~Аромат на ягоди~

• 69 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • близо до брега на морето
Привет Hug Hug Hug
И аз мернах трея, ма нашичкия голем ръбЧо Embarassed..пък момите са трепач Joy

# 691
Лаве Hug Heart Eyes, не ме заинтригува сериалът, да видим следващите фрагмани Peace

Ще изчакам и аз следващите фрагмани за да реша дали ще го следя дизито.

Гюлсим е симпатично момиче,но  нещо не ми стои   добре  до Юсуф.

# 692
Аз ще дам шанс на "Селската госпожа". Peace Не искам засега да давам прибързани изводи, за да не сбъркам, ще погледам и ще реша. Peace Иначе девойката знае перфектно български, писах и в Т и хареса коментарите. Peace

Сигурно сте разбрали, че  вече няма ДемЮс ашк?! Sad Официално потвърждение няма, но медиите доста писаха. А и при рускините четох, че Демет изтрила някои снимки в инстаграм. Crossing Arms Така ме е яд... Rolling Eyes

# 693
  • София
Аз ще дам шанс на "Селската госпожа". Peace Не искам засега да давам прибързани изводи, за да не сбъркам, ще погледам и ще реша. Peace Иначе девойката знае перфектно български, писах и в Т и хареса коментарите. Peace

Сигурно сте разбрали, че  вече няма ДемЮс ашк?! Sad Официално потвърждение няма, но медиите доста писаха. А и при рускините четох, че Демет изтрила някои снимки в инстаграм. Crossing Arms Така ме е яд... Rolling Eyes

Жалко  Rolling Eyes

# 694
Аз пък и момата не харесах Mr. Green  Гюлсим ми е груба и едра Whistling  Аз не мисля да следя сериала, че ще ми стане много натоварена програмата Laughing

Втори фрагман

Музиката от "Нanım köylü" я асоциирам с Реджеп Иведик Crazy Laughing

Скрит текст:
Shocked  Сега разбирам за раздялата Confused  Явно са се "сгаджосали" заради рейтинга на Ягодите  Crossing Arms

# 695
Ferit и İlkgün - ИлкФер

Четох, че ИлкФер ще се запознаят по интернет. Ферит ще дойде в селото на девойката, за да се видят очи в очи. Ще трябва да свикне с правилата, обичаите и традициите. Името на сериала не е насочено към Илкгюн - "Селска госпожа", а било към Ферит. Hanım Köylü се използвало като "мъж под чехъл".

hahaha

Скрит текст:
Аз започнах да прехвърлям "Sana Bir Sır Vereceğim" с Демет и Екин Коч. Много готини и с него има добра химия, която после е преминала и в реала за определено време. Peace

# 696
  • София
Мис ЧагиЗо  bouquet bouquet bouquet
Може ли линк към този сериал, да ги погледна  Hug

# 697
Мис ЧагиЗо  bouquet bouquet bouquet
Може ли линк към този сериал, да ги погледна  Hug

Ето тук ги има сериите, но няма превод. Rolling Eyes

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-2mShPfUwI7tSCdd9AG12aR-Vblzxq6y

И в сайта на FOX ги има. Peace

Ще се радвам да споделиш мнението си после. Hug

# 698
  • София
Изглежда интересно филмче, жалко че няма превод  Rolling Eyes Само картинки гледах и се опитвах да разбера по погледа им за какво става въпрос  Laughing Laughing Laughing

Това е преди Ягодките  Peace Демет си е сладурана  Heart Eyes Момчето скоро го гледах в един филм с Неслихан. Добре им се получава играта с Демет  Peace

# 699
Новият фрагман на "СГ".

# 700
  • София

bouquet bouquet bouquet bouquet

Не мисля да го гледам, достатъчни са ми трейлърите  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 701
Айде още един трейлър , ама ние вярно си изгледахме първия епизод на мънички части. Mr. Green

# 702
  • София
Айде още един трейлър , ама ние вярно си изгледахме първия епизод на мънички части. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Така на части бива

bouquet bouquet bouquet

# 703
Здравейте девойки!
И аз изгледах фрагмани,трейлъри квото сте пуснали и ми се струва,че ще е веселяшко и забавно сериалчето.Докато не го спрат разбира се...Много са шарени всички с тия дрешки бе,чак очите те заболяват. hahaha hahaha hahaha
Аз си мислех за името пък,че ми прилича като на Женско царство по-скоро.Нали една баба се провиква в трея,че от това село момиче навън не давали.По слух и с моя турски токоз.И мъжете нали ги строили в 2 редици и половина завалийките седат мирно и слушат.
Мисля да му дам шанс стига да има поне руски субтитри,но не разбрах кога точно започва?

# 704
Жани Hug Heart Eyes 
Четох при рускините, че сериалът ще стартира на 23.04 ( събота ) Peace

Заглавието "Hanım Köylü" буквално се превежда "Селска госпожа". Peace

Общи условия

Активация на акаунт