Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 707
  • 662
  •   1
Отговори
# 150
Креми, страхотни дечица, а дамата е неустоима! Много е сладко да имаш момиченце!

Ура! Мина ваксината пентаксим и всичко беше споко снощи. Във вторник отиваме за пневмококовата. Между другото Алекс вече е 7 кг и 65 см. Номер 4 памперс в действие и дрехи 6-9месечно... Добре, че наследи на братовчедите си дрехите, защото повече от 20 дни един размер не е носил.

Мацки, искам да ви питам за детска количка седяща с опция да поляга облегалката - някоя знае ли дали има такова чудо или да се нося по магазините да гледам. Предстои да заминаваме надалеч и да ни няма в Бг, та се чудех няма как да взема кош и седалка по самолета и търся компромисен вариант.

Ако всичко е наред след ваксината мисля и ние да посетим плуване за бебета в четвъртък. Стискам палци всички бебчовци да са здрави, а мамите да имат повече време за себе си!

# 151
Крайзи, че те всички седящи са с опция и за легнало положеие. Поне аз не съм виждала само за седнало. Има колички и от 100 има и от 500 че и повече. Най хубаво е обаче да си отидеш и да разгледаш и да я тестваш преди да я купиш.

Мария Тереса дано неразположението ти не е сериозно и да мине бързо  Hug

# 152
Мария, не можеш ли да отидеш на друг доктор?

Стефи, Крейзи, предполагам, че чуденката е за т.нар. лятна количка, те нямат опция за гътане назад...? Но ако е от стандартните - почти всички са с такава възможност  Peace

# 153
  • София
Здравейте отново и от мен мамита! newsm51

Благодаря Ви за подкрепата милички! bouquet bouquet bouquet ... Исках да Ви кажа, че съм добре и че явно това е било временно неразположение. newsm10 ... Мисля, че е допринесло гадното време в комбинация с почти вечно ниското ми кръвно, Crossing Arms но нали съм се наплашила и сами си представете как съм се чувствала. Cry ... А и все пак ми болния ми крак беше отмалял. Sad

# 154
Мария Тереса много се радвам че всичко е наред  Hug

Вики днес беше на рожден ден на едно момченце което става на 1 годинка.Това му е първото събиране с повечко деца на едно място(общо бяха 6 дребосъчета).От начало се стресна и плачка към 30 мин.,но после му стана интересно и поседяхме към 1,30-2,00 часа.

За количките и аз мисля че комбинианите всички имат и легнало положение.Нашата е едно нещо,което се трансформира.В момента е кош за новородено/зимен кош,после се сгъва и става седяща а облегалката мога да си я пускам колкото искам.Стяга се една лента,не е на степени а колкото си я отпусна аз.За летните май пак има модели с регулираща облегалка и може и легнало положение,но не всички са такива определено.
А за сега съм много доволна от количката ми,много ми е удобна и проходима и не беше и особено скъпа на всичкото отгоре хаха.Ако е все така здрава като Вики проходи ще си я пазя за второ детенце  Mr. Green

# 155
Мария Тереза, гуш. Само спокойствие, щото притеснението за нищо не помага.

Кремовете с кортикостероиди според мен е добре да се избягват по възможност. Кортикостероидите спасяват животи (виждала съм го с очите си в родилното), но и много вредят (това пък от личен опит го виждам). Така че много премерено трябва да се ползват. С каката ни бяха изписали такъв крем за атопична кожа.  мазах го само няколко дни, повече ме достраша. Оправихме положението с А Дерма.

Мишолина, много ти съчувствам. С детенце в болница е едно от най-гадните неща, които си представям и са ми се случвали (4-5 дни в Пирогов заради счупено краче). Още ми се насълзяват очите като си спомня, каката беше на 4 тогава.
И да ти кажа, ползвам ника ти за да наричам бебка на галено.  Heart Eyes Наричам я още и Сладурка. Като стана дума, къде ли се загуби това момиче.

А как се справяте с ноктите? Аз режа с нокторезачка само докато спи и ставам вир вода от напрежение. Бях забравила колко ме притеснява тая процедура.

Бебка най-после прави и първи опити да се смее с глас и направо ще я изям. Heart Eyes
Съвсем кратко и не всеки ден, но пък е най-прекрасният звук на света. Горкото, що гъделичкане под брадичката отнася, за да я предизвикам да се засмее, много съм егоистична. Mr. Green

# 156
  • София
Добро утро момичета! newsm51

Сибил и Или едно голямо гушкане за Вас  Hug Hug Hug и за всички останали момичета, разбира се! Hug Hug Hug love001 love001 love001

И аз наричам дъщеря ми на галено Мищленце или използвам производни. ... Аз използвам ножичка и също режа ноктите, когато спи или когато е спокойна.

Мисля да изляза с бебка на разходка и да се обадя на дядо й да дойде да я види, че другите са заети! Simple Smile

Пожелавам Ви лек ден момичета! smile3525

# 157
Здр мами.
Ноктите са ми най малкия проблем. Режа с нокторезачка защото ми е най удобно и без значение спи или е будна. Не се дърпа.
Имам въпросче. Някой ползвал ли е сребърна вода за нослето? Аз съм купила но така и не съм я ползвала. Вече 1м не ни минава тоя сополив нос и не знам какво да правя.

# 158
Дали са ми количка с три коша. И летният вариант винаги е с чупка 90 градуса, въпреки че има полягане, а не виждам как ще влачим това огромно шаси по самолета също Sad искам като полегне да не остава чупка в кръста ... Уф, а наичкият се набира да сяда вече и е неприятно при кърмене. Ноктите режа като кърмя, макар доста бързо да растат и цялата съм издрана по гърдите. Днес ще режа пак, с ножичка го правя. В началото се притеснявах вече претръпнах  #Crazy

# 159
  • Пазарджик
Мамита ние сме пак с разтройство от снощи.Приди малко се върнах от спешния кабинет и ни изписаха прахчета.Казаха ако до понеделник не се оправи сме за болница отново.Направо ми се реве.Малката иначе е свежа.Направо незнам как ще изкарам до понеделник,тогава ще пускаме микробиология и ще ходим сигурно до Пловдив на детски гастроентеролог защото ми казаха ,че може да не е стафилокок ,а ензимна недостатачност или хронична диария.

# 160
  • до едно тепе
Силве има една лечебна хумана за бебета с разстройство. Ако педиатъра ви си дига телефона питай дали може да даваш от нея. И задължително в понеделник на гастроентеролог. Като нищо може да е и алергия към белтъка на кравето мляко(АБКМ). На обикновено АМ сте нали Thinking Какви прахчета ви изписаха. Можеш да даваш и това ,а също е желателно и пробиотик. За възрастта на нашите бебчета май изписват почти само капки Биогая newsm78  Да се оправя бързо бебка Hug

# 161
  • Пазарджик
Аз биогайа не съм спирала да давам.Ентерол от снощи давам 2*1,смекта 1*1,хидратин алфа,Gl lactat(калций)био  баланс бебе и шипков чай .Дано да се оправи

# 162
Силве много не приятно. Аз давах от лечебната хумана на Габи в болницата ни я назначиха че получи леко растройство от антибиотика та едва ли ще е проблем и вие да я папкате. Давай колкото можеш повече водичка да не се обезводни и загрявай коремчето. Вече като отидете на доктор ще ти кажат какво е. Дано бързо да й мине на малката и не се шашкай толкова много че то й бебето усеща когато ти е неспокойно.

Крейзи и нашата количка е с 3 коша но лятня има пълно легнало положение. Има комбинирани колички който не са с кошове те са по малки и те също имат пълно легнало положение просто трябва да се разровиш. Има и лятни тип чадър също който имат легнало положение просто трябва да се разровиш из сайтовете или на място в магазина да попиташ. В хиполенд имат голям избор на колички може да разгледаш.

# 163
Проблемът с количката решен! Няма да купуваме, ура! Евентуално компанията, с която се лети осигурява количка плюс столче за полета, утре ще звъня да питам наистина ли е така, както пише в сайта им. Арабите са велики просто!  Hug а на крайната дестинация намерих и двата типа от познати... Все ме е шубе и ме свива това пътуване, ама лека полека се нареждат нещата.  Peace

Силве[\b], а как разбираш, че е разстройство? Моичкият ачка по три четири пъти на ден отсамото начало и не е твърдо, а си е едно като пюренце.

# 164
  • срещу двата комина :)))
Силве, стискам палци бързо да се оправяте и да не се стига до болница  Hug

Общи условия

Активация на акаунт