ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 083
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Ян@, ЧРД и от мен. Да е здрава и все така доволна от училището! При дъщеря ми не се получи това със задружния клас.
Във Френската предлагат СИП руски. Моята веднага се записа.
Вчера се видяхме с бившата класна на младежа. Разказвам му, че съм казала, че е добре. А той ми се скара- как добре, супер е.

# 76
  • Варна
Тези 200 задачи за домашно за какъв срок се дават?

от предния петък за днес - близо седмица

# 77
# 78
След челен сблъсък с немски - "Испанският бил тооолкова лесен език  CryLaughing

# 79
  • Варна
 Simple Smile Да, моята и приятелката и /пак с НЕ/ се шегуват и се поздравяват с песента на Криско ...' сутрин ставам, осъзнавам, колко много съжалявам ...' Laughing

# 80
След челен сблъсък с немски - "Испанският бил тооолкова лесен език  Cry"  Laughing

Сега с малкия се захванахме с немския -  има дискове към учебника, така говорят тези хора, все едно се карат. Но пък дъщеря ми започна да учи френски, идва слуша при нас и заявява - я, ама той немският бил лесен!  Shocked

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 21:27 от Анонимен

# 81
Simple Smile Да, моята и приятелката и /пак с НЕ/ се шегуват и се поздравяват с песента на Криско ...' сутрин ставам, осъзнавам, колко много съжалявам ...' Laughing
Laughing Laughing
И ние така макар ,че не си го признаваме! Ама недостатъците днес може да станат превъзходства в бъдеще ! А дано за всички от НГ  hahaha

# 82
  • Монтана
За протокола ГПЧЕ-Монтана немски език.

Госпожицата днес е скочила скок от място 2м. и ушите са и пораснали до небето тъй като учителя е похвалил пред класа.

# 83
Аз тъкмо да питам как са изучаващите немски. Ясно, навсякъде е трудно.

# 84
  И ние сме в ЕГ с немски.. е моят син не се оплаква,  казва добре е, какво толкоз,  харесва му и е доволен от избора си.  Всеки ден правят писмени и устни изпитвания има няколко 6, една 5.40 и една 4.80.

# 85
  • София
4.50 на входното по математика. Може ли преди три месеца на този материал да си изкарал пет и кусур, а сега ...  33uu  Не съм видяла още задачите, ама едва ли ще са като за математическо състезание.

# 86
  • Варна
И аз нямам идея какви са били задачите, но е факт, че и в класа на дъщеря ми оценките не са като тези които са имали на матурите. Имало само 3 отлични оценки, над 5,50, едната е нейната. Няколко 5ци и останалото добър. Така, че явно е нормално Спунк, имам усещането, че поктай тези езици в момента неглижират математиката. И българския. Там още не знам резултатите.
Платих капаро за нашата румънска екскурзия.
Моята дъщеря тази вечер заспа в 9ч. Поиска един фервекс, за всеки случай каза, бузите и ушите и горяха но нямаше Т. Дано се размине, имало оплакващи се деца в класа.

# 87
  • Варна
И аз нямам идея какви са били задачите, но е факт, че и в класа на дъщеря ми оценките не са като тези които са имали на матурите. Имало само 3 отлични оценки, над 5,50, едната е нейната. Няколко 5ци и останалото добър. Така, че явно е нормално Спунк, имам усещането, че поктай тези езици в момента неглижират математиката. И българския. Там още не знам резултатите.
Платих капаро за нашата румънска екскурзия.
Моята дъщеря тази вечер заспа в 9ч. Поиска един фервекс, за всеки случай каза, бузите и ушите и горяха но нямаше Т. Дано се размине, имало оплакващи се деца в класа.
Аз също ходих на РС и платих капаро.
Синът ми също е не е добре, пи аспирин. Каза, че в клас отвсякъде се чувало подсмърчане.

# 88
На входното по математика е с 5,по Испански все още нямат оценки,а по физическо 300м ги е избягала най-бързо от момичетата!

# 89
4.50 на входното по математика. Може ли преди три месеца на този материал да си изкарал пет и кусур, а сега ...  33uu  Не съм видяла още задачите, ама едва ли ще са като за математическо състезание.

И аз се чудя. Не знам оценката, но моят син сподели ,че били по-трудни задачите от тези на матурата по математика и резултатът вероятно ще е по-слаб. Болни деца в класа имаме. И моят изкара нещо- вирус, ли , настинка ли - но на крак.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт