Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 752
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
Снощи ни сполетя зверски рев и дране на гласови струни. Изхвърчахме като тапи към Полимед. Там той заспа. Доки каза, че са колики! Ама какви колики те му минаха преди месец. Колики били, но не ми е ревал така безутешно на коликите никога. Днес ще взимам фекален секрет и ще нося за изследване. Според нея е пил вода от басейна. Включиха еспумизан и биогайа, оризова вода,чай лайка. Водата и лайката няма д адавам. По-редичко ака, но не е за пръв път и му минава обикновено за ден. ММ беше на плуването с нас и както обикновено като го помоля да не му топи ушите и устата не ме слуша. Как пък след предното плуване с мен му нямаше нищо. Ох, все едно съм с две деца. Писна ми... На здравя глава болести. Дано всичко е наред.

# 331
С корема и при мен е много зле положението  Cry уж се беше прибрал двайсетина дни след раждането и после какво стана не знам, но е голям като в седми месец... отпуснат много...  абе ужас...
И аз всяка сутрин ставам с мисълта за упражнения и все не ми остава време  ooooh!

# 332
Здравейте,редовни ви чета.И моята бебка започва да плаче неистово след трети месец,звънях на педи,каза колики.Изписа инфакол.Чудно ми е как три месеца нямаше колики и изведнъж ги получи?!Понякога дохранвам с АМ дали е било от него?Спрях и капките,скоро не е плакала така ,а продължавам да и давам от време на време АМ.

# 333
  • Пазарджик
Здравейте и от мен!
Crazy-iv  дано бързо да се оправи детенце.
Колики-ми аз покрай вечното ни разтройство не разбрах да е имала.Иначе и давах Лефакс -или не е имала или е помагал за да не реве.Случвало се е веднъж -два пъти да реве ,но така и не разбах за какво беше този рев.Иначе моята беба не реве.Може да мрънка малко ,но като я гушна и млъква.
Относно коремите-моя се е подгънал hahaha Стягане няма ,защото нямам време.И като гледам скоро няма да се пребере.Слагах оформящо беьо,но започва да ме боли операцията и вече не го нося.
Ние в момента почти спечелихме битката със сополите,но има още малко.Дано да минат по скоро за да можем да сложим ваксини.
Лек ден на всички!

# 334
  • София
Добро утро и от мен! bouquet

При нас все още си има колики, но са много по - малко, в сравнение с преди . ... Даваме Еспумизан Комфорт по 5 капки в лъжичка преди самото мляко . ... Вигантола го давам по същия начин само, че сутрин по 1 капка преди ядене . ... Моят корем също беше много огромен, но започнах да нося оформящо бельо, което макар и малко дава ефект. Peace

Днес имам рожден ден и моля да се почерпите за мое здраве макар и виртуално !  party023 newsm59 newsm67

# 335
Привет и от мен! Днес имаме мини празник-на този ден преди година заченах Магдалена: ))) ще правя после кифлички с кайма и ще пием червено вино с две майки. Повод да има: )
Иначе и Маги си бърка много в очите,цялото лице си драще,не знам защо,даже вечер и слагам ръкавици.
Слагам я на активната гимнастика и се заиграва за 15-ина мин. поне.
От вчера я захраних с две лъжички варена, домашна тиква. Горкото не знаеше какво да я прави и се давеше като гардже,докато я глътне: )
Целувки на всички и да минават неразположенията! Ние пак ще борим сополи май..

# 336
  • срещу двата комина :)))
честит рожден ден , Мария Тереса, само хубави неща занапред и всичко лошо да е зад гърба ти  Hug

# 337
Мария Тереса Честит рожден ден bouquet
sladurka Честита годишнина от зачеването  bouquet

И моят корем се беше поприбрал а сега ми се струва по-голям Rolling EyesВреме за спорт нямам,пък и съм голям мързел.Цял живот съм се радвала на хубава фигура по рождение и сега незнам(Знам ама не ми харесва Blush) как да вляза във форма.Но предполагам че ако не отслабна сега,пролетта като почнем да прохождаме ще се отслабва със сигурност hahaha

Вики също последният път на басейна беше глътнал малко вода,даже се задави.Ама това е защото много се върти и като го бях сложила по гръб във водата се опита да си извърти главата надоло.Е,спрях го ама глътна малко.Не е имало рев.Дано е било еденичен случай този истеричен рев crazy_iv .Иначе така и при нас имаше истеричен неутешим рев веднъж,та слагах успокояаща свещичка.Тогава не се сетих веднага за причината,но прекарахме 5-6 часа в ИКЕА и мисля че от миризмата на лепила и др. с които се обработват мебелите е било нервно детенце.После като влизах в стаята със складираните мебели които купихме и много ми замириса,та тогава ми хрумна.

