Отговори
# 30
Поздравче с една песничка  Party

Отиваща на Йо доста  hahaha или повечко на Боре Joy

# 31
  • в очите на дъщеря си

Ще наваксвам. Mr. Green

# 32
По време на КС- то в петък понякога заминава по една тема  Joy Joy Joy

# 33
# 34
Минимум Joy ако се събереме всичките дружки може и да преполовиме и следващата Joy без фрагмана това хахаха

# 35
  • в очите на дъщеря си
Видяло се е ,ще се кара нощна смяна. #Crazy

# 36
Видяло се е ,ще се кара нощна смяна. #Crazy
Да ти кажа не си изпуснала кой знае какво. Освен резюме, което има и на последните страници. Другото са си наши разсъждения за епизода  Mr. Green Чешаме си клавиатурките  Laughing

# 37
  • Още у мъглата ...

То даже днес сме кротушки  Laughing Joy Joy Joy

Саси  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 38
Бе кажи си че направо сме си заспали Joy Joy Joy
Или ни мързи хахаха по вероятно Joy

# 39
  • Още у мъглата ...

Определно второто е по близо до истината, макар че и първото му е братче  Laughing Joy Joy Joy

# 40
Хайде и аз да цопна тук  Mr. Green

Ирка,  newsm51

Може и със закъснения ,ама и аз да почеша моята клавиатура...да не ми се разсърди  Grinning

Аз си мисля,че не само дядото е причината.Може и затова,че е загубил родителите си,един вид като предателство.Обичал е най много родителите си,а те са си отишли.И от страх да не изпита същата болка,не искаше да приеме това че е влюбен в Дефне.И сега и се сърди точно по тая причина.Един вид станало е това от което най много се е страхувал
Аз искам и двамата да ревнуват.Но че ще има Йомерска ревност е пределно ясно.Личи си от фрагман 1.Дефне се сблъска с Дениз и той се впечатли от нея

Peace мда,както казва и Верето,баща му е мислел за своята болка,не е помислил за детето си  Peace  и така нещата са станали комплекси  Peace А и никъде до сега не са споменавали,че Йо се е влюбвал,предали са го и поради това не допуска хора до себе си  Wink

И аз ги искам ревниви и двамата  Mr. Green

А що се отнася до бележката...според мен по какъвто начин Дефо да го беше оставила,все щеше да е трудно за него  Peace ето той нали отиде и що си тръгна,когато тя се скри от прозореца - нали са очи в очи...и да беше Дефо му казала в очите,той щеше да се обърне и да си тръгне  Peace както направи,когато тя му каза,че напуска....Омер просто така реагира на болка- бяга и се затваря в себе си  Confused

Диде,не се Идосвай...нали казаха,че друга Дефо ще видим  Mr. Green значи ще смени тактиката...според мен ще се отдръпне и ще възбуди интереса на Йо...може и да флиртува с колега - ей такава не сме я виждали...пък може и с Дениз  Sick ей тогава вече ще е бомба ...ама пък така дали би привлякла Йомер,или точно обратното  newsm78

Тери,и аз съм така  Crazy все ме човърка да гадая,лутам се ту насам,ту натам,ама какво да се
прави...пусто любопитство  Mr. Green

# 41

Определно второто е по близо до истината, макар че и първото му е братче  Laughing Joy Joy Joy
Заспали мързелани най ни описва Joy Joy

# 42

Шоколадка  hahaha  hahaha  hahaha Пък хубавица си е.....ама добре, че ще е само гост и дано гостува една серия само, та Дефне да не я направи на марципан   Joy  Joy  Joy

# 43
Ани  Hug
Не вярвам Дефото да тръгне да флитува с някой  Thinking не е такова момиче

Различна може би - студена,дистанцирана и мълчалива  Peace с неговите камъни по неговата глава както се казва Joy
И дори да се появи тази новата, не знам ....мисля си че този път няма да покаже ревността си ами ще я прикрие и това ще обърка Йо  hahaha
И ще започне да я търси той или да я дразни с думи,за да разбере защо се държи така,при положение че до преди дни е тичала по него

# 44
и на мен тук мн ми харесва  Flutter Flutter Flutter

Ето я тая  Joy Joy Joy Ама е гиест стар.  Mr. Green Ай сиктир, не ни требваш  #2gunfire #Cussing out
 Joy Joy Joy Joy

Тая на Чачун партнерката у Делибала  Joy Joy Joy Joy

Шоколадка сигурно ще промени плановете на Дефо,щото само тя крои планове...или на Суде...или Нериман...други с планове има ли  Joy Joy Joy Joy

И тази мома сега като я сложат да й се нервим,как си мислят,че после ще искаме да я харесаме с Чачун...голяма грешка  Mr. Green феновете са безпощадни  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт