PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 647
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
elian, не съм я подала аз тази информация. Обикновено разбиранията ми за козметични продукти не стигат до по-далече от "харесва ми", "не ми харесва" и "ароматът е приятен"  Mr. Green

Ох, извинявам се! Аз и по-преди не успях да се сетя кой е авторът на полезния пост Embarassed Може Pergola или Dragon да са били newsm78

# 451
Вив, пиши им в сайта  Peace

Аз пуснах поредната си поръчка  Heart Eyes- интимния гел отново, измиващ гел за лице и 2 крема с невен.
Като изхабя поредните опаковки Ред аут, може би ще разнообразя с 35+, който също много харесвам. Имам и тестери, над 30 съм събрала с поръчките  Mr. Green

# 452
Когато помолих за тестери, им изпратих съобщение във фейсбук страницата. Отговориха бързо и си проведохме комуникацията спокойно и лесно.

# 453
  • Пловдив
Дали някой може да ми каже дали флуида е на водна основа? Питането ми е звързано с лед уреда за безиглена мезотерапия с лед светлина,на който е описано ,че може да се използва със продукти на водна основа?

# 454
Да споделя и аз, че много ми допадна кремът 35+. До сега съм ползвала матиращия 35+, но сега за зимата другият ми допада повече.

# 455
Аз пък искам да споделя, че независимо колко са добри едни или други продукти, това е вече втора марка бг крем който ползвам (другият е на друга марка) и имам проблем с помпата на флакона, просто не е изпомпва. И трябва или да го хвърля в коша, или да му счупя помпата и да бъркам с пръсти вътре, което предвид цилиндричната опаковка на крема не е особено лесно.
Съжалявам, ако това е дребен проблем, но ми се е случвало с почти всеки крем на Фитокод (до сега 6 или 7 броя) и колкото и да съм доволна от действието на продуктите, това ме кара да спра да купувам повече

# 456
Аз пък искам да споделя, че независимо колко са добри едни или други продукти, това е вече втора марка бг крем който ползвам (другият е на друга марка) и имам проблем с помпата на флакона, просто не е изпомпва. И трябва или да го хвърля в коша, или да му счупя помпата и да бъркам с пръсти вътре, което предвид цилиндричната опаковка на крема не е особено лесно.
Съжалявам, ако това е дребен проблем, но ми се е случвало с почти всеки крем на Фитокод (до сега 6 или 7 броя) и колкото и да съм доволна от действието на продуктите, това ме кара да спра да купувам повече
Не го намирам за дребен проблем, съвсем реален и изискващ внимание и трайно решение е Naughty.
Освен вариантите изхвърляне на продукта или чупене на помпата, при мен безотказно досега действа да махна само дозатора, не цялата помпа (не отварям флакона). Отдолу се показва шийката с една пружина, след 10-20 натискания на шийката, кремът тръгва и повече няма проблем. Това досега ми се е случвало с 2 опаковки Ред Аут. Побългарено решение е, работи, но на фона на качеството на продуктите, не мога да се съглася, че е нормално да ми се налага да правя такова упражнение.

# 457
  • Street of Dreams
Това за флаконите наистина е жалко и е проблем. Дано на мен не ми се случи, намирам ги за стабилни и удобни.

Да похваля интимния гел - определено е по-добър от предния ми: гъст, ухае ми дори добре - на портокали. Оставя усещане за чистота, но е възможно премиване с него, ако повторите. Тогава пари.

С маската също ще се разберем. При второто нанасяне малко прекалих и ми отежни и слепи косата. Но ако сложа мъничко или я сложа преди шампоана, всичко е добре. Косата е лека и мека, за скалпа не прави чудеса (все още), но влияе благоприятно сякаш. Това са само първи впечатления.

Грижата за лице още не съм започнала.

# 458
  • В полите на Пирин планина
Ондин, от маската трябва да се слага по малко, колкото и невероятно да звучи на свикналите / като мен / да слагат по една шепа, за да има ефект. Може и леко да я разредиш с вода.

# 459
  • Street of Dreams
Ондин, от маската трябва да се слага по малко, колкото и невероятно да звучи на свикналите / като мен / да слагат по една шепа, за да има ефект. Може и леко да я разредиш с вода.
Peace Peace

# 460
Отдавна надничам в темичката и най - сетне се наканих да пробвам продуктите. Рядко пиша по форуми, но наистина съм възхитена. Пробвах серият 35+, както и Ред Аут и за мен и моята кожа това са едни много добри продукти.  Поздравления и благодарности  на създателите.

# 461
  • Варна
Време ми е на мен за нова поръчка. Този път пускам Ред аут флуида, измиващия гел и крема с невен, ако не сте го изкупили пак  Crazy

# 462
  • София
А Red Out защо го виждам в опаковка само от 100 мл? Предният път купих 200 мл като че ли  newsm78
Аз поръчах миналата седмица три крема с невен  Mr. Green (за мен и родата) освен останалите неща.
Но пък нямах нито една мостричка....не че ми трябват, аз съм имала и ползвала всичко, което е подходящо за моята кожа, но пък зарибявах съседки и колежки Mr. Green

# 463
струва ми се, че бяха писали, че 200 мл. е ненужно голяма опаковка
моят е 100 мл. и изобщо не знам кога ще успея да го изразходвам /нанасям го с пръсти/
аз предпочитам да си купя 2 пъти през 1 година примерно по 100 мл. вместо един път 200 мл.

# 464
  • София
И това е така....
Аз го ползвам с тампон, вместо тоник.
Ползвах сутрин тоник 35+, а вечер Red Out.
P.S. Май кремът с невен отново е свършил.

Общи условия

Активация на акаунт