PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 672
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, за колко време пристигат пратките по пощата?

# 406
  • Варна
За два дни.

# 407
Т.е ако е изпратена днес, да я очаквам в четвъртък ?

# 408
  • Варна
Да.
Поръчка, направена в понедник, при мен пристига в сряда.
За мен това е най-удобният вариант, не чакам куриери.

# 409
Благодаря за отговора!

# 410
Можете ли да кажете за какво го ползвате този крем от невен - за ръце ли?
Кремът с невен може да се ползва за ръце, тяло, лице, няма ограничения. Досега съм му намерила следните приложения:
- за ръце - омекотява, предпазва от изсушаване, кожата става/остава Wink нежна и еластична
- за цели крака след епилация - много бързо успокоява кожата и премахва зачервяването
- за тяло - много добър заместител на лосион за тяло, подхранва, хидратира и изглажда кожата, белези и петна избледняват, раздразнения/ възпаления затихват и изчезват бързо
- за лице - по принцип мисля, че е най-подходящ за суха и нормална кожа
Моята кожа е смесена към мазна, но вчера вечерта се реших да го ползвам за нощен крем. Тази сутрин лицето ми е свежо и гладко, без омазняване. Мисля да го пробвам като нощен в по-дългосрочен план, сезонът е подходящ за такъв експеримент. Всеки път се убеждавам в регенериращата способност на крема. Синът ми вече сам се маже с него Simple Smile. Една приятелка го ползва за 6-месечната си дъщеричка. Бих го препоръчала и на мъже като грижа след бръснене, мисля, че ще успокоява по-добре от много други продукти, разработени за такава цел.

# 411
  • София
На дъщеричката ми (5 г.) й излиза нещо като екзема, студова алергия според лекаря. Много суха и леко "опъпчивена" кожа на ръцете и бузите. С едно намазване от крема невен се успокоява, на второто вече кожата е съвсем спокойна. Наистина е многофункционален крем; и аз го прилагам по начините, посочени от dragon8.

# 412
dragon8, кремът от невен подходящ ли е да се използва против подсичане на бебе?

# 413
Linofrina, не съм го ползвала с такава цел, но ако имах бебе сега, бих го ползвала като превантивна грижа. Ако подсичането е вече налице, мисля, че първо бих приложила безводен продукт, например вазелина с невен на Боди-Д, на чиста и съвършено подсушена кожа. Бих ползвала крема, когато раздразнението затихне. Бих се консултирала и с педиатъра за всеки случай Peace. Честно казано, не искам да се приема като съвет, само мнение е. Майката си знае най-добре Peace.

# 414
Lodsi, благодаря за отговора, ще го пробваме и ние. Simple Smile

# 415
  • Пловдив
За много години на всички! Бъдете живи и здрави!
На всички от екипа на Фитокод - живи и здрави и огромно Благодаря, че ви има!  Hug

Не вярвах много на качествата на крема с невен, но се убедих, че е страхотен продукт. Петите ми се бяха напукали и снощи преди лягане реших да се намажа с крема невен. Съмнявах се, че ще се оправят само с едно нанасяне, но тази сутрин петите ми бяха почти идеално гладки. По принцип като съм ползвала преди други продукти за напукани пети, винаги мажех обилно и слагах чорапи, а сега с крема невен намазах нормално количество и не слагах чорапи.
Има само едно лошо нещо - количеството на крема е твърде малко и се изкупува много бързо по магазините.  Laughing

# 416
dragon8, огромно благодаря! Hug

# 417
  • Street of Dreams
Днес пристигна един прекрасен колет от едно прекрасно момиче (на което му е пълна пощата и не мога да му пиша) и на мен цял ден ми е едно хубаво и топло на душата. Много благодаря! bouquet bouquet bouquet
Вътре имаше най-различни проби на Фитокод и аз веднага грабнах някои към банята да ги пробвам. Давам първи впечатления на следните продукти.

Шампоана и маската ги ползвах заедно и не мога да кажа какъв би бил ефектът поотделно. Мисля, че за моята коса са идеални - косата ми е тънка и много проблемна в момента, а професионалните серии, които по принцип използвам, ми идват вече тежки и агресивни. Тъкмо нещо по-леко и щадящо търсех. Маската се отрази релаксиращо на раздразнения ми, почти болен от алкохолни лосиони скалп, които ми се налага да ползвам в момента. Косата ми е мека и обемна, бях скептична към слагането на маска в корена. Определено бих закупила.

Интимният гел - като действие нищо не мога да кажа, но не съм доволна от досегашния ми, понеже е рядък, мирише на лекарства и не се чувствам добре измита. Този е гъстичък и не ми мирише неприятно, нито силно. Също влиза в опциите за закупуване.

Red Out fluid - тук вече не съм очарована. Не забелязвам избистряне на тена, кожата ми стои някак мазна и порите са много видими. Не мога да кажа дали е от него, но със сигурност не работи от първия път. Колко време трябва да се ползва, за да се забележи резултат?

# 418
  • Варна
При мен след месец употреба имаше видима разлика. Ползвам го вечер, преди лягане.
Наскоро добавих и крема от същата серия.

# 419
Ondine, аз го ползвам от 2 седмици и малко и забелязвам ефект тези дни.
Отначало и аз не бях очарована, но започнах да го прилагам вечер+ крема Red out, а за дневен  имам мостричка 35+ и в момента кожата ми е доста добре. Довечера ще пробвам и шампоана. Получих 3 тестера и пазя за приятеля ми, че той е със себорея, но ще пробвам и аз Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт