PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 690
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Само да не стане за първи юни Crossing Arms

# 661
Тихо Simple Smile Като изреждаме осми март, първа пролет, първи юни, да уточним, че иде реч за тазгодишните дати.

# 662
  • Варна
Точно така.
А не за следващата високосна година Naughty Naughty

# 663
  • Бургас
А според ММ, няма по-голям песимист от мен под синьото небе  Laughing Laughing Laughing

Да добавя публикуваното току-що. Не е каквото чакахме, но...

Ликвидация на линия 20 + от серията Rosa Damascena! От 1 март всички продукти от серията за млада кожа са с 30 % намаление. Разпродажбата важи до изчерпване на количествата! -  http://www.phytocode.bg/shop/rosa-damascena/seriya-20.html

Разгледайте нашите предложения за грижа за косата! Само през м.март при покупка на трите продукта от серията Healthy Hair получавате 25 % отстъпка от цената - http://www.phytocode.bg/shop/promotzii/promo-paket-grizha-za-kos … 23-30-detail.html

Топ продуктът, Хидратиращ гел за измиване на лице, в Промо пакет! Разгледайте предложението ни за покупка на измивен гел на лице, крем за лице и мини опаковка Гел за интимна хигиена - http://www.phytocode.bg/shop/promotzii/promo-paket-1-detail.html. Ако не сте опитали все още най-новият продукт на Phytocode - Гел за интимна хигиена, сега имате възможност да го направите чрез предлаганата от нас мини опаковка от 60 мл.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 12:26 от bubanka

# 664
  • В полите на Пирин планина
Ха, чудесно!
Аз със сигурност ще си поръчам от промо-пакета с трите продукта за коса. Много ги харесвам, но не винаги ги поддържам, заради нуждата от он-лайн покупка.

# 665
  • Бургас
Lady Brinne, би ли казала как съчетаваш продуктите за коса? В смисъл шампоан + маска + балсам на едно миене или редуваш  шампоан + маска и шампоан + балсам.
Ще се радвам ако и други споделят.

# 666
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, би ли казала как съчетаваш продуктите за коса? В смисъл шампоан + маска + балсам на едно миене или редуваш  шампоан + маска и шампоан + балсам.

Заедно не съм ги ползвала. Но иначе съм ползвала отделно маската+шампоана и балсама+шампоана. За дължините повече ми допада балсама. Маската ми харесва, защото може да се слага и в корените, а освен това действа благотворно на скалпа. Когато се матирам с тониращ балсам - боядисвам се руса - ползвам маската за разреждане, с идеята, че съдържа полезни за скалпа съставки.
Шампоанът е много мек, икономичен и ми оформя чудесно къдриците.

# 667
  • Street of Dreams
Професионалист ми е казвал, че продуктите се ползват задължително по първия начин : след маската се слага балсам, който да запечата косъма, маската не го замества. Лично не го правя, защото на моята коса й идва много, но при други обстоятелства - бих. Особено с маската на Фитокод, която е много лека.

# 668
  • Бургас
 Lady Brinne ,  OnDiNe_  bouquet
Ще поръчам комплекта и ще опитам коя комбинация работи най-добре при мен.

# 669
  • Бургас
Забравих да пиша, че ако търсиш от промоционалните комплекти едва ли ще ги намериш в двата козметични магазина.

# 670
  • Бургас
Момичета ако сега си направя поръчка по интернет кога ще пристигне при мен?

# 671
  • Велико Търново
Момичета ако сега си направя поръчка по интернет кога ще пристигне при мен?
До два дни, но не зная сега какво ще е разписанието на пощата/куриерските служби по празниците Thinking

# 672
  • Бургас
благодаря ти  *Biskvitka*  bouquet

# 673
Според мен към вторник.

# 674
  • София
Момичета, и аз видях комплекта за коса и много ме заинтригува. Тъкмо съм в търсене на шампоан за боядисана и сухата ми коса, но също така и капризния ми скалп. Познайте, че е много трудно да се намери особено шампоан.. Та, ако може вече, тези които използват (главно шампоана ме интересува и маската), как я чувстват? За каква коса е според вас по подходяща?

Общи условия

Активация на акаунт