PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 655
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • Street of Dreams
Шампоанът помага при себорея ли?

# 421
Един въпрос към поръчвалите от сайта - вчера сутринта направих поръчка. Веднага след това получих потвърдителен имейл и статус "Потвърдена от купувача". И толкова.
Последните месеци купувах продуктите от физически магазини и нямам спомен дали пращаха имейл при изпращане на поръчката. По принцип трябваше да дойде утре (това отбелязах в поръчката), но нямам втори имейл, нито SMS от Speedy, a статусът на поръчката в сайта все още е единствено "Потвърдена от купувача" Thinking

# 422
Е не знам дали помага, казах го в смисъл че той има по-голяма нужда от "добра грижа" в момента.

# 423
  • София
При мен след месец употреба имаше видима разлика. Ползвам го вечер, преди лягане.
Наскоро добавих и крема от същата серия.

Моята кожа беше като изгорена като го купих, червена и се белеше на брадичката. След няколко дни се успокои и ми помогна да я възстановя до нормалното й състояния. Използвам го вместо тоник/лосион. Heart Eyes

# 424
  • Варна
И аз вместо тоник.
Знам, че и употребата му като серум се радва на добра популярност, но лично аз предпочитам другия вариант.

# 425
Един въпрос към поръчвалите от сайта - вчера сутринта направих поръчка. Веднага след това получих потвърдителен имейл и статус "Потвърдена от купувача". И толкова.
Последните месеци купувах продуктите от физически магазини и нямам спомен дали пращаха имейл при изпращане на поръчката. По принцип трябваше да дойде утре (това отбелязах в поръчката), но нямам втори имейл, нито SMS от Speedy, a статусът на поръчката в сайта все още е единствено "Потвърдена от купувача" Thinking

Поръчка от понеделник получих днес, също само с такова потвърждение!

# 426

Поръчка от понеделник получих днес, също само с такова потвърждение!

Много благодаря за отговора bouquet
Силно се надявам поръчката да дойде днес.

# 427
  • София
Здравейте!!
Едва дочаках да ми свърши този гаден гел за измиване на лице на Микса, но най-накрая свърши Mr. Green Та, ще си поръчам сега гела на Фитокод, имам акне, белези и използвам разни мазила за акне, от които лицето особено зимата зверски се изсушава и от мазна или комбинирана направо стана суха, дехидратирана, че имам и себореен дерматит, особено около носа. Абе, каквото се сетите имам Mr. Green Та, и ред аут флуида ще поръчам, имам червенини от белези, активно акне и т.н. но като крем каквто бихте препоръчали? На 21г. съм и не гледам нещо с анти-ейдж ефект още, но ми трябва хидратация определено. Може би крема за суха кожа? Но пък да няма някакви комедогенни съставки от които и да се опъпчасам още повече...ох, много сложно стана.

# 428
  • Варна
Според мен - кремът 20+ или този за суха кожа като дневна грижа и Ред аут като нощен крем.
Най-добре тестери първо, разбира се.

# 429
  • София
Здравейте!!
Едва дочаках да ми свърши този гаден гел за измиване на лице на Микса, но най-накрая свърши Mr. Green Та, ще си поръчам сега гела на Фитокод, имам акне, белези и използвам разни мазила за акне, от които лицето особено зимата зверски се изсушава и от мазна или комбинирана направо стана суха, дехидратирана, че имам и себореен дерматит, особено около носа. Абе, каквото се сетите имам Mr. Green Та, и ред аут флуида ще поръчам, имам червенини от белези, активно акне и т.н. но като крем каквто бихте препоръчали? На 21г. съм и не гледам нещо с анти-ейдж ефект още, но ми трябва хидратация определено. Може би крема за суха кожа? Но пък да няма някакви комедогенни съставки от които и да се опъпчасам още повече...ох, много сложно стана.
Според мен гела и флуида ще са ти идеални, но кремовете лично за мен не са подходящи за такива кожи. Аз тествах няколко и винаги предизвикват раздразнение при мен и си ползвам моите кремове на други марки. Препоръчвам да пробваш с тестери .

# 430
  • София
Много благодаря за отговорите момичета bouquet
Илли, ти какви кремове използваш би ли споделила, може и на лично съобщение? Hug

# 431
  • Street of Dreams
Здравейте.
Аз ходих до бургаския офис и се запознах с една от съсобственичките на фирмата. Взех си маската за коса и интимни гел - там няма какво да се сбърка. Дамата ми даде щедро и доволно мостри на двата крема, които ме интересуват - Red out и този за мазна кожа. Имам достатъчно, да добия представа до следващия път като си дойда в бг. Възлагам им надежди. Имам и мостри от околоочния.
Видях и крема с невен и заради вас си го купих,  без изобщо да знам за какво ще го използвам. Веднага му намерих приложение на лицето, тъй като правя химически  пилинг в момента и трябва да слагам тежък крем на 3 часа. До сега ползвах един нощен и разликата с невена е, че невена не ми оставя мазни следи, кожата ми го хареса и си го абсорбира. Имам обаче огромна забележка към опаковката! Кремът е в голяма, пластмасова опаковка с винт по средата. Няма как да го отвориш, без да изплескаш и себе си и винта - отваряйки пластмасовия предпазител, който е залепен за крема, той се разтяга и разтича и започва едно обиране. При затваряне също е мазало и постоянно почиствам винта с кърпичка. Интересното е, че на крема не пише pfytocode.
Като цяло съм си доволна от покупките и нямам търпение да свърша с пилинга и да започна да тествам кремовете. Маската също искам да видя с течение на времето как ще е. Разбрах,  че са спечелили някаква награда с нея, но не разбрах за какво, нямах никакво време...

# 432
  • Варна
OnDine, споделяй впечатления, когато ги натрупаш, аз обичам да те чета и ще ми е интересно.

# 433
Момичета,
много моля, ако има някоя от вас на възраст 45+ и ползва козметика на Фитокод, нека сподели какво точно ползва и как й се отразява.
Аз от около месец ползвам измиващия гел, околоочния крем, противобръчковия крем 45+, серума Ред Аут, обаче не забелязвам никаква промяна в състоянието на кожата ми. При мен най-вече проблема се изразява в това, че имам отпускане на контура. Особено отстрани, бузите най-долу, към шията са леко увиснали Mr. Green

# 434
Момичета,
много моля, ако има някоя от вас на възраст 45+ и ползва козметика на Фитокод, нека сподели какво точно ползва и как й се отразява.
Аз от около месец ползвам измиващия гел, околоочния крем, противобръчковия крем 45+, серума Ред Аут, обаче не забелязвам никаква промяна в състоянието на кожата ми. При мен най-вече проблема се изразява в това, че имам отпускане на контура. Особено отстрани, бузите най-долу, към шията са леко увиснали Mr. Green
Аз използвам от серията 45+,крема  за хормонално стареене и това не е моя крем.Кожата ми е смесена,и след като се намажа я чувствам някак не естествено опъната.Грешката ми е че го поръчах,без да съм ползвала тестер.Поредното разочарование от бълг. козметика.Купих си и душ гела,който не е нищо  особенно.

Общи условия

Активация на акаунт