Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 776
  • 662
  •   1
Отговори
# 390
И на мен мнооого ми харесаха плетените Heart Eyes Сигурно ще поръчам нещо по-натам.
pospalancho вие пак сте добре.Ние бяхме зарязали направо колата пълна с покупки от ИКЕА на паркинга пред блока.Качихме няколко неща и останалото оставихме за по-късно.И сме оставили колата отключена,а ключът на вратата CrazyТова в 10,00 сутринта,в 17,30 часа се сетихме да вземем останалите неща и като не намерихме ключът разбрахме каква е работата Joy
Добре че количката ви си е чакала.

Вики днес опита круша+ябълка.Хареса му ама то си беше вкусно-Пробвах го и на мен ми хареса  Mr. Green

От няколко дни се буди нощем за ядене.Или поне така мисля,започва да мрънкя и не се успокоява докато не му дам мляко,въпреки че не яде с апетит.Пробвах вода-не става,мрънкя си.Като се наяде пак не заспива веднага а започва едно ритане и дъвчене на спалното чувалче ooooh!Какво му стана на това дете,така хубаво си спеше нощем вече близо 3 месеца,сега почна да се буди Tired

# 391
Въпрос към кърмещите Simple Smile
Колко често акат бебоците?
Ние пълним минимум три обилни. Нормално ли е, че нещо множко ми се струват?

# 392
И ние акаме 3-4 пъти обилно,мисля че е нормално

# 393
Оох голям проблем имаме ние с акото, ака през 8-10 дни по два-три препълнени памперса. Много ме притеснява, правя масажи на коремчето, ям грозде и круши няма резултат. Само си пръцка  Sad и това е.

# 394
  • до едно тепе
И моята буба не реагира на грозде и круши, обаче на грах, спанак, леща да. Еле пък нещо със соя да ям-разбирайте кайма или някакъв салам- се изаква по 2 пъти. Иначе и тя се е случвало да прави по 5-6 дена с неакане.  Лекар-гастроентеролог ми беше казал баткото като беше бебе, че до 5-6 пъти на ден било нормално. Peace
Сибил то пред блока е за предпочитане- някой комшия ще я познае и прибере ама така насред нищото, както я зарязахме ние малии. И то добре, че не отидохме както мъжо искаше у свеки-нямаше да забележа, че количката я няма и щяхме чак след 3-4 часа да видим и със сигурност нямаше да я намерим ooooh!
Може зъбче да го мъчи newsm78

# 395
Ами тогава тъкмо бяхме купили новото жилище и никой не познавахме от комшиите(не че сега много ги познаваме).Ключовете ги беше прибрал случаен човек от енергото,който по това време е бил там да оправя някаква авария.И ни оставил бележка на прозореца.А иначе хич не е безопасно пред блока,тъй като малко след този случай осъмнахме с разбит прозорец на колата и откраднато СД ooooh!
Мисля че не го мъчат зъби сега.Преди известно време бяха почнали и много мрънкяше милото,и нощем се будеше с плач но като дам бибата заспиваше.Сега се буди напълно,без да реве,даже се усмихва за кратко.Не е и гладен.Ама ако не му дам да яде след 10 мин. почва да реве.Ако го взема на ръце спира,ама това не го правя.

Да ви се оплача за тази вечер,беше ужас.Вики нещо не искаше да заспи а му се спеше и стана много мрънкяш по едно време.Беше се превъзбудил нещо.Сложих го в кошчето за колата и седнахме на масата да хапна,че бях вече много гладна и до ръката ми пребяга хлебарка!
 newsm45
Аз имам много силна фобия от хлебарки.Като цяло от насекоми,но хлебарките ме докарват то пълна лудост.И като това изчадие мина пред мен скочих с кошчето в ръка и за секунди се озовах в другата стая и реееееев.Незнам колко време ревах и треперих,накрая ме хвана асматичен пристъп и трудно успах са де успокоя и да започна да дишам нормално.И цялата тази истерия разбирасе се отрази и на Вики,който ме гледкаше ококорен.И аз като се успокоих той се разрева неутешимо.Стигна се и при него до истерия та накрая му сложих от онези хомеопатични смещички дето бях писала някога за тях.И слава богу пак подействаха та заспа най-накрая в 22,30
А аз още треперя,въпреки че изпуших 4 цигари една след друга. smile3518
И за късмет точно сега ММ е нощна смяна,иначе бих го пратила на лов и да се оттърве от адското изчадие.От къде се е взело незнам,не бях виждала до сега в къщи.И най-лошото е че с бебе и коте не мога да напръскам.Иначе веднага бих извадила РЕГЕНТ-а,колкото и да е вреден.Като пътуваме другият път за повече време обезателно ще напръскам обилно.

Лека вечер на всички мами и бебчета bouquet...за мен едва ли...

