Отговори
# 60
Еми де да знам вече. При това, че вкарват два персонажа дето ще излетят, какво изобщо толкова мислиме. Само ще спомогнат за сдобряването  smile3508 newsm62
Интересно как ще спомогнат обаче Joy Joy единия персонаж ще търчи по Дефото,другия персонаж ще отвори миналото на Йо  hahaha
Общо взето ако се съберат скоро ще е добре Joy
Ми Йо като го тресне ревността ще  му падне гарда, да не я изпусне  Mr. Green
Да не би някоя дето тоя Дениз е бил влюбен да е харесвала Йо  Joy Joy Joy Joy
Браво на сценаристите сега да сложат Дефо у средата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 61
Ма аз си мисля за тая новата да не е бе Joy инак за кво да я вкарват точно сега  Thinking
Той да я е обичал,пък тя с Йо да се е омотала и от там да са врагове  hahaha

# 62
Ма аз си мисля за тая новата да не е бе Joy инак за кво да я вкарват точно сега  Thinking

Може и така да е. Еми да се взимат Дениз и тая и да се мащат, не ни трябват  Mr. Green Само да подразнят малко Дефмерите и гитти битти  Joy Joy Joy Joy Joy

# 63

Може и така да е. Еми да се взимат Дениз и тая и да се мащат, не ни трябват  Mr. Green Само да подразнят малко Дефмерите и гитти битти  Joy Joy Joy Joy Joy

мдааа,и сега той ще си го връща чрез Дефо  Whistling Whistling

# 64

Може така да стане Joy нали са временно пребиваващи Joy

# 65
  • По света и в нас.
Аз пък си мисля,дали Неджмито не напътства вече Дафне и тя затова да смени тактиката.Все пак в този епизод колко пъти пита Йо иска ли наистина да си тръгне Дафне?

# 66
Аууу голямо писане  ooooh!
Не мога ви изчета  Naughty

Ирко  Hug Heart Eyes Благодаря за новото къще   bouquet

Докато ровех из бокса, попаднах на този клип  Flutter

Поздравявам всички фенове на Зейкер  Peace Heart Eyes

# 67
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Неджими е време да се намеси и да даде някакъв съвет.

# 68
Добро утро  Hug Hug Hug

Тинчето се е появила  Hug Heart Eyes

Хм,значи студенината,която лъха от Дафне на фрагманите е точно премерена.  Simple Smile Нека пробва момата и по другия начин-да видим.  Peace

Само последното изречение не ми хареса,за тая която ще обърка всички планове.  Crossing Arms Това значи плановете на Дафне.  Crossing Arms

# 69
Добро утро .  Hug Hug Как прекарахте ноща, сънувахте ли Йо или  някоя дама направо я посети

# 70
Хаха,мен не ме е посещавал  Joy Joy Joy
Добро утро,слънчеви ашкъмчета,ухаещи на ягоди  Mr. Green

Днес сме на АсБур...за последно в сряда  Rolling Eyes серията се очертава да е интересна и да видим една устояваща Аслъ...а дано не ни изненадат неприятно   Praynig

# 71
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Днес е сряда  Flutter

Пускам 11-та серия Аромат на ягоди с БГ субки  Peace

http://data-bg.net/details.php?id=21475

Гале  Hug Heart Eyes Вани  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes

# 72
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug
И мен не ме посети Йо  Sad
За Ягодките довечера съм още под въпрос,може и да не мога да ги гледам с вас  ooooh!
Лек ден  Heart Eyes Hug

# 73
Момичета,защо за последно в сряда?Местят го в друг ден ли?

# 74
Вани  Hug от следващата седмица го местят в събота  Peace

Пепи  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт