ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 093
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
В нашия клас- любовни драми! И моята е в кюпа.  Sunglasses
Днес-6 по математика, от както казва девойката-трудно контролно. Две или три шестици от целия клас.  Simple Smile

# 556
  • София
Контролни по френски - минимум по 1, в повечето случаи по 2 на седмица. Обикновено включва и граматически упражнения (спрягане на глаголи, предлози, запълване на празни кутийки в изречения и т.н.) и лексика. Оценките по езика вече не ги броя. Отделно домашните, които се проверяват пред целия клас. Движи се около 5-цата, което е ОК.

По математика - днес правиха контролно върху корени+квадратни уравнения. Предишното контролно беше входното ниво.

По БЕЛ - правиха контролно върху интерпретативно съчинение, което им го събраха за оценяване. Предишното контролно беше входното ниво.

# 557
  • Пловдив
охлювчетоо, недей с лошото. Ще влезе в пътя момчето, явно не е знаел как да се подготвя.  Hug
При моята малък крах с контролната на вектори. Снощи беше увесила нос и заради една уеб страница, която трябва да предадат до началото на декември. Зачетох се какво пише в нета за тази програма. Не изглежда трудно, но трябва да отдели няколко часа поне. Ама къде ти, нали има книги за четене на таблета. Та май ще се наложи да вися до нея и да я окуражавам.
Чакам класната да върне бележниците, за да видя каква е ситуацията с оценките. Но за тази година съм си казала да не се впрягам много.
И искрено се надявам учителят по БЕЛ да се пенсионира в края на учебната година.  Mr. Green

# 558
Охлювче, в тази тема човек ако я взима много на сериозно, като нищо ще получи
комплекс за малоценност Simple Smile.Толкова отличници, толкова напористи деца и родители... Thinking
и т.н. Дори и по-бавно, с по-незабележими  крачки ако посоката е вярна, нещата ще се случат, без да сте по-по-най Laughing

# 559
  • Пловдив
ROKI_MAKI, ние си знаем кои са отличниците в темата и кои не са. Има деца, които наистина са амбициозни и учат здраво. Е, моето не е от тях. Ама чак комплекс за малоценност не съм получила.  Peace

# 560
Скоро не съм се включвала, но и няма нищо ново около нас , което да споделя. С контролните по немски продължаваме все в същия дух по две в седмицата понеделник диктовка на думи и текст, сряда граматика.Справя се ,върти се все около 5,50 - 5,80, доволна съм. Следващата седмица предстои третата по ред родителска среща.

# 561
Е, докато сме на вълна искрено споделяне- двойка на поредната диктовка по български.

# 562
  • София
В тон с горния пост - тройка по математика. ooooh!

Сега съм поставила строги условия, ако иска да ходи на концерта на Whitesnake довечера. Twisted Evil

# 563
  • Варна

какви са тези драми?Simple Smile

# 564
Диктовка по български??? newsm78

# 565
  • Варна
Диктовка по български??? newsm78

И на мен ми стана интересно .Вече втори път го пише .Да не би да пишат на старобългарски нещо?  Thinking

Стейси,започна се казваш?!  Laughing Таткото да не ходи да я прибира след у-ще. Twisted Evil

# 566
  • нейде там, където ....
При нас втората диктовка беше по-успешна от първата. Дори аз съм доволна този път.  Laughing

Обмислям коледните подаръци. Някакви идеи?  Thinking

# 567
  • София
И моята е с 2 по БЕЛ, за домашно. Но не разбрах дали е била без домашно или е нещо друго.

# 568
  • Варна

какви са тези драми?Simple Smile
Някои са от типа "аз харесвам него, той пък друга", други се свенят да си кажат на харесания и т. н.  Simple Smile Душички.

Деска, засега само фантазират. Рано е за таткото.  Laughing

# 569
  • Високо в планината на изобилието
И на моя му е много труден немски език.Уж седи над учебници и тетрадки,а на диктовки има много слаби оценки.По български и математика има петици.В четвъртък ще ходя на родителска среща,има да се червя.Явно не е научен на зубрене,и положението е трагично.След втора двойка започна да се притеснява и да изпада в паника на контролни по немски.Освен това и все е болен,вдига температура,всички вируси хваща.Аз определено виждам връзката между разболяванията му и труден немски език.
Бяха на екскурзията с една нощувка в Сандански,децата пиеха и пушеха,и,,мамо,представяш ли,продаваха им алкохол по магазините.И от там върна се болен.Много е труден осми клас за нас.

Общи условия

Активация на акаунт