# 338
  • София
Мария честит рожден ден! Желая ти здраве и благоденствие от тук нататък!  Hug bouquet

Сладурке ,  и ние имаме такъв повод скоро,само че е денят, в който разбрах,че съм бременна - 12.11
Аз няма да мога да пия вино,тъй че удари едно и за мен  Mr. Green

Ивето няма колики отдавна,а и като цяло ги минахме доста леко.Мисля,че няма да се върнат пак ,макар че понякога пръцка повече ,но до там. Сега я почнаха зъбите,определено доста по-зле отколкотопри коликите.Плаче неутешимо и само на гърда се успокоява. Давам хомеопатични капки на Боарон,добре се повлиява дребосъчка.
За кореми и килограми не ми се говори  ooooh! Crossing Arms

Пожелавам ви прекрасна неделя  Heart Eyes

# 339
Мария Тереса  newsm59 жива и здрава, само хубави неща да ти се случват от тук нататък Hug
Сладурка, честита годишнина на теб bouquet
Бела, можеш малка чашка, докато дойде време за кърмене след 3ч. ще си се изчистила Mr. Green това ако държиш да пиеш Peace
За кг съм ок, имам 2 кг да смъкна, но корема... виси и док каза,че няма да се прибере бързо, с 2то ставало по-бавно, а като се сетя и с първото колко чаках ooooh! ще почвам упражненията, но май като се заседим вкъщи Peace
Може да имате колики, ако сте захранили, не е изключено да е реакция на организма Peace Аз мисля на 5 навършени месеца да започна, може би с тиква и после картоф, морков и т.н.

# 340
Мария Тереса, честит рожден ден и от мен!
Ох, и аз не съм особено щастлива за килограмите ми, коремът все още е голям, като в начална бременност, не се пъхам в никои дънки от преди бременността ми, та се наложи да си взема едни силно еластични с вид на нормални, естествено и по-голям от обичайния ми размер. Но, има надежда. Свалила съм за около 2 седмици 500 грама. Засега съм близо пет-шест кг над теглото при забременяването ми. Диета не пазя, но пък кърмя. Спярх да пия плодови сокове (купешки) и теглото почна лека-полека да спада.

Аз за захранване мисля към 6тия месец, май и наистина в нашия случай това е правилното, защото си го самодиагностицирах с АД моя хубавчо. Само по краката има такива удебелявания и раздразнения на кожата, понякога и се зачервяват. Бяха се и разранили, но овладяхме ситуацията с разни мазила (още не съм почнала медицинска козметика, но май трябва, че само задържаме в горе-долу приемливи граници, но не се оправят нещата). Дано помогне това, което му купя. Хремата поне мина. Май ще има ваксини тази седмица.

# 341
Мария Тереса, честит рожден ден! Да си много здрава, много щастлива, а всички неприятности да останат зад гърба ти!   Hug

Сладурка, честита годишнина  bouquet

За пийването и аз кърмя, но си позволявам след последното кърмене някоя биричка или чаша вино. Той си спи поне 6 часа та има време да се разгради.

# 342
Мария Тереса, честит рожден ден с пожелания за много успехи, здраве и усмивки Simple Smile

Аз имам още 5 кила за сваляне, но като цяло съм доволна. Влизам си във старите дрешки... аз не кърмя от началото, та и лятото бирички си пиех Simple Smile

# 343
  • срещу двата комина :)))
уф, Сами пък е с прегракнало гърло, направо се сащисах  ooooh! лошото е, че сме в Самоков и тукашната лекарка на нашите каза да му дам само витамин Ц, пък ако не се оправя утре да отида да го види ... Няма температура, яде си, гука и се смее, но е толкова пресипнал, че мен ме боли като го слушам  Cry на вас случвало ли се  newsm78

# 344
уф, Сами пък е с прегракнало гърло, направо се сащисах  ooooh! лошото е, че сме в Самоков и тукашната лекарка на нашите каза да му дам само витамин Ц, пък ако не се оправя утре да отида да го види ... Няма температура, яде си, гука и се смее, но е толкова пресипнал, че мен ме боли като го слушам  Cry на вас случвало ли се  newsm78

Опитайте да овлажните въздуха с лайка или дръжте бебчо близо до вече сварена, докато още има пара - нещо като инхалация поне да му омекне да не го дере.

Общи условия

Активация на акаунт