- има видим ефект върху подпуналите ми очи за много кратко време. Мисля да ги взема и да редувам сутрин - 35 + (околоочен и за лице), а вечер кремчето Red Out. Пробвах ги в този вариант и съм доволна от ефекта. Въпросът ми е за почистващия флуид Red Out. Може ли да се комбинира с околоочният 35 + , като се има предвид, че не се отмива. Точно на флуида забравих да поискам тестер, а виждам, че има доста доволни от него.

# 476
Момичета, изпуснах на пода крема си и помпичката излетя Rolling Eyes
Мога ли нещо да направя, че не го купих съвсем скоро и е пълен
т.е.не може да се сглоби отново?

Въпросът ми е за почистващия флуид Red Out. Може ли да се комбинира с околоочният 35 + , като се има предвид, че не се отмива. Точно на флуида забравих да поискам тестер, а виждам, че има доста доволни от него.
околоочният е само един - околоочен Mr. Green
мисля, че флуида може да се комбинира с всичко, но не разбрах ти как точно смяташ да го ползваш - самостоятелно, под крем, само за почистване?

# 477
т.е.не може да се сглоби отново?
Успях да го сглобя Blush

# 478
Pergola, благодаря ти че ми отговори! Точно това се чудя и аз. Искам да го използвам за почистване, но виждам, че не се отмива - следователно трябва да го ползвам и под крема. Мисля, че прочетох по - назад в темата, че някои момичета го използват вечер и самостоятелно. Тъй като Ред Аут ми подейства много добре се спрях на този флуид, а не на хидратиращия измивен гел. Но ако бях се сетила да взема тестери сега нямаше да се чудя толкова.  

# 479
  • София
Те не са взаимозаменяеми продукти с почистващия гел. Честно казано, дори не смятам че може да почисти нещо флуида. За мен си е грижа от типа на essence в азиатската козметика. шисейдо имат такива в техните серии и винаги са след почистване с друг продукт. Peace

Общи условия

Активация на акаунт