# 396
  • до едно тепе
Уфф аз както съм професионално изкривена на тема препарати с регент не бих пръскала.  Crazy Знам, че е много ефективен, обаче е и много вреден. Има един друг препарат Айкън се казва, но в помещение, в което живея аз и децата не бих напръскала и с него. Макар че дават 24 часа карантинния период все пак съм скептична и за него. Абе моето си е професионално изкривяване  ooooh!
Ако има много хлебарки ще си викна фирма да ми напръскат и по възможност целия вход. Иначе ефекта е временен. Peace
Всъщност вкъщи има, но не са много и са на моменти-избием ги и известно време няма, после пак се появят пак ги избием-механично това и така. Аз слагам и едни къщички на Райд, но сега с любопитния батко не ми се отдава много да го правя-върви и ги събира ooooh! Иначе като насложа и известно време няма гадини Whistling

# 397
Към Петя - на кърма сме и ака по 3 до 5 пъти на ден, най-често 3 и е нормално.
За бубите мама ми даде американска отрова и съм я сложила на високо, защото сме с две кучета. Бубата яде и се прибира у дома, а там другите буби я помислят за храна и я изяждат и така и те се отравят - има верижна реакция дето се вика.

Кърпичка за гризане и аз взех от Cattt и Алекс много я харесва и ги дъвче с кеф! Плетените са големи сладури и аз ще взема по-натам Simple Smile

# 398
Здр мами. Две приятелки предлагат АМ за бебета алергични към белтъка, ако някои има желание да пише на лс млякото се подарява

# 399
Аз съм от кърмещите, на поискване, но с голяма нощна пауза. Цикъл ми идва веднъж, още след лохиите. И тъкмо бях забравила, че такова нещо съществува, снощи ме споходи напълно неподготвена. Засега е нормален, но ме боли коремчето  #Cussing out
Ох, и моят бебчо не ака често. На него му изписаха "Линекс бейби". Действа безотказано. Понякога пробвам ден два без него, но тогава не се изхожда и е мнооого ревлив.
Той като цяло тези дни моят Стелко доста си поревава. Страшни лиги му текат, юмручетата са целите в устата. Мисля че, тази киселост е от скука. Вече търси нови предизвикателства - да сяда, да се обръща, и на крачета иска да стои, а още е мъничък и това го ядосва  Blush

# 400
  • София
Въпрос към кърмещите Simple Smile
Колко често акат бебоците?
Ние пълним минимум три обилни. Нормално ли е, че нещо множко ми се струват?
.
До 6-тата седмица трябва да са минимум 3-4 акита на ден. След това критерий за добре похапнало бебе стават напишканите памперси, не толкова нааканите.

Ние акаме 1-2 пъти на ден. По изключение 4 пъти днес. Ама голямо цокане падна - през два часа.

# 401
  • София
Здравейте и от нас! bouquet

Откакто родих досега съм имала два пъти цикъл, като първия ми продължи около две седмици и то страшно много обилен  Crazy, а другия напълно нормален ... и тези дни чакам третия .  Mr. Green ... Ох, да Ви се оплача и аз - моята бебка не спира да плаче вече четвърти ден и не знам какво я мъчи - със сигурност знам, че не са зъбки. ... В четвъртък излязох и след 10 минути започнала да реве страшно много и трима души не са могли да я успокоят. Cry ... Кажи - речи се успокоява се само в моите ръце, но и това не е решение - да ми е непрекъснато в ръцете. ... Преди малко имахме такъв случай и в момента звучи любимата й песен и с нея заспива. ... Мами, какво мислите за бебешките люлки ? http://www.pakostnik.com/bg/deinost-i-razvitie/liulki?p=3 - изключително много се чудя дали да не й взема такава ...  newsm78 ...

bouquet bouquet bouquet

# 402
Вики има люлка-от племениците Mr. Green Има две позиции на гръбчето и за сега го слагаме на полу-легнал вариант.Държа я в кухнята,че в спалнята само ми се мотаеше.Сега като ходя да готвя,мия или си имам някаква работа там,както и когато вечеряме,слагам дребосъка вътре и той кротува.Много рядко се случва да не иска да седи там.Но и не виждам някаква голяма радост от люлката Rolling EyesОбаче в кошчето за колата седи много време и се е научил да рита с краче и като е на равна твърда повърхност то се люлее точно като люлка.Та сам си се люлее и приспива така JoyИ сигурно за това люлката не му се вижда особено различна.
Иначе по наблюдения,племениците до към годинка някъде я ползваха,като накрая много рядко.

Вики вчера имаше доста газове,вероятно от пюрето от круша,което му дадох оня ден.Вчера почивахме и днес ще хапва малко от любимото-ябълка+тиква.Заради газовете не му давам цяла доза все още,въпреки че на него му е вкусно и иска повече.

Мисля тези дни да разгледам количката и да я направя в седнало положение вече(гръбчето може да се пуска назад колкото искам).Той е любопитко и ще му хареса да гледка вече.

# 403
 Grinning и ние имаме такава люлка, но моят ревльо въобще не стои в нея.Слагам го и започва истеричен рев.Май ще се окаже ненужна покупка  Simple Smile

# 404
  • София
Имаме такава люлка. Лятото много се ползваше. Но сега татко й не дава, че е много близо до пода, а там е най-студено. Сега се носим в столчето за кола.

Общи условия

Активация на акаунт