Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 782
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тъкмо и аз щях да кажа за киликите. Струва ми се че се върнаха... сутрин е нещо страшно свиване, напъване, ужас  ooooh!

И ние още не говорим за захранване.

Дентокинд пие вече няколко дни, но ефект голям не виждам, даже давам панадол вечер.

При нас беше затихнало положението и ето, че тези гадини се върнаха обратно. #Cussing out #2gunfire ... А тя милата, толкова неистово плаче .  smile3518... И акото й е едно такова като на парцали . ooooh!

# 436
И при нас има колики,но далеч не като тези в началото.Започнаха със захранването,но то е нормално.Все пак храносмилателната им система за първи път се сблъсква с "твърда" храна.

Педиатър-аз съм доволна от моята-Ваня Груева.Люлин.Нямам представа колко е заета.Като ходя има чакащи бебчета,но не много и не се бавя повече от 10-15мин. пред кабинета Rolling Eyes

Кристин_ сокчето от ябълкъ е добре да е разредено с вода от тази дето даваш на бебето(преварена,изворна или там каквато ползвате),че концентрат може да причини колики.
Плодовете за пюретата се варят.Добре е на пара,но аз ги варих направо в тенджерка с малко вода,която оставям и пасирам с плодовете после.Да омекнат но да не са преварени.Предварително се измиват добре и се почистват от семки и костилки.Обелва се кората и тогава се слагат да се варят.Досадно ама няма начин.Не отнема толкова време колкото звучи.Вики много харесва домашните пюренца от ябълка,която ми е от селото на ММ Heart Eyes

# 437
  • Пазарджик
Здравейте !
Ние сме с температура и разтройство(от васкините)дано да мине бързо Praynig

# 438
И беба има колики. Tired Бяха поизчезнали. Но като че ли няма връзка със захранването. Първите десетина дни с пюре нямаше проблем. Сега от два дни е пак само на мляко, но коликите са налице. Та май не е от това. Сега мисля след картоф и морков да опитам с пащърнак. Плодовете по-натам. Първо несладките храни, че със сладичкото лесно се свиква.

Беба е взела да се глези, ужас. Иска само на ръце и плаче подчертано драматично като я оставя. Едно е, когато я боли нещо, то си личи, ама понякога се насилва да плаче и ме поглежда дали я гледам. Щом я взема, млъква. Голяма хитруша.

С педиатрите е много трудно. При Зоя Радева записах беба с триста зора. Това е е поликлиника на гърба на пл. Славейков. Отначало не искаше, пита ме не виждам ли, че пред нейния кабинет е лудница, а пред другите не. Но аз й казах, че сигурно има причина да е така и много й се примолих. И май се убеди от това, че живеем съвсем наблизо и ще й е удобно за посещения. Много мила, много симпатична, не бърза с ваксините, нито с лекарства, намирам я лесно по телефон. Единственото ни различие до тук е, че ме кара в картофеното пюре да слагам "кристалче сол, кристалче захар и трошка масълце". Не го правя. Доволна съм като цяло.
Каката е все още при Теодора Вангелова, поликлиниката в Борово. Тя е за изключително кърмене, не изписва без нужда антибиотици, намирам я по телефон. Малко е студена, но е добър лекар, убеждавала съм се няколко пъти през годините.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 10:19 от Или.

# 439
  • sofiq
Здравейте нямах време да прочета всички странички, но после ще се върна назад Simple Smile. Времето е прекрасно и ние сме навън предимно, баткото почна пак да ходи на ясла, че имаше един период само на боледуване. Ние онзи ден бяхме на консултация и сме качили за 2 седмици 400 гр. без дохранване от шише с кърма, че е голяма истерия като и го приближа. Доки миналия път ме беше втресла че не качвала и беше казала да дохранвам. Вече сме 5600 гр. и 62 см. биха ни двете ваксини и не плакахме, но вечерта имахме малко температура. Иначе растем и хубавееем Simple Smile, иска постоянно да е седнала или дори права и се сърди вече като лежи. Спинка си все така хубаво през деня и само вечер преди последното ядене има напълно буден период, през който става ужасно мрънкало Simple Smile. Вечер изкарва от 22:00 до 5 без будене ама и на мен не ми пречи да ставам да я храня. Лекарката ми каза на 5 навършени да почвам с захранването с картофче, ама ще видя дали няма да изчакам до 5,5 месеца като при баткото. В събота сме на Коледна фотосесия и много се вълнувам , ще показвам снимки след това. Приятен ден на всички и дано да се задържи все така хубаво времето за разходки Simple Smile

