ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 093
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
То и аз си мислех, че му е трудно но се старае, но не било съвсем  така.
Човека си е ходил без пълни домашни, което не показва голямо старание. Е да, ама ме осведомиха бързо, бързо.Не му оставало време. Сега прибрах киндъла и компа та дано намери време.Бях се зарекла да не предприемам такива мерки, но не се сдържах.
Но, определено през последните две седмици има крачка напред с ФЕ.

dundi73, спокойно ще я оправи математиката, моя на предния тест се беше поомърлушел.
ROKI_MAKI аз си го знам, ако го боли колкото го мързи ще върви и ще пищи.

# 571
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Вече се започна с класните работи, по БЕЛ ще бъде на 10.12.-Интерпретативно съчинение  по тема за Смирненски.На първото съчинение има мн.добър. Беше по тема за Дебелянов.  Доволна съм, няма много грешки, хич не е по писането на съчинения. По НЕ има 10 оценки-всяка седмица правят контролни в петък. Дотук му се отдава доста добре граматиката. Повечето оценки са отлични, всъщност от десет оценки има две петици , а другите са шестици.Слава богу тази година учителките по музика и рисуване са се кротнали. На родит.среща категорично казаха, че в техните часове децата ще си почиват. Рисува някаква стилизирана крава вече четвърти час Joy Жената е доволна, че си носел материали, защото другите и това не правели. Чудя се дали да го записвам на частни уроци по НЕ, засега върви добре, но не мога да преценя има ли пропуски.  Свършиха почти  с А1, скоро ще правят класна работа. От тук нататък става страшното по езика-времена, падежи, спрежение на глаголи......

# 572
  • Варна
При нас втората диктовка беше по-успешна от първата. Дори аз съм доволна този път.  Laughing

Обмислям коледните подаръци. Някакви идеи?  Thinking
аз съм доволна от диктовките засега. Simple Smile
За коледен подарък ще купваме телефон, че нашият глътна морска вода лятото и сега си ходи с една тухличка.Simple Smile

# 573
  • Пловдив
Тъкмо вчера щях да попитам започвате ли подготовката за класните, че ние откриваме сезона другата седмица по математика. По БЕЛ е след две седмици, горе-долу.

охлювче, аз май съм споменавала, че още миналата година разкачих захранването на компютъра, той сам си счупи дисплея на таблета(не е за радване, но съм доволна), в момента и телефона му е на ремонт и цари такава хармония, че не мога да си позная детето. Ще се проточи този ремонт, то е ясно  hahaha, иначе като художествена гимнастичка ги сменяше уредите. И те не виждаха почивка, горките.  ooooh!

При нас  за втора родителска среща нищо не се чува. Интересно ми е как се държи в час, как са като цяло класа...

# 574
  • нейде там, където ....
В нас техника и повечето спортни принадлежности са по подразбиране и при необходимост, не са подходящи за подарък за Коледа и/или рожденни дни.

Клоня към книги и за двамата, но не мога да измисля заглавията.

# 575
  • Варна
За четящо дете препоръчвам електронен четец. Особено тези с тъч скрийн са подходящи за четене на чужд език, предлагат са тълковни речници, може да се съставят flash cards за преговаряне на новите думи и т.н.

# 576
Диктовка по български??? newsm78

Да Simple Smile и определно много добре правят. Нашата учителка, която ми е  много симпатична, каза че въпреки много високите им резултати на НВО-то, им е доста нестабилно грамотното писане, поради безкрайното попълване на тестове. Спуква ги от диктовки по български Laughing

# 577
  • Варна
Тази година няма да купувам подаръци. Мислех да мина със нов сегмент за гривната и но се оказа, че тя си го чакала ей тъй ...щото си и трябва. Не ставал за подарък. Tired Та ще и дам пари ... баба и и дядо и също предполагам. Техника си има всякаква, дори такава която не ползва... Все по трудно е с подаръците за съжаление. Сина ми е друга бира, поиска си и му купих Catan, ще му правя колет тези дни.
Аз съм тази която си чака нов лаптоп от дядо Коледа  Mr. Green. Ама доста изисквания съм му измислила, дано ги изпълни. Simple Smile

# 578
  • София
И аз чакам лаптоп от Дядката. А какво е Catan?

# 579
  • Sofia
Flash,

може ли пак да пуснеш линка за гривничките? Много ми беше харесало като идея, но не съм запазила фирмата.

Моята хубавица иска часовник за Коледа. Ще я пращам да си избере модел, защото идея си нямам какво е вървежно сега.

# 580
  • Варна
змия, настолна игра . Отдавна я играят, по цели нощи играеха в София. И понеже сега живее в апартамент с още 2 момчета и 2 момичета, ще има с кой да играе. Че май имат доста свободно време ...

Тари, Nomination са гривните. Ако решиш и ти потрябват координати, имам визитка.

# 581
  • София
Коледната поръчка на моя е това https://www.oculus.com/en-us/rift/
http://www.alphr.com/oculus-rift/1000834/oculus-rift-release-dat … eed-to-know-about
Всъщност тя датира от миналата Коледа, след това беше за приема след НВО, сега пак за Коледа. Нямаше как да я получи, особено преди НВО-то. Като гледам, обаче, и този път няма да го огрее. Всички прототипи май са изчерпани и ще трябва да чакаме да го пуснат на пазара, а тогава ще е толкова скъпа, че няма да може да си го позволим Sad

# 582
И аз взех Катан, няколко книги  (пътеводител за Париж и Франция и прочие), един барбарон, разни други дреболии с френска тематика и това е. Общо за двамата. Не мисля да се изхвърлям. Имаме достатъчно техника, а и не желая допълнителна.

# 583
  • Пловдив
Един познат наскоро купи на децата си Hoverboard. Голямо щастие беше. И определено пада голямо забавление. Но му е солена цената на това чудо.   Peace

Аз съм се насочила към нещо по-голямо, заслужила си го е тази година. Но няма да се издам, че ми се струва, че наднича тук от време на време. А искам да е изненада. Без друго всичките й празници са в рамките на две седмици - Коледа, рожден ден, имен ден. Чакам коледни намаления.  Wink

Малей, ми този Катан направо за без пари.  ooooh!

# 584
  • София
Hoverboard-а изглежда много яко! Simple Smile А цената наистина е повече от цената на кола. Повече от цената на луксозна кола. Ама щом ги произвеждат масово вече сигурно ще падне.

Общи условия

Активация на акаунт