PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 651
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
OnDiNe_, къде се намира офисът в Бургас?
Шампоанът помага при себорея ли?
Продавачката в магазина на ул.Богориди ми каза, че помага, но от шампоаните няма тестери и не посмях да рискувам

# 436
  • Street of Dreams
OnDiNe_, къде се намира офисът в Бургас?
Шампоанът помага при себорея ли?
Продавачката в магазина на ул.Богориди ми каза, че помага, но от шампоаните няма тестери и не посмях да рискувам

Намира се между хотел Приморец и тенис кортовете, като си там, най-добре да звъннеш(телефонът го има в сайта), че не се намира с просто око. Забравих да спомена, че дамата ми предложи сама да дойде при мен след работно време, но аз бях с един объркан график и не знаех къде да й кажа да дойде  Laughing

Шампоанът ми се видя мек от едно използване, но го използвах с маската и не мога да кажа от кое беше ефектът, който на моята коса беше доста хубав - лека, мека и обемна. Тъкмо влизам да се къпя и ще го пробвам с някакъв друг, само да реша кой...

# 437
Аз използвам от серията 45+,крема  за хормонално стареене и това не е моя крем.Кожата ми е смесена,и след като се намажа я чувствам някак не естествено опъната.Грешката ми е че го поръчах,без да съм ползвала тестер.Поредното разочарование от бълг. козметика.Купих си и душ гела,който не е нищо  особенно.

И най-скъпата козметика, и най-"вносната" козметика могат да причинят щети и разочарования, ако не са съобразени с нужди, вид и състояние на кожа/коса.  
Колкото до продуктите с българската марка "Phytocode", която между другото има световно признати продукти, вкл. и награди за тях - самите създателки на продуктите винаги са препоръчвали ползването на тестери. Като последните, при желание, могат да се набавят и в магазините, продаващи марката, и от фирмата - изпратени по пощата. За последното е нужно само да пратиш едно лично съобщение във форума или да звъннеш на телефона, посочен в сайта на фирмата.

И, за да не е само спам - имах тежък период, който ми се отрази негативно цялостно. Тогава взех и ползвах комплекта на серията 45+, въпреки че съм далече от тази възраст.
Кремът срещу хормонално стареене ми беше "по-тежкият" от двата, в смисъл по-богат и по-труден за абсорбиране. Използвах го като нощна грижа. "Неестествено опъване" не ми е причинявал. Кожата ми също е смесена.
Другият крем от серията - за туширане на бръчки ми беше по-комфортен като усещане при нанасяне и носене. Него ползвах денем.
След приключване на опаковките, които са по 15 мл - чудеса не се случиха, но общият вид на кожата беше видимо подобрен и се върнах на Red Out, с който се чувствам ОК.
Скрит текст:
По повод "българската козметика" - и това, и това, и това е все българска козметика. И няма как всички фирми и продукти да бъдат поставени под общ знаменател.

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 18:47 от ~Di~

# 438
Цитат
Колкото до продуктите с българската марка "Phytocode", която между другото има световно признати продукти, вкл. и награди за тях - самите създателки на продуктите винаги са препоръчвали ползването на тестери. Като последните, при желание, могат да се набавят и в магазините, продаващи марката, и от фирмата - изпратени по пощата. За последното е нужно само да пратиш едно лично съобщение във форума или да звъннеш на телефона, посочен в сайта на фирмата.
Аз ползвах тестери. Но от тестер можеш да прецениш дали кожата ти "понася" даден продукт. За действието му в дългосрочен план можеш да прецениш след известно време, да кажем месец.
Нищо лошо не казвам за козметиката на Фитокод. Напротив - серума Ред аут е невероятен! Синът ми от време на време получава нещо като лишеи на лицето и в такива случаи винаги са ни изписвали кортикостероиди. Реших да опитам с Ред аут и мога да кажа, че още след първото нанасяне имаше ефект, а след няколко дни лишеите напълно изчезнаха.
В случая споделих, че при мен серията 45 + няма никакъв ефект. Кожата ми е мека, не ми омазняват излишно, добре попиват, но само до тук. Стягане на контура няма. Кожата е все така отпусната, както и преди да ползвам серията. А аз търся именно стягане, тъй като , въпреки, че съм на 49 г., нямам бръчки, дори и около очите.

# 439
Аз ползвах серията сравнително кратко време, точно като "ударна грижа". И не мога да кажа в дългосрочен план как се отразява, но си мисля, че може би е нужно по-дълго ползване за някакъв видим ефект  Thinking  
И всъщност - най-искрено ти го пожелавам bouquet
Все пак козметиката е изчистена от химиите, които дават мигновените резултати, а след спиране на ползване  - състоянието на кожата се връща в старото положение.

# 440
  • Велико Търново
Аз ползвам от почти месец крема 45+, вечер - Ред аут флуида - и двата продукта ми се отразяват повече от чудесно Peace Нямам сухи участъци, кожата е с изравнен тен, мека - страхотна просто. Единствено, околоочният крем не ми е достатъчно ефективен, но и на мен там ми е "най-слабото място" Confused започнах да минавам тази зона с крема 45+.

# 441
 Да, Di,  имаш право за "химията". При нея сравнително бързо се виждат резултатите, но спреш ли я, също толкова бързо кожата се връща в състоянието, в което е била.
Ще използвам докрай наличните продукти на Фитокод, няма да се дам така лесно  Crazy
Пък, дано да има положителен резултат  Blush

# 442
  • Street of Dreams
Съгласна съм - за такива радикални промени трябва да се извади химията и то - тежката артилерия. Аз си взех да пробвам New Dimension на EL, него го дават точно за стягане на контура. Peace

Този флуид почва да ме е яд, че не го купих.

# 443
OnDiNe, много е хубав флуида, много! Heart Eyes
Аз също го ползвах, но с него почиствах лицето вечер и после нанасях крема Ред аут. Но неговото действие не е насочено към проблеми като моите. Забелязах само леко избистряне на тена.
Затова сега съм го предоставила на сина, за справяне с лишеите и зачервяванията ( той има и лека форма на акне, което също много добре се повлиява).

# 444
  • Street of Dreams
Имам проба от него, но няма да стигне за ефект. И все пак - как го ползвате? Като нощна грижа, четох - но с тампон ли нанасяте или само с пръсти?

# 445
Далеко съм от мисълта  ,че няма добра бълг. козметика.Ползвам продуките на Биофреш и съм доволна.Исках  да сменя продуктите на Биофреш и затова се насочих към Фитокод.Както бях писала в началото на темата,кремът не ми понася.Аз съм на 53 години и явно серията е за по млада кожа.Сега ползвам серията на Nuxe за зряла кожа и съм ок.Писах поредното разочарование защото имах няколко неуспешни опита с бълг. козметика,но това не изключва наличието на бълг. продукти на световно ниво.Смятам ,че този форум е за споделяне на опит и мнение за дадена козметична марка(в случая Фитокод).Всеки има мнение и може да го сподели нали?

# 446
Имам проба от него, но няма да стигне за ефект. И все пак - как го ползвате? Като нощна грижа, четох - но с тампон ли нанасяте или само с пръсти?

OnDiNe,
Аз го ползвах с тампон за почистване и след него - крема Ред аут - като нощна грижа. Ползвала съм го и така- първо почиствам с тампон, напоен със серума и после пак серума, само че обилно нанесен с пръсти.

# 447
OnDiNe, много е хубав флуида, много! Heart Eyes
Аз също го ползвах, но с него почиствах лицето вечер и после нанасях крема Ред аут. Но неговото действие не е насочено към проблеми като моите. Забелязах само леко избистряне на тена.
Затова сега съм го предоставила на сина, за справяне с лишеите и зачервяванията ( той има и лека форма на акне, което също много добре се повлиява).

Лирена, точно Ред Аут е формулиран да таргетира твоите проблеми Peace Пак ще си позволя да постна инфото, което Тайга беше дала.
Ред Аут:
Dermochlorella (Glycerin, Chorella Vulgaris extract)- екстракт от зелено микроводорасло.
Подобрява дрейнинга, намалява зачервяванията, стимулира синтеза на колаген, ламинин и еластин, повишава сияйността на кожата, избистря тена, лифтинг ефект. Съдържа се в крема и флуида от серията Red Out.
Резултати от клинични тестове след 28-дневен период
-   намаляване зачервяванията - 15%
-   подобряване сияйността на кожата - 6,8%
-   намалена пигментация на кожата - 11.5%
-   по-стегната кожа – 7,4%
-   до 6,5 % повишен тонус на кожата

И аз търся грижа срещу отпускане на контура, и аз съм ползвала доста хай-енд продукти, тази серия е различна и действа различно, текстурите са флуидни и ефирни, абсорбират се на момента. Въпросът е да попаднеш на точния продукт. Успех с намирането на твоя Hug

# 448
  • Велико Търново
Вив, влез в официалния сайт и се обади по тел. Peace

# 449
  • Варна
elian, не съм я подала аз тази информация. Обикновено разбиранията ми за козметични продукти не стигат до по-далече от "харесва ми", "не ми харесва" и "ароматът е приятен"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт