Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 709
  • 662
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Ами при нас акото дори беше на моменти много гъсто.И изведнъж започна да ака по често и все по рядки изпражнения докато не станаха на вода.Пък и като се напъва да ака то се чува направо как си дриска.От снощи до сега над 10 наакани памперса,а до после незнам.След всяко ядене ака.Дано да успее бързо да се стегнат акитата за да не се обезводни.Поне успокоението ми е ,че миналия път акаше през 10 минути,а сега през 4 -5 часа.Също така все още са и жълти.  Sad

# 166
Звучи страшно! Хайде дано отмине това скоро и да се поуспокоите малко. Много неприятно това с дехидратацията не зная какво да кажа. Кураж и оздравявайте бързо! Благодаря, че обясни да не се филмирам. bouquet

# 167
  • до едно тепе
Ами разбира се. Синковеца беше на 4,5м когато го хвана разстройство от стафилококи. Акаше на 2 дена веднъж и изведнъж изпраска 10 памперса за 20-тина часа. Абсолютно като водичка. Че и едната нощ ми се изака 3 пъти за 30 мин. Аз мия и слагам памперса и в следващия момент се напъва и го пълни. Та знам какъв ужас е. И понеже беше само на кърма ЛЛ не му изписа от тази лечебната хумана и си отнесе 20 дена с разстройство. А на всичкото отгоре и повръщаше заради рефлукс. Мазало отвсякъде. Не се обезводни само защото сучеше през половин час. Какво ли не давахме-хидрасек, сметка, АБ и линекс бейби. Тогава гастроентеролога накрая му изписа ентерол и биогая и след 2-3 дена се оправи.

# 168
Вики имаше един такъв момент с разтройство преди време  Rolling Eyes ама хич не се притесних.А то било опасно явно.Вечерта го хвана,през ноща 4-5 пъти пълни памперса,доста редичко.Сутринта още 2 и после се оправи.Ако беше продължил така,сигурно щях да звънна на педи все пак Grinning

Днес пак е ревлив и само иска да се гушка,от 2 дена зъбите много го мъчат и само в мен гушнат се успокоява.Ръцете се опитва да ги налапа до лактите,като лежи се мята като риба на сухо,ръкомаха,рита,върти се и пъшка.Като заспи се буди с много жален плач,но като го гушна му минава Cry Така е обикновено по 1-2 дена и после си е добре и след време пак го почват тия лоши зъбки.

Ноктите ги режя с ножичка като видя че почват да драскат.Като спи не ми е удобно,защото през денят спи само в столчето за кола(слагам го в него от време на време,нямам шезлонг)за 10 мин.,през нощт си е в креватчето и не ми е удобно да се надвесвам.Като реша да режа го мятам на повивалника да ми е удобно и го почвам.Хич не стои мирно,в повечето случаи толкова бързо си мести ръцете,че изобщо не фокусирам нокътчетата,ама режа смело  Joy
Може би ми помага и това че на времето за кратко бях маникюристка.Така де,имам си диплома и сега мога да го работя,но се ограничавам до собствените си нокти и тези на бебо hahaha

# 169
Или,много мило ми стана, че си се сетила за мен Hug четох за добрите новини около теб и много се радвам! Ти си боец,браво!
Не ми остава време да пиша, все нещо правя. Иначе Магдалена си е кротка,освен,аки не е боона,както е сега. На АБ сме,заради почти хронични сополи,не можеше горкото нито да яде,нито да спи спокойно.
Иначе и ние сме като всички вас-гука много, смее се като е на кеф.плюнчи се и си яде ръцете: )))
Мария и тебе те следя,пази се момиче!
Целувки на всички бебоци!

# 170
  • София
Добро утро и от нас! bouquet

Аз неделнишки се чувствам перфектно - много добре се чувствам и наспала се. Party ... Гледам навън какво е времето - приятно е и след малко е наше. ... Искам да Ви попитам: С какво чистите ушите на бебетата и мислили ли сте какво да им купувате за Коледа? Rolling Eyes ... Далеч е, но мен ме е обхванало такова настроение и си го мисля. Party ... Сладурка  Hug . ... Силве, успех Praynig и да пишеш при първа възможност!

bouquet bouquet bouquet

# 171
  • София
Някоя мама дали е ползвала лепенките на Куул Пач - какво е мнението Ви за тях, има ли значение къде по крачето да се лепят и преди или след ваксинацията става това ? Simple Smile

# 172
  • Пазарджик
Лепкаш на челото ,бузата или над гърдите.Мисля ,чепса добри.На моята за15мин и свали температура от37.4..Те свалят до 38.,ако вдигне повече давай панадол или нурофенДаже и аз откакто ги открих ги ползвам

# 173
Куул Пач нашата педи лепна след ваксините,на двете крачета,на мястото на убождането.Те охлаждат локално и действа обезболяващо на боцнатото.При температура сигурно става и както е писала  силвето димитрова

Ушите чистя само от вън,клечка за уши напоена с физ. разтвор.Има доста ушна кал,питах педи но каза че няма нужда нещо специално за сега.Погледна му ушните каналчета все пак.

Днес хич не иска да седи в столчето или да лежи.Иска да се изправя и много се сърди че не го държа прав JoyКато му подам пръсти и се хваща и набира да седи и е голям кеф,но не го оставям да сеги повече от 5-10 секунди.Незнам кога ще може,чувала съм за 6-ти месец.Ще питам педи др. седмица като ходим.

Днес Вики става на 4 месеца,правих питка и други вкусотийки,но ме мързи да снимам.Почерпете се виртуално за негово здраве  Hug

# 174
Здравейте и от мен Simple Smile
Ние също ползвахме Куул пач след ваксината и съм доволна. Сложихме я на мястото на ваксината.
И аз леко почнах да чистя ушите вече...
Със зъбите се оказва драма.. освен, че това зъбче е почти избило, се оказва, че са тръгнали още но странични. Милата много плаче въпреки пастите и хапчетата. Ходихме по зъболекари и казаха, че такова нещо не са виждали.. и я разглеждаха днес като експонат..Дано по бързо избият зъбите защото не знам как ще издържа аз на тези нейни викове, а пък нея явно я боли Sad

# 175
Здравейте мамиии Hug
Сладурка радвам се че сте добре с бебка  Hug

Ушите още не ги чистя, но ние нямаме и ушна кал а аз и мия главицата веднъж седмично. Мия само дупе ръчички гушката и муцунката и тя си умира от кеф.

Теди, ако са ви тръгнали кътници направо не ви завиждам. Те излизат много по трудно от резците и съответно болят повече и бебоците понякога вдигат и Т от тях.  То на възрастен човек като избиват мъдреците му се реве та смятай какво им е на тях. Няма начин обаче всички минават през това рано или късно. Стискам палци поне бързо да излязат и да не се мъчите дълго  Hug

# 176
Момичета, възникна един казус при нас. Как вие формирахте имената на детето? ММ се казва примерно Иван Георгиев Димитров а хлапето Александър Иванов Димитров, т.е. бащино Иванов от Иван и фамилията на бащата, а не презимето му. Тук се вихри турски сериал отново има и сърдити, а вече ще се пукна от смях! Чак са ми поставили условие да сменям имената на детето щото нямало името на дядо му по бащина линия във фамилията. Четох закона и двете вървят, записах детето три часа след като родих и помня, че ММ ми даде свободно да избера. Rolling Eyes

# 177
Момичета, възникна един казус при нас. Как вие формирахте имената на детето? ММ се казва примерно Иван Георгиев Димитров а хлапето Александър Иванов Димитров, т.е. бащино Иванов от Иван и фамилията на бащата, а не презимето му. Тук се вихри турски сериал отново има и сърдити, а вече ще се пукна от смях! Чак са ми поставили условие да сменям имената на детето щото нямало името на дядо му по бащина линия във фамилията. Четох закона и двете вървят, записах детето три часа след като родих и помня, че ММ ми даде свободно да избера. Rolling Eyes

Много правилно си го формирала. ММ се казва Маноел Георгиев Кръстев , сина ни се казва Кристиан Маноел Кръстев.

# 178
Ох, Ив, като прочета нещо такова и ми се струва, че живея на някаква друга планета. Не че законът не го позволява, не че не можеш да си имаш причини да сложиш за фамилия дядовото име, и всеки за себе си трябва да избере, но това със сръдните ми е толкова непонятно, че...
Честно, що за човек ще се цупи за това?! Без да искам по никакъв начин да обидя свекър ти. Peace Гледай с ТМ да сте на една вълна, другите ще трябва да се съобразят. Чисто практически е мнооого малко вероятно да ви разрешат да смените името. А и личното ми мнение (без да искам да го налагам или да твърдя, че е най-правилно) е семейството да е с една фамилия. Та нали това учи и децата на принадлежност към фамилията. Не че е толкова важно, разбира се, и тъкмо защото не е, не мога да разбера такива сръдни. Rolling Eyes
Нашите да ми се нацупят за такова нещо, така ще ги отрежа, че втори път няма да посмеят да се месят в толкова лични неща. Но това няма как да стане де, нали тъкмо те са ме възпитали така да разбирам нещата.
Уф, много се отнесох, но страшно се възмущавам на такива неща. И като не смените името, какво? Няма да искат да виждат вас или внучето?  А кой губи от това? Волът като рие, на гърба си го хвърля. Леле, яхнах метлата, извинявай, но наистина такива разбирания са ми напълно неразбираеми и далечни. Hug

# 179
 Whistling Е, то трябва да има драма явно, няма как! Joy

Общи условия

Активация на акаунт