ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- 9

• 87 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • В сърцето на любимия човек
Не, само в понеделник и само след 17ч.
Ако искаш по друго време, може да ги пуснете в Геника. На сайта им има цени  Peace

# 46
Не, само в понеделник и само след 17ч.
Ако искаш по друго време, може да ги пуснете в Геника. На сайта им има цени  Peace

Благодаря  Hug

# 47
  • София
Кариотипа в Малинов е 120 лева на човек. Не знам дали може в събота да се пусне - може да звъннеш да ги питаш.

# 48
Кариотипа в Малинов е 120 лева на човек. Не знам дали може в събота да се пусне - може да звъннеш да ги питаш.

Peace   Благодаря ти

# 49
  • В сърцето на любимия човек
Магнетична - не сте ли в Надежда  newsm78 Явно съм се объркала  Blush

# 50
Магнетична - не сте ли в Надежда  newsm78 Явно съм се объркала  Blush

Пънче, навсякъде сме  Mr. Green 
Скрит текст:
  Вчера бях в Надежда, онзи ден в Малинов, имам и час за Щерев по настояване на майка ми, че в средите имало много добри отзиви за тях , но това не означава нищо за мен  Whistling  все още мисля къде какво да правим  Thinking

# 51
  • София
Здравейте,

Утре ми предстои вливане на Интралипид, а след всичките въпроси, които зададох забравих да попитам в клиниката дали трябва да съм закусила или на гладно.
Моля, ако някои знае да сподели  newsm03

# 52
  • София
Мисля ,че няма значение ,най-добре си закуси .

# 53
  • София
Мисля ,че няма значение ,най-добре си закуси .

Благодаря за отговора  bouquet

И аз така реших. В краен случай, ако съм объркала ще го отложа за следващия ден.

# 54
Правих вливка миналата седмица - няма проблем да си хапнала, а освен това можеш да си пиеш и ядеш, дори докато трае вливката (около час).

# 55
  • София
Правих вливка миналата седмица - няма проблем да си хапнала, а освен това можеш да си пиеш и ядеш, дори докато трае вливката (около час).

Благодаря  bouquet

# 56
Около час, нали? На мен нещо ми се обърка системата предния път и аз нещо направих уж за да се забави, но тя взе че се забързи и мина за 15 мин някъде... Дали нещо може да се е объркало?  Confused И друг път са ми вливали, доста по-бавно разбира се, надявам се да не е било проблем...

# 57
Щом нямаш странични реакции след системата, не е проблем, не го мисли.

# 58
Ами не, само малко ме боля около мястото, където беше забита... Но иначе като ми вливат, пък и след това нищо не усещам, нито хубаво, нито нито не-хубаво Simple Smile.

# 59
момичета нова съм в темата и за първи път пиша. след загуба на ембриони при икси ми назначиха кариотип тромбофилия и имунологични. засега се оказа, че има съвместичост на кръвните групи с мъжа ми. имунологията ми излезе:
увеличен серумен имуногобулип ING - при горна граница 4,5% при мене е 5 цяло и нещо %
увеличение на Helper T cells - при горна граница 59%, 63% при мен

говорих с имунолозите обясниха ми че има неизлекувана бактериална инфекция на лигавица, но не се знае коя, което рефлектила върху общия имунитет на организма, а той е понижен

така и не разбрах а още не съм коментирала тези резултати с доктор перси дали това не е проблем за прокървяването и загубата, тъй като преди да прокървя пак ме хвана грип - настинка, и сега след1 месец пак имам грип.
изписаха ми прахчета Ортомол натал за имунитета, които ги няма по аптеките, ще трябва през нета да ги поръчвам

Общи условия

Активация на акаунт