Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 683
  • 662
  •   1
Отговори
# 585
  • до едно тепе
Аз още съм с двамата вкъщи. Само с бебето не ми е проблем да изляза за малко и да се разходя. Мушвам я в слинга, грабвам чадъра и сме навън. Обаче баткото няма как да го изкарам. Няма непромокаеми дрехи и с него ходенето в дъжд е кошмар ooooh!
Бебка днес си направи пълен оборот на въртене. Това от мерак да види батко и къде отива, а той обикаляше леглото. Та тя от гръб на корем и после на другата страна пак по гръб Laughing Вече дори заспала не я оставям на нашето легло,а я местя в кошарата.  Flutter

# 586
  • София
И ние вече се въртим,забучва главата и почва да плаче и като си я вдигне спира и почва да гука  Crazy
Чудя се дали да не й взема едно от тия килимчета за игра http://www.pakostnik.com/bg/kilimche-za-igra-taf-toys? Понеже килима ни е прибран неизпран,а не ми се купува нов... То и нов да го купя пак ще трябва да го чистя за нея....

айде и ние един такъв състав да си спретнем  Joy то като ги гледам как ги размятат ...  #Crazy

# 587
Точно тия са мрежичките за храна. На Канпол, но предполагам, че с всички става.
Катето ми е второ детенце и хич не се вторачвам толкова както първия път. Mr. Green Т.е. чета някакви неща само ако има проблем или не съм сигурна за нещо. ЗВБ съм го чувала само, но изобщо не съм се задълбавала да разучавам що е то. Следвам интуицията си и "слушам" бебка. Да знаете, това е най-верният път. Peace Всяко детенце е уникално и майка му си знае най-добре. Heart Eyes
Та давам плода в мрежичката, защото искам да яде истински плод, а така е безопасно. Доколкото се познавам ще ме домързи да пюрирам всичко.   Mr. Green

Чудя се дали да не вземем килим от мемори пяна за игра. Някой ползвал ли е? Вкъщи има само гладки твърди настилки и не е подходящ сезонът бебка да играе на голия под.

# 588
Здравейте, момичетаааа! Завръщам се  Hug Ах, как ми липсвахте ...

Така ... Да се включа в темите, които сте обсъждали последните няколко страници.

Преобръщане - голям мерак му е, но не може да си извади сам ръчичката. Трябва му още съвсем малко. След като му помогна да си я извади е невроятен кеф. Прекарва 10-на минути така и си играр с играчките. След това главичката му натежава и го обръщам. Следва сръдня хахаха
БелаБелисима, ние наскоро взехме подобно килимче. Като плюс ще изтъкна, че е много лесно за хигиена. Пере се в пералнята и се суши в сушилня за нула време. Докато със стандартните килими не е така. Също така е доста шарен, което определено го радва. Като минус - трябва да бъде затиснат с нещо върху поне два ъгъла иначе се събира при опитите на Алекс да пълзи. Настилката от долу е паркет.
Сън - нощем е перфектен Simple Smile Заспива около 21 часа и спи непробудно до 6-7 часа. Но денем .... Хахахах Вчера му се събраха сумарно от 3 дремвания общо 1 час и половина за целия ден. Сякаш има таймер и на 30-та, максимум на 40-тата минута се буди хахах.  Когато времето беше топличко беше друго. Спеше навън следобяд по 2 часа и половина непробудно, но у дома не му се получава .

Ние имаме драма с носа му. Сякаш това е слабото му място. Беше му ту запушен, ту отпушен. Слагах морска вода 2 седмици, но не се справихме и тръгнаха бели секрети. Последва 1 седмица с капки за нос и му мина. 1 седмица здрав. И от вчера отново бели секрети. Иде ми да се гръмна. Приемам съвети за безвредно справяне със ситуацията.

# 589
  • до едно тепе
Хоуп бих те посъветвала да го заведеш в някоя лаборатория да му вземат секрет за микробиология. Така най сигурно ще знаете дали има нещо и с какво да го лекувате. Иначе може до безкрай да слагате капки. Поне моя опит с баткото е такъв. Той се заразява от градината с вируси, но се е случвало и да му изолират бактерии. Peace Ако се изолира нещо се лекувате всичките, за да не си го завъртате вкъщи постоянно Whistling

# 590
  • София
Здравейте мами,

hope! радвам се, че си на линия вече. Липсваше ни!

Викуша се научи да се преобръща от гръб по корем ден-два преди да навърши четири месеца и сега е вече факир. Но от корем по гръб не иска. Не мога и да й покажа даже. Натиска се да стои наобратно.

За съня - през деня спи по 40-60 мин. 4-5 пъти. Заспива лесно - след цокане, но не спи така продължително както навън в количката. Вечер прави една поуча от 5-6 часа и после почва да се буди на всеки два-три за цокане.

Бяхме на ДК - тежим 6760 гр. (плюс 530 гр.) и сме 65,5 см. (плюс 3,5 см.)
Глава и гърди - с по 1,5 см. Сложихме и последния трети прием на ваксините.

