ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 107
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Купон, братче, хората са на училище, нашите отишли на боулинг.  #Cussing out
леко съм бясна

# 256
  • Пловдив
Ми, петък е. Запразнили са децата  Laughing. Душици.

# 257
dundi73, защо не говорите с класната?

# 258
  • Варна

Май трябва с директора или зам.директора да се говори. Те би трябвало да отговарят за организацията на учебния процес.

# 259
  • Пловдив

Класната отреагира светкавично на въпроса ми в затворената фейсгрупа. Другата седмица щели вече да си имат редовни часове. Еми то хубаво, ама как се наваксват 15 часа? Ей това не ми стана ясно.
Но и какво друго да каже? Не тя решава дали и кога да има заместник.

# 260
В старото ни училище свободни часове нямаше, НО например психоложката им заместваше в час по математика...верно, лафеха си цял час на "важни" теми, и не се мотаеха по улиците, но и изоставаха драстично с материала
Никак не е приятно да се губят часове, хем изостават, хем им създават кофти навици  Rolling Eyes

# 261
  • София
На нашите миналата седмица се наложи класната, която е по френски да отсъства два дена. Замести я библиотекарката, която им правила диктовки на френски и правили упражнения по взетия материал.

Иначе за сега дерзае девойката – 5-ци на входните по БЕЛ и МАТ, тази по БЕЛ вече поправена на 6-ца. По БЕЛ масово са били високи оценките, но по МАТ си е имало и 2-ки и 3-ки, при условие, че всички са влезли с доста висок бал.

По френски вижда зор – една 4-ка и едно 4,5 от контролни. Най-трудни са диктовките. Но въпреки всичко не се отказва и казва, че езикът все повече и харесва. Учи много и според мен и трябват натрупвания, за да почне да показва добри резултати, още повече, че няма кой да и помага. Аз я изпитвам ако ме помоли, та бая неща научих покрай това.

# 262
  • столицата
Дънди, по темата с отсъстващите учители, имаме горчив опит - виждаме психоложката, която влиза в свободните часове, вече по-често от някои титуляри. Жената вече и задачи взе да решава, защото то разговори, разговори, но може ли по няколко часа на ден.

# 263
  • на майната си
Оказа се, че и при нас организирали екскурзия до Париж, даже не ми е казала - нямало да ходи.
900 лв. - не знам какво влиза + допълнително 70-100 EUR за посещение на Дисниленд.
Аз лично съм мнооого против - поне 9-10 клас да са. Още не се е стиковал класа, езика не говорят... как ги мислят тези неща, идея нямам. В четвъртък на РС ще разбера подробно за какво става въпрос.
Караме на крак с нея гадния грип - що чай и джинджифил изпих... но кашлицата е потресаваща Simple Smile.
За сега сякаш се справя с ФЕ, е... не е отличничка, но като за нов език съм доволна.

# 264
  • Варна
Дисниленд ще е незабравимо преживяване за тях. Ако не е ходила моята само за това бих я пратила на подобна екскурзия.  Peace

# 265
Дисниленд наистина е страхотен, за децата ще е приключение!

# 266
  • нейде там, където ....
Дисниленд наистина е страхотен, за децата ще е приключение!

И за повечето родители ще е приключение - да намерят финанси за такава екскурзия  Confused

# 267
При нас е дори 1180 лева,  без джобните и Дисниленд...

# 268
  • на майната си
Аз затова чакам РС, първо ми каза 900 EUR - аз започнах да нареждам Simple Smile, после се сети, че май било 900 лв., но билета  и Дисниленд не влизали. Решила е, че няма да ходи и въобще не е слушала.

# 269
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Така оставам с впечатлението, че тия РС са основно за екскурзиите.
Ще видим и при нас как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт