Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 790
  • 662
  •   1
Отговори
# 450
  • Пазарджик
Застерилизирането-задължително след всяко хранене шишетата.
За преварената вода-аз преварявам по 2-3 литра и я разпределям в термос(за мякото)и в шише за разреждане на горещата и за пиене.Не мисля скоро да спра да преварявам.
Момичета вашите по колко вода пият,защото моята изпива по над 350мл на денонощие.Дори се събужда,давам вода и пак заспива Simple Smile

# 451
Добро утро и от мен.
Аз вече не преварявам водата,давам и изворна,девин с розов етикет

# 452
  • срещу двата комина :)))
Аз все още преварявам и стерилизирам, мисля до към шестия месец да продължавам Simple Smile иначе гладенето го разредих доста Simple Smile

# 453
За вода-не съм стерилизирала изобщо.Пускам я през каната Брита и така я давам.Ако пътуваме взимам Девин розова,макар че имам известни съмнения към нея.Но все някога ще почне да пие обикновена вода детето Rolling Eyes
Не гладя изобщо,освен ако не е крайно наложително-козметично
На АМ сме и шишетата от млякото ги събирам и като се изцапа последното мия всичко накуп(понякога не търкам с четчица много а само плакна)и мятам в стерилизатора да микровълнова.Веднъж дневно е това.Шишето с водата го сменям на два дни и го стерилизирам и него с другите.Досадно е,но ще продължавам за сега.А и нямам сушилка за шишета,та ми е удобно като стерилизирам шишетата да си стоят чисти във стерилизатора докато дойде време да ги ползвам.
Днес бяхме на плуване,дребосъка умря от кеф Heart EyesОще с влизането не искаше да прави загрявка а направо се опъна по корем и зарита с крачета.До сега винаги изкарва 40мин. и почва да мрънкя,вероятно е изморен.попринцип посещението е 1 час,но за първи посещения ни казаха,че ще се измори и ще е кисел на 15-та минута.Ами не се изморява Grinning И на всичкото отгоре,всички познати водили бебчета на плуване,казват че после пада голямо спане.Само моят звяр след басейн не спи почти.Днес за целият ден е спал 40мин. и сега пак задрема,ще видим до кога.

# 454
Вода-все още преварена чешмяна. Надявам де скоро да успея да убедя ММ да купим кана брита.
Стерилизирането-все по-рядко. Още в началото педи каза по веднъж на ден. Аз го правех по два пъти. Вече през ден, а понякога и през два. Но пък мия с топла вода.
Ани пие много малко вода - рядко стига 50 мл. Разчитам, че си набавя достатъчно от млякото, та дори и да е АМ.

П.п. Качих няколко снимки на рошлата в албумчето.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 21:00 от ganbg

# 455
  • до едно тепе
Вода не давам. Преварявам понякога, ако сме на консултация да си имам с нас и зареве много да и предложа. Факт е, че ако е много разревана не ще да захапе ни шише, ни биба, нито ц*ца. Успокояването става с гушкане в мен и аз да ходя с люшкаща походка Rolling Eyes
Залъгалките заливам с вряща вода. Вече рядко стерилизирам със стерилизатора. Помпата ако я ползвам обикновено я мия веднага с бебешки препарат. Кърмата я пие баткото и за него не е необходимо чак пък да стерилизирам.

# 456
Стерилизирам веднъж на няколко дни. Шишетата мия с гореща вода и Бочко. От раждането ползваме вода Бебелан,не преварявам.
Магдалена не ще да яде пюре. Дави се,не знае какво да го прави,плюе и плаче. Не знам как ще се захранваме,не ще ни тиква,ни морков. Не знам дали се връщат коликите,но често се присвива,изпищява,поревава си доста някои дни,друг път пък е много спокойна. Яде си ръцете непрекъснато,от това се събужда,чеше се,изобщо голям проблем с тия ръце! Също се надига постоянно и така си стои почти седнала,не мога да я заставя да легне! В общи линии едни и същи неща правим като наборчетата,както чета.

# 457
          Момичета как приспивате бебетата...люшкате ли ги, на ръце ли или просто ги оставяте в креватчето, аз голям зор виждам само на ръчички иска  Sad реве като луд не иска и не иска сам ...

