Отговори
# 45

Шоколадка  hahaha  hahaha  hahaha Пък хубавица си е.....ама добре, че ще е само гост и дано гостува една серия само, та Дефне да не я направи на марципан   Joy  Joy  Joy
Ми момчето има вкус  Mr. Green като изключим Фера Joy ма разбрахме,че там нищо не е станало Joy

# 46
Според мен е имал забежка с тая, ама чак па да е бил влюбен  Joy Joy Joy

Дефне ще се попържи и или ще направи 120121 скандала, или ще се прави на безразлична  Mr. Green

Това с флирта ще е интересно и ще побърка Йо  Laughing

# 47
Ани  Hug
Не вярвам Дефото да тръгне да флитува с някой  Thinking не е такова момиче

Различна може би - студена,дистанцирана и мълчалива  Peace с неговите камъни по неговата глава както се казва Joy
И дори да се появи тази новата, не знам ....мисля си че този път няма да покаже ревността си ами ще я прикрие и това ще обърка Йо  hahaha

И ще започне да я търси той или да я дразни с думи,за да разбере защо се държи така,при положение че до преди дни е тичала по него

мн вероятно е да е това  Peace  все пак,когато Йо беше лош при напускането й,тя пак го гони да му обяснява,ама той не искаш да я слуша...нападаше я постоянно и стигнаха до таверната  Joy Joy сега тр да е нещо различно  Rolling Eyes ама тази мома,ако провали плана - нз...освен Дефо да напусне и тогава Йо да тръгне да я търси... Rolling Eyes

# 48
Няма шанс да напусне  Naughty Нера няма да позволи  hahaha

Знаеме ли какво ще й дойдв на акъла на Дефо Joy Joy
Тя във фирмата и да иска да флиртува бяма с кой Joy един Ведат има ма не вярвам да се прежали Joy
А и тя не е такава  Peace при все че го обича,да тръгне да флиртува с друг не вярвам  Crossing Arms
Освен Денизчо да й обърне внимание ма тя както винаги ням да разбере аджеба какво става и ще си приказва с него кат с дружка

# 49

А и тя не е такава  Peace при все че го обича,да тръгне да флиртува с друг не вярвам  Crossing Arms
Освен Денизчо да й обърне внимание ма тя както винаги ням да разбере аджеба какво става и ще си приказва с него кат с дружка
Бе и ти си права  Joy Joy Joy Joy

Тя Дефне никога нищо не разбира идиотката  Joy Joy Joy

Тоя Дениз има всички причини на света да тръгне по петите й .. Мега красива, и на всичкото отгоре слабото място на Йо  Mr. Green

# 50
Това е възможно,ама няма да е свързано с плана на Дефо  Peace  за да смени тактиката,трябва да е нещо,което тя умишлено ще прави  Wink патешките истории са и в природата  Joy Joy

# 51

А и тя не е такава  Peace при все че го обича,да тръгне да флиртува с друг не вярвам  Crossing Arms
Бе и ти си права  Joy Joy Joy Joy

Тя Дефне никога нищо не разбира идиотката  Joy Joy Joy

Тоя Дениз има всички причини на света да тръгне по петите й .. Мега красива, и на всичкото отгоре слабото място на Йо  Mr. Green

+будала Joy

Бе не вярвам,че с Йо са врагове само за едни чепици  hahaha
Намесена е жена тука и да не излезе Шоколадовото изкушение да видиш цирк  hahaha hahaha

# 52
Ма момичето си каза,че с брат й са генетично глупави Joy Joy
Какво очаквате след такова признание ххахаха

# 53

Бе не вярвам,че с Йо са врагове само за едни чепици  hahaha
Намесена е жена тука и да не излезе Шоколадовото изкушение да видиш цирк  hahaha hahaha
Според мен му завижда за успеха, защото сам е постигнал всичко, докато него сигурно го е подбутвал баща му.  Joy По-успешен е. Въпрос на комплекси  Joy Joy Joy Joy

Според мен тая с шоколада е забежка от Италия, не е влагал чувства. Обаче сигурно нещата са свършили мега тъпо и за това се спече  Joy

# 54
Да не е станало като със Суде и Синан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 55
Ани  Hug
Не вярвам Дефото да тръгне да флитува с някой  Thinking не е такова момиче

Различна може би - студена,дистанцирана и мълчалива  Peace с неговите камъни по неговата глава както се казва Joy
И дори да се появи тази новата, не знам ....мисля си че този път няма да покаже ревността си ами ще я прикрие и това ще обърка Йо  hahaha
И ще започне да я търси той или да я дразни с думи,за да разбере защо се държи така,при положение че до преди дни е тичала по него

Те този вариант най ми харесва  Laughing

# 56

Бе не вярвам,че с Йо са врагове само за едни чепици  hahaha
Намесена е жена тука и да не излезе Шоколадовото изкушение да видиш цирк  hahaha hahaha
Според мен му завижда за успеха, защото сам е постигнал всичко, докато него сигурно го е подбутвал баща му.  Joy По-успешен е. Въпрос на комплекси  Joy Joy Joy Joy

Според мен тая с шоколада е забежка от Италия, не е влагал чувства. Обаче сигурно нещата са свършили мега тъпо и за това се спече  Joy

Глупости Joy
Това си е изцяло негова грешка бе Сис Joy да се е старал и да е постигнал нещо,а не да чака на баща си  Peace

На лична основа е тука  Naughty
До преди да се гърне Трамба старши чу ли се нещо за него ...не  Peace значи не му е толко за бизнеса,просто остана за него
А съперничеството между двамата хич не са обувките да знаете

# 57
Да не е станало като със Суде и Синан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче Синан не е мръднал от младежките си години Joy Joy изглежда си все още кат на 20-22 години Heart Eyes Joy

# 58
Еми де да знам вече. При това, че вкарват два персонажа дето ще излетят, какво изобщо толкова мислиме. Само ще спомогнат за сдобряването  smile3508 newsm62

# 59
Еми де да знам вече. При това, че вкарват два персонажа дето ще излетят, какво изобщо толкова мислиме. Само ще спомогнат за сдобряването  smile3508 newsm62
Интересно как ще спомогнат обаче Joy Joy единия персонаж ще търчи по Дефото,другия персонаж ще отвори миналото на Йо  hahaha
Общо взето ако се съберат скоро ще е добре Joy

Общи условия

Активация на акаунт