От черните петъци се сдобихме със столче за хранене - (http://rayatoys.com/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0%B7% … Twirly-Bird-16192) и столче за кола (http://rayatoys.com/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0%B7% … -Black-2016-19423).

Нямам търпение вече да започне да сяда. Ама ще почакаме още малко - няма как.

Лека вечер и да се наспите.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 00:44 от Ержебет

# 591
  • София
Хоуп,добре дошла,надявам се да сте добре  Hug Значи се събира килимчето  Thinking И ние сме с паркет и май друг вариант ще мисля. Мерси ,че сподели  :)4

Ержебет как 55,5см ? Shocked

Ивето днеска се научи да мрънка и пръцка с уста едновременно и цял ден си усъвършенства новото умение  Crazy Дано утре да го е забравила,че ще ме побърка.
Всички близки започват да питат какво да вземат на малката за Коледа,а аз не знам какво да им казвам.Дрехи си има,ама какво друго...? newsm78
Вие намислили ли сте някакви подаръци за мъниците за Коледа?

# 592
  • София

Упс, 65,5 см. Връщам се да се поправя.  Laughing

# 593
Здравейте и от мен Hug

Хоуп, радвам се, че си на линия вече Hug

Ние се обръщаме предимно от гръб по корем, може и обратното, но му е по-интересно отгоре да гледа. Новото е, че вече си хваща крачетата и сега по цял ден седи така с вирнати крака Joy

За подаръци си поръчвам дрехи на Дядо Коледа, но по-голям размер, но и играчки ако искат. То няма как Peace

Столчета за кола, хранене имаме от баткото, та поне това няма да мисля. И без това се поулях на черния петък Grinning

Сложиха ни последния Пентаксим, ще чакам да получат Синфлорикса да сложим и него и ще почвам захранването Wink

Хубав ден ви желая bouquet

# 594
  • срещу двата комина :)))
здравейте, ние бяхмо малко на разходка за три дни, ама нещо на малкия не му хареса, колкото обикновенно  Laughing може би , проблема беше , че не бяхме само с баща му и се притеснявах да не пречим на другите хора ...
Съша така днес започнахме да наваксваме с ваксините - сложиха му първия пентаксим, изобщо не разбра какво се случва, не плака изобщо, надявам се да не вдига температура и подобни  Praynig

Иначе все още не се обръща, само с наша помощ, мързи си го и това е - аха, аха да се обърне и се пльоска пак по гръб, стига само до настрани  Laughing

# 595
Бела ако килимчето ти харесва може да сложиш подложка, за да не се набира. Те са едни силиконови мрежички, продават ги във всички магазини за килими и се взимат на метър. Аз много ги харесвам тези килимчета, но имаме във всяка стая и няма къде да го сложа.
На малката подарък й измислих - комплект чинии за хранене - нали ще започваме по Коледа живот и
здраве. Виж на каката ми е проблем. Тя е на 9 и нито е за детски подаръци, нито за дамски. Голяма мъка. Таблет има, телефон също...та не знам. Милото и нашите ги измислих. Сега ще чакам другата седмица ако стане пак студено ще излизам с колата по моловете да пазарувам.

# 596
Много благодаря за топлото посрещане!  bouquet
Черпя ви с една гоооооляма усмивка  newsm53 Днес Алекс стана на 5 месеца. Толкова ми е едно щастливо и мило ... Расте си детето, а сякаш вчера беше когато изплака. Между другото и до днес е много гласовит с рева. Когато бяхме в реанимация щом той ревнеше и разреваваше и другите 3 бебенца.
От днес вече се преобръща съвсем сам и му е голяма радост. Цял ден това прави хаха. Не знам какво толкова му харесва.

Pospalancho, много ти благодаря за съвета. Точно това ще направя. Споделих с една приятелка за нашата драма със сополите и тя ме посъветва същото. Ще пиша, когато има развитие.
Ержебет, честити покупки . Много добре сте се оборудвали.
Прегледите по ЗК - възхищавам се на нивото им в София. В нашия провинциален град нямат нищо общо. За съпоставка - на Алекс НИТО ВЕДНЪЖ не са му мерили гръдна обиколка или обиколка на главата. Да не говорим за изписваните лекарства, ако не дай си Боже се наложи. Именно поради тази причина го водя на частно в София.

# 597
момичета, колко време след ваксина е ок да захраня  newsm78 чета мения от два- три дни до седмица  Blush

# 598
За захранването нашата доки на частно където ходим ми каза 4-5 дни след ваксините.Аз така и направих и вече 9 дни Крис си хапва млечно- зеленчуково пюренце-няма проблеми.

# 599
За захранването нашата доки на частно където ходим ми каза 4-5 дни след ваксините.Аз така и направих и вече 9 дни Крис си хапва млечно- зеленчуково пюренце-няма проблеми.

мерси, ще поизчакам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт