Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 778
  • 662
  •   1
Отговори
# 420
  • до едно тепе
Ние сме и с един пентаксим. Утре по график трябваше да ни боцнат първия синфлорикс, обаче баткото се разсополиви(отново) и почна да кашля та ще пропуснем. Бебата и тя нещо сумти и дори и доки да иска да я сложи, в което много се съмнявам, аз няма да дам. Naughty Не и тази седмица.

# 421
На една позната на бебчето ваксините му ги биха чак към 10-11 месец,че преди това все нещо ставаше.Не е чак пък толкова задължително да се бият първите месеци.

Днес Вики хапна картофено пюре,което имаше и бучици,че не успях да го направя съвсем гладко.Справи се добре с бучиците  Mr. Green

# 422
  • София
Днес бяхме на ортопед най-накрая. Сигурно сме от най-окъснелите. Всичко е ОК.
Сядане не се позволява до навършване на 6 мес. (така каза жената). Нищо, че имаме голямо желание и все се надигаме. Така, че ще почака малката госпожица.

# 423
Ние и ваксина за хепатит нямаме, то все нещо се случва. Утре сме на консултация, пък да видим  Simple Smile На дъщеря ми също късно и сложиха ваксините.

# 424
Бебка е само с един пентаксим, втората ще е на 30.11. по план. Нямаме бърза работа с тия ваксини.

Ортопедът (срам, не срам) го пропуснах. Все си повтарям, че до шестия месец има време, а то се изтъркули неусетно. Утре бебка става на пет. Heart Eyes

Стефи, много сладко беболинче. И другите в албумчето са страхотни. Много са ни сладки дечицата, пу пу. Heart Eyes

Търнър, голямо бебче, браво!

# 425
  • Пазарджик
Здравейте!Да дам отмет от днешната ДК
Пораснали сме с 6 см и 1кг-вече сме 7кг и 66см.На 3 месеца и половина.Малко се бях шашнала ,че  започна да и капе косата и и се изпотяват крачетата,но казаха ,че просто и пада бебешката и явно и е било топло.Няма никакви признаци на рахит.Продължаваме с Вигантола по 2 капки,без почивка.
Бихме ваксини -почти не ги усети,на 2 се размрънка за секунда и това беше.Залепихме Кул Пач и на двете крачета.Дано да ги понесе без проблеми.

Лек и усмихнат ден! Heart Eyes

# 426
Отчет от ДК - 6.900 кг, 64 см. Малчо е наддал само 200 гр за 18 дена и започваме дохранване в следобедните часове. Днес му сложиха ваксината за хепатит. Не плака особено много. Ние също продължаваме с 2 капки за рахита.
Снощи ни беше първото сериозно гукане, като песен, чак не му се заспиваше  Heart Eyes
Някой ще започва ли захранване със зеленчуково пюре при навършени 4 месеца?

# 427
  • Варна, кв. Аспарухово
Ммм да, аз започвам да захранвам от края на тази седмица в петък ставаме на 4 месеца.
И моята лекарка каза като на Mrs Turner, че по новите изследвания е препоръчително ранното захранване. Ще почна с картофи, че имаме домашни, морков, тиква, броколи и т.н. Каша веднъж на 2 седмици. Мисля да пасирам зеленчуците с малко кърма Simple Smile

# 428
  • срещу двата комина :)))
и аз ще започвам от петък или понеделник, доктора каза с тиква  newsm78

# 429
Ние започнахме като стана Вики на 4М,ама това беше преди доста време  LaughingДр. седмица става на 5м.Хапва с апетит,ама го боли коремчето ако яде повече и затова давам малки количества и не съм заместила хранене още.
Започна да издава различни звуци,не само "Агууу"
Сега в репертоара има -Бу,Бууу,Ма,Ауу а вчера като му казах"дай крачето да обуем ританките" и той ми отговори -"Ето" и подаде краче  Shocked Joy Разбирасе беше случайно ама в първият момент се ококорих Crazy
Тази седмица последно остава в Четвъртък на басейн.Дано да не стане пак нещо да ни отмени плановече Whistling

# 430
  • до едно тепе
Ние бяхме днес на консултация. Мацката вече е 7,040кг(940гр е качила) и 64см. Ваксината я отложихме, защото баткото кашля, а и аз от снощи се разболявам нещо. Като оздравеем ще отидем само за ваксината. Захранването също го отлагаме, защото си качва перфектно. Увеличи ни капките вигантол на 4. Както при баткото на тая възраст е започнала да омеква по шевовете главата.  ooooh!

# 431
Мамчета, реших да давам на малкия сок от ябълка, домашна, четох- по 30 мл. ( предполагам еднократно дневно), а за захранването: 1.зеленчук; 2.каша; 3.плод,; 4.месо, въпросът ми е: всичко изброено се вари и пасира, но плодовете? сурови или обработени? Ние не сме качили нито грам за една седмица,  newsm78, а си хапваме. Simple Smile

# 432
  • срещу двата комина :)))
Момичета, помагайте, ударих на камък с всички пеадиатри, които питах... Всчки имат много пациенти Sad
Казвайте вие, ако сте доволни, вече няма и претенции за район на София Sad

# 433
  • София
Здравейте и от мен! newsm51

Днес бяхме на ортопед и останахме много доволни. Hug ... Досега на нас са ни били само ваксината за хепатита и първата пет валентна. ... Заведох бебка на педиатър - бори се със зъбките, за което ни изписа Дентокинд и си имаме изобилие от колики . Shocked ... Вместо да намаляват Cry ... Браво на порасналите бебоци! ... Simple Smile При нас все още не е ставало въпрос за хранене .... Simple Smile

Лека нощ! smile3525

# 434
Тъкмо и аз щях да кажа за киликите. Струва ми се че се върнаха... сутрин е нещо страшно свиване, напъване, ужас  ooooh!

И ние още не говорим за захранване.

Дентокинд пие вече няколко дни, но ефект голям не виждам, даже давам панадол вечер.

Общи условия

Активация на акаунт