# 440
Намерих това за приготвяне на бебешка храна в домашни условия:     http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4511_0.html

# 441
Здравейте Simple Smile
Честит Имен Ден на всички празнуващи с пожелания за много късмет, здраве и усмивки  Heart Eyes

Нямам много време за писане и четене, но от време на време минавам Simple Smile Аз няма какво да кажа.. другата седмица сме на преглед и да видим.

хубав ден на всички Simple Smile

# 442
Здравейте и от мен. Как сте момичета?

Силве надявам се бързо да мине реакцията от ваксината  Hug

Ние сме качили 800гр за 1м и 2см още.

Аз няма да бързам да захранвам все още. Чак след 5 навършени месеца

Бебка е крайно не спокойна тези дни , а най вече нощем. Отказва да яде все мрънка абе ужас.

Започна да се обръща стабилно от гръб по корем и от корем по гръб и не мога да я оставя както преди на повивалника без да я наглеждам. Дори когато сменям памперса пак се върти и става мисията невъзможна  Laughing Сме е се с глас вече и е мн сладка  Heart Eyes
Онзи ден и показах че има крачета и тя така ги гледаше с интерес как мърдат пръстчетата и посяга да ги хване  Heart Eyes растат бебоците и това си е , а сякаш беше вчера когато разбрах че съм бременна

# 443
  • срещу двата комина :)))
моя пък много го мързи да се обръща, даже почнахме да правим упражнения да му покажем как става  Laughing

# 444
Отчет от ДК 7800гр, 70 см, расте си мишлето Heart Eyes още има сополи обаче Sad

Къде е това албумче, дайте линк да си покажа и аз гарджето Mr. Green

# 445
  • София
Здравейте!

Честито на всички именници!

Днес бебка се сдоби с люлка и много се кефи в нея . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ... Толкова съм уморена , че направо не мога да гледам , отивам да си лягам и направо заспивам. Tired Tired Tired ... Днес ходих на диетолог и той ме обнадежди - мога да си възвърна първоначалните килограми, че и повече, а дано !  Praynig Praynig Praynig

# 446
Честито и а люлката и за казаното от диетолога  bouquet
При кого ходи, че и аз се замислям за професионална помощ?

# 447
  • София
Честито и а люлката и за казаното от диетолога  bouquet
При кого ходи, че и аз се замислям за професионална помощ?

Добро утро на всички ! newsm51 smile3525

Не знам дали съм Ви казала, но вече мога да пия два - пъти или три пъти в седмицата без кофеиново кафе / и това е нещо все пак, при положение , че ми беше абсолютно забранено /. Rolling Eyes  ... Така, че хайде на по кафенце  food010 Coffee... Днес се очертава да бъде хубаво времето, а дано да е така наистина и да ми бъде най - вече спокоен и хубав деня. Blush Praynig ... Жасмин, аз ходих при д - Ригов в Александровска болница - ами човека ми обърна внимание. Hug ....

Желая хубав и успешен ден на всички! bouquet bouquet bouquet

# 448
Добро утро и от мен!
И ми се допи кафе... Flutter

Докога мислите да преварявате вода? Взе да ми омръзва малко и се питам не може ли да купувам специална?

А стерилизирането? Аз го разредих, вече през няколко дни стерилизирам, защото и това ми омръзна. А и беба дъвче всичко, до което се добере и то съвсем не е стерилно (чорапите си, играчки, кърпички, одеалце). Та май се обезсмисля до известна степен. Само заради бактериите, които може да се завъдят в млякото, иначе май няма смисъл. newsm78

На беба най-после взе да й израства косичка. По-скоро мъхче де. Бебешко и пухкаво. Heart Eyes

# 449
Добро утро Simple Smile
И мен ме интересува въпроса с водата.. даже мисля във вторник да питам на ДК. аз отдавна разредих стерилизирането.... даже ако падне биберона го мия само. С гладенето е по същия начин... и нямаме проблем.

Общи условия

Активация на акаунт