ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 085
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
И ние сме с немски. Много и харесва, учи с желание и за сега  резултатите ми харесват. До сега в седмицата  имат по  едно писмено изпитване- диктовка на текст или думи.На всички е с пълно 6 .От другата седмица започват по два пъти, а устни изпитвания  има всеки ден- четат, превеждат или казват нещо наизуст.Казва, че не съжалява изобщо , че е избрала немски. Дано продължим в този дух.

# 91
  • Варна
Имало само 3 отлични оценки, над 5,50, едната е нейната.
Отлична оценка при вашата госпожа се равнява на 7 по шестобалната система.  Grinning Браво на Сиси!  Hug

# 92
  • Гр. Пещера
И при нас има болни и масово кашлящи. Пожелавам на всички болни бързо оздравяване!

По език имаме вече повече от 6 оценки - 6-ци, входните и те така, само математиката още няма резултат, ама не е доволна, не била решила 2 подусловия и се ядосва  Sad, че не й е стигнало времето...

С физическото сме добре, не се впечатлява по принцип от нормативи и казва, че часовете са пародия на спорт, иначе скочила си е 207 см, избягала си е 300 м в норматив, бягала е и 600 м, за да се пробва. От допълнителните часове по физическо обаче въобще не е доволна - пет класа били заедно в салона, с няколко топки, /нямаше място, къде да вдигнеш ръка или крак, за да играеш незнайно какво - казва тя/, изтичала е за минута да си вземе книгата от общежитието, седнала е в салона да си чете  Laughing Crazy и е изчакала края на часовете, за да я преброят за присъстваща /понеже им казали, че в края ще направят проверката/. Това е - а тя обича спорта, но мрази да й губят времето и да се отчита дейност проформа, но до кога?

Харесва училището и класа, както тя казва: "за сега". Доволна е  Grinning

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 09:54 от Hope_Hope

# 93
И ние сме с немски. Много и харесва, учи с желание и за сега  резултатите ми харесват...

И нашите деца имат всяка седмица контролна работа.  Учат децата (четат. превеждат, пишат), но летвата е доста високо.А пропуските в бълг. граматика се считат за почти непростими. Това са деца с оценки на матурите над 5 по БЕЛ. Недоумявам. Какви ли пропуски в граматиката имат останалите ученици?

# 94
  • Варна
Hope_Hope, браво за резултатите в часовете, и за физическото ме впечатли.  Simple Smile Чудесно!
diamondlady, браво и на твоето девойче.Simple Smile

Ясмина, не знам даже коя им е по математика, харесва я, предварителната им информация е ' много е строга но ще научите математиката' .  Simple Smile
По български обаче господина има и прякор вече, 'Рапунцел' заради дългата коса. Но не и харесва как преподава и отношението му към тях. Каквото е такова.

# 95
И ние сме с немски. Много и харесва, учи с желание и за сега  резултатите ми харесват. До сега в седмицата  имат по  едно писмено изпитване- диктовка на текст или думи.На всички е с пълно 6 .От другата седмица започват по два пъти, а устни изпитвания  има всеки ден- четат, превеждат или казват нещо наизуст.Казва, че не съжалява изобщо , че е избрала немски. Дано продължим в този дух.

До 7 клас какъв език сте изучавали? Ходи ли ли сте на курс по немски ?

# 96

До 7 клас е учила само Английски език , на курсове или уроци по немски НЕ Е ходила. Попитах я ще има ли нужда от частен учител по немски , за сега ми отказа, справяла се сама.

# 97

До 7 клас е учила само Английски език , на курсове или уроци по немски НЕ Е ходила. Попитах я ще има ли нужда от частен учител по немски , за сега ми отказа, справяла се сама.

Браво на детето !

# 98
  • столицата

Ех, моята само да чуе - само ме врънка да сме ходели до Санкт Петербург. Сприятели се с деца от там, лятото бяха заедно на младежки лагер. Втората най-желана дестинация е Нова Зеландия, третата - Австралия, там са другите приятели. Аз нищо против нямам, само да спечеля от лотарията и веднага тръгваме.  hahaha

[/quote]

Люси, явно любимите ни дестинации съвпадат. Simple SmileМоже ли и аз с вас? Отивам да купувам билети за лотарията

# 99
  • София
Моята е с 5-ца на входното по БЕЛ, поправена с 6-ца вече. По математика не са върнати още. По информатика е с 4-ка на входното, а очакваше 2-ка, защото в старото училище изобщо не са го учили.

По френски на първото контролно е с 4,5. Всяка седмица ще правят по 2 контролни. Трудно е, особено диктовките, но се бори и казва, че езикът и харесва. Тръгна и на английски по нейно настояване, въпреки моите опити да я разубедя. Оказва се, че почти всичките девойки от класа и продължават да си ходят допълнително на английски, а паралелката им е с 2-ри език испански.

И при нас ще има екскурзия пролетната ваканция: София- Загреб-Залцбург-Страсбург-Париж-Лил-Люксембург-Виена-София. 10 нощувки. Ще се строшат от пътуване. За сега обмисляме, но сигурно ще я пуснем.

# 100
Ние ще ходим, тия дни ще ходя да я записвам...тя не е пътувала, и ще й е интересно
Само се чудя, след като имат само закуски, как ще се справи с храненето, но...Simple Smile

# 101
galimar, с удоволствие! Важното е желание да има, пък кой знае - може и да стане някой ден. Simple Smile

Нашите също имат много тестове и изпитвания, засега съм доволна.

# 102
  • Sofia
На нас ни предложиха много добър вариант за допълнителния час по ФВС - спортен лагер за пет дни. Има зимен със ски и пролетен с туризъм. Така няма да се налага да остава след у-ще или пък преди часовете за втората смяна.

# 103
И при нас яко контролни по английски. Четвърто отмина вчера. До тук само пълни шестици и ентусиазмът е голям. В старото училище наблягаха на френския, та това вдъхновение към английския, ми се струва обяснимо като към нещо ново.  Дано не ѝ спадне вдъхновението.
Още не са върнали входните нива по БЕЛ и математика. А в салона за физическо, започнали ремонт Mr. Green и "временно" не играят, а в клас се занимават с даскала с тихи игри. Shocked От нормативите само са скачали, резултатът на моята бил към 168см. Sunglasses

# 104
Здравейте,

Синът ми е в седми клас и е записан в една от "добрите" школи. Не съм доволна, обаче, от учителя по БЕЛ. Опитах в някои от другите школи, но местата им са запълнени. Мисля за вариант частни уроци. Тъй като сте минали вече през това, ще съм благодарна да ми изпратите на лични координати на учители по БЕЛ, от които сте доволни. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт