ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 107
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Направили са се на интересни, в събота зареждах карта на щерката( ползваме комбинираната за 60 лева и нося и акт за раждане, и бележник и т.н.), но пред мен една баба доволно извади на внука си карта без никакъв проблем. Даже го разпитаха младежа за оценките Wink, че беше мъник и се връзва Wink
Е, снощи- пу пу -още две 6ци по френски, едната на диктовка, другата на тест, но по МАТ 4ка...заяви ми, че е отишла да учи френски, а не математика...не се ядосвам много много, но не искам и да върви надолу Simple Smile Поне се удебих, че сме направили правилния избор за нашето дете- да изберем езиково училище, вместо НПМГ. В новото училище направо лети, разцъфна...трудно й е, но това я амбицира още повече. Има афинитет към езиците, досега беше свикнала да не си дава много много зор и да си вървят, а сега малко трябва да се напъне, но го прави с кеф.
И аз много ползвам преводача да ми "чете" на френски, иначе съвсем съм загубена...

# 241
Снощи в десет часа след като си беше легнал се сети, че има тест по френски на глаголите, стана започна да учи, накараме да го изпитвам, днес дано да се справи.

# 242
Снощи мина втората родителска среща. По БЕЛ господина е възхитен от класа , очертавал се доста силен.Класната по немски минаваше през всеки родител и казваше впечатленията си. Добре се справя девойката, но има една групичка момчета , които доста ги разсейват, обръщат се , занимават ги.Още се чудя за екскурзията , а трябва вече да даваме и част от парите. С тях няма да има  медицинско лице, щях да съм по спокойна , ако поне имаше медицинска сестра. 

# 243
  • sf
И при нас предложиха екскурзия до Австрия за 1450 лв. Ще се наложи да пропусне  Rolling Eyes

# 244
И при нас предложиха екскурзия до Австрия за 1450 лв. Ще се наложи да пропусне  Rolling Eyes
Австрия е наблизо, защо е толкова скъпа екскурзията? Да не би да стоят 10 дни там?

# 245
  • sf
6 нощувки мисля, път, храна, просто ми е непосилна тая сума, пък дали 6 или 10  Rolling Eyes

# 246
  • Пловдив
Нашите са го ударили на свободни часове. Не съм очаквала такова нещо в ОМГ. От миналата седмица не са имали часове по английски - 15 часа, ужас. Вчера карали един час с помощник-директорката, която им чела конско за униформите, при положение, че всички деца са били с униформа. После ги освободила от последния час по инф. технологии, за да не се мотат още 2 часа из училището.
Днес и свободен по биология.  ooooh!

# 247
  • Пловдив
Хмммм, пък синът ми все "забравя"  Crossing Arms да ми казва кога ще има контролни. Едно време, обаче и аз практикувах така. Много досадно ми беше когато майка ми ме емнеше още от вратата с въпроси: как е минало, ще имаш ли грешки, колко ще имаш, като че ли съм пророчица  Joy. Аз не действам така, но пак нямам предварителна информация, добре че съм добра в блъфирането и изкопчвам по нещо оттук- оттам.
Свободни часове са нямали досега. Май  newsm78.

# 248
  • На черешата
 При нас класната пише всичко в електронния дневник - текущи оценки, кога предстои контролно, в кои дни изпитва устно на думи..., няма скрито- покрито.  Confused

# 249
  • Пловдив
Нашият електронен дневник още не е задействан. Бавят се нещо.

# 250
Ами то и аз затова питах някой има ли парола вече.
Вчера тест по математика, изненадала го госпожата, явно само него.

dundi73, и аз съм изненадана, все пак става въпрос за учител по английски не за някой екзотичен предмет.

# 251
  • Пловдив
Вчера тест по математика, изненадала го госпожата, явно само него.

Със сигурност не само него.  Laughing Моя снощи ме пита за корен квадратен. Вероятно след дъжд - качулка.

# 252
AlexaS, да не са в един клас, теста е бил точно на това?

# 253
  • Пловдив
охлювчетоо, нашите бяха предупредени за контролната на квадратен корен още миналата седмица. Учителят им даже е качил информацията в интернет, там, където пише какви са им домашните и дава задачи за тези, които искат да ходят на школа по състезателна математика.
И при нашите трябваше да е вчера, но са правили подготовка, та сигурна тестът е минал днес или ще бъде в понеделник.

И аз се чудя как пък в целия град не намериха нито един учител по английски, който да замества. То не са 2 часа, а 15. 

# 254
Аз не се притесних, защото госпожата по математика дава сериозни домашни и той ще не ще решава.
На нищо не се е записал от извънкласните, тази година само френският го интересувал.

Общи условия

Активация на акаунт