# 458
Brigita, искрено ти съчувствам.
Аз самата го нямам този проблем за вечерното лягане. Къпя я към шест и нещо, после се масажираме ритуално, храня я и тя заспива. Понякога още в ръцете ми и тогава само я слагам в леглото. Друг път ококорва очи, но тогава пак я слагам в леглото, погалвам я, пускам й музикалната играчка с прожектор към тавана, загасям лампата и излизам. Случва се да проплаква, но пак я погалвам и обратно в леглото. Но това е режимът, който тя създаде и не го смятам за мой успех Simple Smile Неприятното е, че това ранно заспиване води и до ранно ставане - към пет и нещо-шест е вече будна Simple Smile
Не знам дали някоя мама е давала вече линк към тази страница, но я поствам и аз - има полезни идеи според мен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=154850.0

# 459
Хайде добро утро на Петък 13-ти Hug Дано ви е късметлийски Grinning

Ние спим, за разлика от баткото, тук не мога да се оплача- оставям го в леглото и си заспива Heart Eyes

За стерилизирането- стерилизирам, то само залъгалките, шишета ползвам рядко, вода не иска и не иска Crossing Arms и като отсъствам и кърма в шише не иска, чудо е Crazy

Винаги гладя и всичко, дори на баткото, но това защото не обичам измачкани дрехи, не толкова за дезинфекция Joy

Иначе мисля, че изварявах  вода на баткото докъм годинка, стерилизирането до 6м, после е без мислено с лазенето Peace

Сладурка, дай и почивка, може да не е готова още Peace другият месец опитай пак, сега като гледам само смукателен рефлекс имат- нашия смуче, всичко до което се докопа и почва да пее на нещото Joy

# 460
  • Варна, кв. Аспарухово
Добро утро и от нас Simple Smile
Днес ставаме на 4 месеца и мислех да ни е първият сблъсък с градския транспорт, но ни се размина.
Поздрави на всичките бебоци.
За спането вечер нашият заспива сам в кошарата в стаята си на тъмно, но с биба (всички баби казват, че съм безотговрна към детето и да има поне една нощна лампа). Обаче апартамента ни е преходен и все едно си е в нашата стая и си го чуваме ако мрънка. Не знам дали заслугата е наша, но според мен ни се получи когато спрях да спя в неговата стая (към 40 ден). Никога не е спал в моето легло, че най-големия ми кошмар и до днес е, че го затискам в съня си  #Crazy.

# 461
През деня заспиването й е трудно. Уморява се и като й доспи незнае какво да прави - върти се, мрънка, плюе бибата. В този случай започвам да я люшкам много силно и за 3-4 люшвания са укротява малко...след това докато заспи люшкам само леко. А вечер няма проблеми: баня, мляко, слагам в леглото, бибата в устата, пускам латерната, залюлявам леко и излизам от стаята. Рядко се налага да дам бибата пак и да залюшкам.

# 462
  • Пазарджик
Леле колко лесно заспиват вашите.Моята лигочка заспива само на ръце.Понякога толкова и се спи ,че започва да се скубе.И не спи спокойно,ами се събужда за биба или вода или за да и хвана ръчичката(това е през деня)иначе вечер си спи(или аз не я усещам от преумора).В леглото си изобщо не иска да лежи.Спи при мен или на спалнята или на дивана.Понеже таткото ни ходи на смяни и когато е нощна се перим на спалнята,иначе спим на дивана.Мисля,като започне да пропуска нощното хранене да я слагам да си спи в кошарата.
Иначе вече преборихме реакцийте от ваксината.
Аз още се боря с гадните гъби и съм решила да смена док.
Това от мен

# 463
  • до едно тепе
Заспива гушната с лице към мен и аз си се разхождам из къщи. Не съм пробвала да я оставя сама да си заспива. Понякога заспива докато суче легнала до мен на кревата. Нощем си спи при мен, за да не ставам. Много ми е уморително ставането понякога по 4-5 пъти на нощ, а така като се пробуди подавам гърдата и двете задремваме. Спи под отделна завивка, за да не и завия главичката с моята  Peace

# 464
Здравейте Simple Smile
Силве и ние сме така.. заспиването ни е на ръце и вече се чудя как да я отучвам, защото вече ми е доста тежка. Нашата госпожица също никога не е спала на нашето легло.. спи си сама на тъмно в стаята и аз съм супер доволна от факта. Чакам с нетърпение вторника да видим какво ще правим със захранването, че вече дозата на млякото доста ни се покачи... явно си е гладно детето.

Общи условия

Активация на акаунт