♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 309
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
По случай обичта си ли не ни посещаваш вече  Mr. Green

# 106
По случай обичта си ли не ни посещаваш вече  Mr. Green
Няма такова нещо,аз си ви обичам,ако не пиша си има друга причина Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107

Няма такова нещо,аз си ви обичам,ако не пиша си има друга причина Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нема да умра, че не пишеш, ама изказването ти беше страхотно просто  Joy Joy Joy Joy

# 108
Нергис на младини  Flutter

# 109
Това Нериман ли е?

# 110
само аз не стоплих. Мале, по-дърво от Джан съм. Явно диетата ми се отразява само умствено-само там отслабвам.
Нежност, нерде тая тема? И с очилата съм, да не е пет страници назад.

# 111
само аз не стоплих. Мале, по-дърво от Джан съм. Явно диетата ми се отразява само умствено-само там отслабвам.
Нежност, нерде тая тема? И с очилата съм, да не е пет страници назад.
Не става въпрос за тази тема,а за друга в която писах преди Peace Peace Peace Peace

# 112
Ванче, темата за д-р Синан : ААА

Вес, Нера е, да  Laughing

# 113
Днес е ден за излияния  Laughing  Да се изповядам и аз:

Благодаря за хубавите думи!  Hug  Благодаря ви, че се появихте в тази тема и купонът започна  Hug 
Аз също не бях писала в Романтичния подфорум близо година, но тези сериали ме върнаха тук  Blush  Радвам се, че чрез тях, аз открих всички вас  Hug
Обстановката е повече от приятна, заслуга, за което имаме всички  Hug
Обичам ви Heart Eyes

ПП: снимката с Ибо не я виждам  ooooh!  Затова ще се компенсирам и водя едни красавци  Flutter

.   
 Благодаря за вси4ко ,благодаря за Статуса ,благодаря  за Кара севда !!! Е сега ве4е  няма измъкване от  тур сериали !!! Оби4ам И Неслихан и Серен многооооооооо !!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Докато се наканя да публикувам - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 38 нови отговора.   Whistling  Отивам да ви чета  Crazy

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 21:04 от ju12345

# 114
Нежност, темата е много показателна - направена на 27 май 2015 година и развитие до 37 страница. 1 Потребител - аз и 1 Гост преглежда(т) тази тема. Дано докато се пенсионирам през 2035 година са достигнали темпото на нашата тема.

# 115
Нежност, темата е много показателна - направена на 27 май 2015 година и развитие до 37 страница. 1 Потребител - аз и 1 Гост преглежда(т) тази тема. Дано докато се пенсионирам през 2035 година са достигнали темпото на нашата тема.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Оф боже тва беше един път Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
Нежи, за новата тема!
Харесвам Бурак, дано и сериала му е успешен.

Весе, Гори, честити ви придобивки!

Благодаря за всички пожелания!

Горкият , съвсем е рухнал,  newsm78дали Судето няма вина за това Mr. Green

# 117
Изобщо не става въпрос за тая тема  Joy

# 118
# 119
Изобщо не става въпрос за тая тема  Joy
Тери говорят за друга тема-тази на ААА hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт