ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- 9

• 87 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Здр.
 Terry8 вливка имам  на 10 мл Интралипид 2-4 дена преди О ,повторно 2-4 дена след положителен тест за бременност и последна вливка 8-9г.с.
Ако след първата вливка не е настъпила бременност доц. Русев ми е писал че Интралипида има активност до 8 седмици,т.е аз го разбирам че сега като си влея и ако не е настъпила бременност ще трябва да влея да кажем септември.Правилно ли разсъждавам   Thinking

# 646
  • София
zuzutu и аз съм със същата терапия,Интралипид влях миналия месец и този ако няма бременност трябва пак да вливам.
За ТЛА и моите са завишени,но така или иначе сме на терапия,достатъчно е

# 647
  • Бургас
А при мен интересно март ТЛА  стойности в Плевен са ми 1.22,като не съм пила АП от декември, а сега като го пуснахме бях пила отвреме на време и те гледай какви стойности изкочиха  Thinking

# 648
да, и аз го разбрах, че важи за 2 месеца, но преди 2 седмици бях при Катя Тодорова и тя ми каза, че трябва да вливам всеки месец....и съвсем се обърках

# 649
  • София
Момичета, а тия вливки на Инралипид в Малинов, по колко излизат като пари?Благодаря!

# 650
В зависимост от индивидуалната ти доза, моите мисля бяха по 70 лв.

# 651
  • От Луната
Вливките са по:
5мл - 45 лв
10мл - 70 лв
20мл - 120 лв
Отивате закусили, вливката е около два часа, затова си вземете нещо за четене.

# 652
10 ml вливат за около 40 мин

# 653
  • София
10 ml вливат за около 40 мин
И 5 мл сьщо за толкова ми ги вляха

# 654
  • София
Много ви благодаря bouquet В понеделник съм на консултация при доц.Русев и исках да съм подготвена с цените Hug

# 655
  • От Луната
Зависи на каква капка се влива, аз съм с 20мл, сигурно ми ги вливат по-бавно. Иначе обема е един и същ.

# 656
5 мл ми го вливат за 40 минути  Peace Всеки път  Mr. Green Но аз винаги ходя заредена с вода, ел.книга и пълна батерия на телефона + слушалки

# 657
хмммм, на мен пък 10 мл за 40 мин, както казах. Дали пък заради това не ме заболя така главата и почна да ми се повръща после цял ден  newsm78 Другият път ще помоля на по-бавна капка, ако има въобще значение

# 658
  • София
За всякакви вливки има значение капката Peace Колкото по-бавно, толкова по-добре. Разбира се, на повечето места искат да те разкарат по-бързо и да им освободих легло Confused

# 659
хмммм, на мен пък 10 мл за 40 мин, както казах. Дали пък заради това не ме заболя така главата и почна да ми се повръща после цял ден  newsm78 Другият път ще помоля на по-бавна капка, ако има въобще значение

Тери, кажи им че искаш по-бавна капка и че си имала дискомфорт предният път  Peace Аз неразположение не съм имала, дори и когато бях вече в 8ма седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт