Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 758
  • 662
  •   1
Отговори
# 345
Пък аз и като кърмех си позволявах по 50 гр мастичка+чаша бира. На бебето му беше добре май: )
Благодаря за пожеланията,не,че празнуваме наистина, но просто се сетих как гледайки календара тогава, казах на ММ-" Внимавай,че днес съм в овулация!". И той съответно е внимавал...Simple Smile
Аз пък все едно не съм раждала,в смисъл,че.този път толкова бързо се радвижих и възстанових,че забравих на 10-ия ден секциото и бяхме на биричка и картофи навън. Тялото ми е,ама абсолютно същото,само нчд шева на операцията имам нещо като ръб,корема ми е като желе,но съвсем прибран. Та само малко по корема и то на голо си личи,в дрехите си влизам от втората седмица след раждането. 
Но пък около челото и слепоочието яко ми е разредена косата.

# 346
Честит рожден ден! bouquet

Малчо малчев се е стиснал не можем да вземем проба днес  Mr. Green откакто разбрахме не дава мат'риал, та татко му трябваше да пътува вчера, ама заради тия ревове не успя, а днес го дебна за пробата, ама за първи път не е ачкал. Та замина де, без проба. Днес ревове нямаше та дано нощта е спокойна Praynig Майка и татко минаха толкова набързо на гости, че се разплаках - много ми е мъчно за тях, все работят в различни градове са и едвам открадват време да го видят. Sad Другите бабодядовци нали са сърдити за фамилията не се обаждат и съм сама вкъщи, кучето не е разходено, ама пък успявам втори ден да изкъпя Алекс сама. Влизаме заедно под душа и му пея песничката от плуването. Много по-лесно ми е така, отколкото с тези корита и легени, и термометри. Коритцето му е малко отдавна искам вече да проседи и да си играем в банята по-дълго. Аз много обичах като малка дано и жабчо да е така. Crazy

Някоя мама да е забелязала запичане от Еспумизан?

# 347
Мария Тереса, Честит рожден ден. Желая ти всички болести да останат само лош спомен и да се радваш на детенце.

Вит.д го давам сутрин преди първото хранене. Педи каза на гладно и капя директно в устата.

Еспумизан и аз давах, но дали запича немога да кажа...тя постоянно си е запечена. От една седмица давам сокчета и положението е по-добре.

Да ви разкажа какво преживях днес. Тръгнахме с приятелка на кафе (то ни е до блока) и ни пресрещнаха майка ми приятелката й. Мама веднага гушна малката и като се разделихме я взех аь и реших че за 5 метра няма нужда да я слагам в количката-трябваше да я храня. Тръгвам и не съм сигурна спънах ли се, но стъпих на криво и политнах... Единствената ми мисъл беше как да предпазя бебка. Но успях. Милото нищо не разбра. Аз съм с натъртени коляно и лакът, но е важно че бебка е добре. Немога да ви опиша какъв ужас изпитах. И сега като се сетя треперя... Не смея да кажа на ММ че тя беше в ръцете ми.

# 348
          Момичета относно тези басейни ми хрумна, че може да му е влезнала вода в ушенцето, моята педиатърка така ме е наплашила с това,че внимавам даже когато се къпем, дано не съм права де, ама много плачели от  това !!!

# 349
  • София
Добро утро и от нас! newsm51

Благодаря Ви за страхотните пожелания! Heart Eyes Blush love001

ganbg , случката е много неприятна, дано уплахата ти премине бързо! Hug

Лек ден засега от нас и успешна седмица! smile3525

# 350
Привет момичета  bouquet

ММ изведе малчо на разходка и аз доста се чудих с какво да се захвана - чистене, пране, гладене, да си взема душ, да се епилирам, да сготвя или да си правя поканите за погачата...

Ееее да, познахте, гледам тв и седя на компа  Mr. Green
Реших да се поглезя и ще ги върша нещата в някоя от следващите паузи между храненията.

Утре съм на гинеколог да видим как са зараснали шевовете на шийката. Трябваше преди месец да отида, но нещо все не можах да се организирам  Whistling

# 351
  • срещу двата комина :)))
здравейте, мами  Hug има ли някоя на която още да не ѝ е дошъл цикъла и не кърми  newsm78 аз почнах да се притеснявам, но свободен час за гинеколог има чак за 23 ... та ще си се притеснявам дотогава  Crossing Arms

# 352
здравейте, мами  Hug има ли някоя на която още да не ѝ е дошъл цикъла и не кърми  newsm78 аз почнах да се притеснявам, но свободен час за гинеколог има чак за 23 ... та ще си се притеснявам дотогава  Crossing Arms
Не бързай да се притесняваш. На мен ми дойде три месеца и половина след раждането, а не съм кърмила изобщо. Беше оскъдно и тъмно ръждиво на цвят и за капак преди седмица ми се повръщаше. Е направих си домашен тест и сега чакам да ми дойде пак та след това да ида на лекар. Отлагам го, защото една приятелка раждала при същия лекар ми каза, че пускал и цитонамазка, а тя е добре да се прави след МЦ.

