PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 971
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Момичета, и аз видях комплекта за коса и много ме заинтригува. Тъкмо съм в търсене на шампоан за боядисана и сухата ми коса, но също така и капризния ми скалп. Познайте, че е много трудно да се намери особено шампоан.. Та, ако може вече, тези които използват (главно шампоана ме интересува и маската), как я чувстват? За каква коса е според вас по подходяща?

И шампоанът, и маската са доста щадящи - не мисля, че биха предизвикали алергична реакция. Моята коса е боядисана и маската не ѝ е лека. Балсамът също добре ми действа.

# 676
  • София
Момичета, и аз видях комплекта за коса и много ме заинтригува. Тъкмо съм в търсене на шампоан за боядисана и сухата ми коса, но също така и капризния ми скалп. Познайте, че е много трудно да се намери особено шампоан.. Та, ако може вече, тези които използват (главно шампоана ме интересува и маската), как я чувстват? За каква коса е според вас по подходяща?

И шампоанът, и маската са доста щадящи - не мисля, че биха предизвикали алергична реакция. Моята коса е боядисана и маската не ѝ е лека. Балсамът също добре ми действа.
Благодаря за отговора. Ще се поръчва значи Simple Smile

# 677
Месец и половина след използване на флуида Ред аут(сутрин и вечер) кожата ми е с доста изравнен тен и много мека. Купих и крема, но ми се налага да се мажа локално с избелващи продукти и ще го започна в края на месеца. Мисля да го ползвам само вечер, затова чакам новите продукти и се надявам да се появят скоро, за да си допълня дневната грижа. Околоочният ми харесва много и нямам намерения да го сменям.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 19:15 от Errica

# 678
Момичета, искам да споделя, че купих хидратиращия измивен гел с голям ентусиазъм, ползвах ежедневно и след една седмица се изпъпчих по цялото лице. Ситни пъпки с връхче, релеф, просто ужасно ми запуши порите...  Thinking Crossing Arms
Изхвърлих го директно и прекратих експериментите...
Жалко, че не се разбрахме, но ефектът беше меко казано потресаващ. А междувременно го нахвалих стабилно по всякакви теми - връщам си думите назад.  Peace

# 679
Как хвалите нещо-си за лице след само една седмица употреба  Rolling Eyes

# 680
Здравейте, кой от кремовете може да се ползва като нощен?

# 681
  • Варна
Според мен всички могат, но май най-предпочитан в това отношение е Ред Аут.
Лично на мен ми е недостатъчен като нощна грижа, но има и много положителни мнения.

# 682
А аз тъкмо се канех да си купя Ред Аут за дневен, защото този срещу стареенето на клетките ми омазнявам много лицето и мислех да го използвам за нощен.... Благодаря, Тайга!

# 683
Защото хваля почистващ продукт, счита се, че доста бързо формираш мнение дали ти действа добре на кожата и дали почиства добре без да пресушава. Именно понеже реакцията дойде след около седмица, имах и момент на колебание дали е от продукта. Обаче го спрях, защото така или иначе беше единственото ново нещо, което ползвам и съответно и проблемът изчезна.
В случая прибързах с хвалбите, да.  Peace

# 684
Защото хваля почистващ продукт, счита се, че доста бързо формираш мнение дали ти действа добре на кожата и дали почиства добре без да пресушава. Именно понеже реакцията дойде след около седмица, имах и момент на колебание дали е от продукта. Обаче го спрях, защото така или иначе беше единственото ново нещо, което ползвам и съответно и проблемът изчезна.
В случая прибързах с хвалбите, да.  Peace

Аз си съставям мнение за даден продукт максимум след 2 дни ползване Peace При мен нещо или работи от раз, или не. Кожата ми е такава, че реагира незабавно- зачервяване, изриване, недобра хидратация... Вярно, за някои продукти концепцията е да действат с натрупване и/или в синергия с други такива от същата линия, но няма как крем, който ме е изринал, да продължа да го ползвам.
От една седмица ползвам редаут крем като околоочен, прилично доволна съм. Ето с него например, съм склонна да му дам време да се развие и окаже ефект. Изобщо, деликатните текстури на всички кремове на Фитокод предполагат по-продължителна употреба, понеже са почти напълно изчистени от вредности и химия.
Какви ли ще са текстурите на новите попълнения? Любопитна съм Wink

# 685
  • Варна
И аз съм любопитна.
А освен, че съм любопитна, скоро ще се наложи да си заредя нужните ежедневни продукти. И се надявам на включване от Фитокод, защото в противен случай трябва да им търся заместители.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 11:19 от Тайга

# 686
  • Бургас
Аз днес свърших крема за суха кожа и си мислех с какво да го сменя. Чакам новите продукти.
Много мразя да греша! Предвиждах изненада за 8 март, а не познах! Сега остава да се надяваме на новости за 1 април. Laughing

# 687
  • Варна
Какво не й харесваш на Коледа? Laughing

# 688
  • Бургас
Какво не й харесваш на Коледа? Laughing
  Joy Joy Joy

# 689
Много мразя да греша! Предвиждах изненада за 8 март, а не познах! Сега остава да се надяваме на новости за 1 април. Laughing
Не мисля, че ще е 1 април, залагам на средата на лятото.

Общи условия

Активация на акаунт