# 353
Crazy_iv, направо ме разби! Още ли се сърдят другите баба и дядо?!? А как така се къпете заедно? Не ти ли тежи? Аз не съм намерила най-добрия вариант за къпането на бебка, но за момента не мога да променя нищо. Слагам коритото в душ кабината, а аз самата някак клякам, въпреки че няма много свободно място за мен вътре Simple Smile Мислех си за някакво малко пластмасово столче, на което да сядам извън кабината, ама като си помисля, че и него после трябва някъде да прибирам, се отказвам. И общо взето все съм нащрек да не се промени рязко тепературата на водата.

Ganbg, много неприятна ситуация. Аз всеки ден като свалям по стълбите бебка си мисля неща в този дух... Ако тръгна да падам накъде и как да се врътна та да опазя детето... Майчини неволи!

Миналата нощ моето бебе се събужда няколко пъти и все с рев. Не знам какво я направи толкова неспокойна. Завивах я, отвивах я, храних я... Абе тежка нощ. Дано тази да е спокойна, че да се наспим всички! Пожелавам и на вас лека нощ Simple Smile

# 354
  • Пазарджик
Добро утро!
Вие слагате ли вече възглавница на бебешоците?
По темата с къпането-в корито във хола или в спалнята,защото нямаме отопление в банята и е студено.Мойта госпожица многооо обича да се къпе и мята крачетата като жабка Simple Smile
Цикъл имам за 2 път(не кърмя)и сега е в рамките на нормален бих казала дори оскъден на фона на предния път(направо се залевах през 10 мин) ,но бях задържала кръв в матката и пих метергин и там още някакви си лекарства.

# 355
За водата в ушите всички са единодушни, че не е никакъв проблем - и инструкторите, и лекарите.

За къпането в банята заедно ме научиха мамитата на басейна. Гушвате се голички и влизате под душа. Аз успявам да му натъркам гръбчето и дупето и да измия главата с шампоан. Вътре аз се въртя по моя идея и пея песничка, ама не е нужно, защотл му харесва. Пробвам водата с китка преди да се намокрим. Тежък е, ама с баща който няма личен ред е така. Предпочитам да е изкъпан и приспан на време, отколкото да го чакам аз нервна и бебе нервно.

Та по повод на личния ред буса ни беше пълен с инструменти,скоито си оправяме къщата и седеше на платен паркинг докато го разтоварим,но от мързел снощи на блоковия паркинг ММ не качил всичко и пак са окрали нещата. На всичкото отгоре ме затвори по невнимание на терасата и денят започва интересно.

Продължавам с всеки изминал ден да разбирам защо са го изхвърлили от военното училище. Трябва дисциплина и самодисциплина. Според мен проблемът е в родителите и като майка на момче ще направя всичко възможно да го приуча на ред и отговорност! Дано не се проваля. Не искам да е мъж и да чака на жена си. Знам, че става с личен пример от бащата и ако е за добро ще процедирам напред без бащата. Само загуби търпим от немарливост и мързел. Първият му син е на 17 и маминка му реди багажа, защото е бебе и не може. Аз майка на лигльо няма да ставам! Нито ще спя с него до амнайсет години.

Та към майките на момци - вие как мислите за възпитанието? Ще ги правим ли мамини синчета или мъже?

# 356
Крейзи Hug
Детето гледа и от двамата, за добро или лошо Peace Баткото като беше преди все с мен и се е научил на ред- прибира, подрежда, знае къде да си хвърли дрехите след градината и преди банята, винаги си сгъва дрехите, въобще е много подреден Heart Eyes / за разлика от баща си ooooh!/ не съм го учила, просто аз съм такава, а децата гледат от родителите си. От друга страна ММ има една много искрена игра с него, аз винаги мисля да не падне, да не се изцапа нещо и т.н. и не мога да се освободя чак така, та е важна и ролята на таткото Peace ще намерите баланса, но се иска време. А ММ е един на маминка и до преди да се появят децата свекърва ми даже му слагаше захар в млякото и му го разбъркваше, сякаш той е малък / на 30г. беше тогава/ Joy

# 357
При нас ММ е дисциплиниран и държи на реда,аз не  Embarassed Ще видим детето какво ще научи от нас hahaha
Относно мамините синчета-много се надявам че няма да създам такова,винаги са ми били смешни.Сигурна съм че всяка от нас ще се опита да възпита децата си по най-добрият според нея начин  Peace
Вики е моето малко,сладко бебче,което искам да си гушкам още мноооого дълго време,но в същото време се надявам да го възпитам да е самостоятелен и не глезен.Не искам да е залепен до мен и да не може изобщо да седне и да си играе сам и за всяко нещо да ме вика например Rolling Eyes

В четвъртък мислим да ходим на басейн,ако някоя мама ще ходи може да се видим там  Party

# 358
Sibil,  аз ще ходя ама от 10:30, вие в кой часще ходите?

# 359
Ами незнам,още не съм записала час.ММ ще каже кога ще може,че той ни е превозът.

Вики вече хапва по 70-80г. пюре и много му харесва,но за сега няма да му давам повече.Отваря уста,мляска-доволен е.Аз като ям нещо,особено с лъжица,ококорва очички и почва да преглъща милото.Вече се крия като ям Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт