♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Невин, благодаря!

Скрит текст:
Дефне няма смелост да си тръгне или по-точно не иска да си ходи.

Peace Ама за да го заплашва не и трябва смелост, а малко хитрост.
Дано сценаристите не я оставят да е все хрисима,ще и е нужна малко промяна.

Е Дефне си остана с краченцата по плакатите.
Новата манекенка ще работи за напред с фирмата

Peace Peace Peace
Ели и аз мисля, че трябва да променят нещо в нея. Време е да покаже малко сила и характер някакъв, не може винаги да отстъпва и да се съгласява на всичко.
Иииии че се вкарах във филм, ся пък ми дойде на главата Дефа да не вземе нов заем от някой, че да върне стария на Нера за да се отърве от нея и да си обича Йо на спокойствие Grinning може да използва Синан или Дениз този път....само и само да е с Йомер Grinning
Едва ли ще го направи.Тя не иска повече да се вкарва в подобни игри. Достатъчно се измъчва и сега.
Но ако обърне внимание на Дениз чисто на пук на Йомер ще ме изненада. Ще е голям и умен ход от нейна страна ,макар че силно се съмнявам, защото сценаристите държат да ни показват наивно,неопитно младо момиче, истинска девственица. От тия дето ги обичат и желаят мъжете им, та я докарват чак до глуповата на места.Това трябва да се промени в образа и,което силно се съмнявам

# 181
  • Разград

# 182

«Kara Sevda». 2-ой анонс к 1-ой серии с русс. суб.

http://vk.com/iliskidurumukarisik?z=video-99351837_171341249%2F6012291bb779142f21

# 183
  • Пловдив
Невин  Hug

Ели, отвсякъде съм съгласна с теб, ама 1:1.
Гледам Памир и Ибо се веселят както си знаят, пиянстват по лодките Wink

# 184

Маман Медиха и тя си е вързала чумберя hahaha, дали ЕлифчИ не е виновна за таьи дегизировка fight

# 185
Маман Медиха боледува, Елиф тъгува, а  Джан и Айш нека празнуват на яхта  в морето.

Това не е ли къщата на семейството,какво прави тая зъбла там или е видяла нещо та е така замислена

# 186
Добър вечер, момичета! Hug
Веси Hug Heart Eyes Гори Hug Heart Eyes честити ви нови никове.
Нежи  Heart Eyes Hug благодаря за новата тема.
Ваня, благодаря за новите снимки Hug
Само снимки пускат, фрагман искаме...  Crossing Arms
Не знам дали е само при мен проблема ама пак не виждам аватарите на Нежи и на Жани  newsm78

# 187
  • Пловдив
Добър вечер, момичета! Hug
Веси Hug Heart Eyes Гори Hug Heart Eyes честити ви нови никове.
Нежи  Heart Eyes Hug благодаря за новата тема.
Ваня, благодаря за новите снимки Hug
Само снимки пускат, фрагман искаме...  Crossing Arms
Не знам дали е само при мен проблема ама пак не виждам аватарите на Нежи и на Жани  newsm78

Не е само при теб проблемът с аватарите, аз също не ги виждам  Hug
Сайтът, на който са качени е бъгнал сигурно.

# 188

Маман Медиха и тя си е вързала чумберя hahaha, дали ЕлифчИ не е виновна за таьи дегизировка fight
Славе Hug Heart Eyes може и да не е виновна Елиф, ако е разбрала, че синът й е влюбен в жена си и няма намерение скоро да се разделя с нея може и да й е станало лошо  hahaha Joy

# 189
# 190
Маман Медиха боледува, Елиф тъгува, а  Джан и Айш нека празнуват на яхта  в морето.

Това не е ли къщата на семейството,какво прави тая зъбла там или е видяла нещо та е така замислена

Да тяхната къща е, пак е ходила на проверка зайкинята. По скоро никой не е намерила и се е начумерила или е видяла щастие и любов, а след това  е споделила на Медиха за видяното и понеже маман е нямала одеколон на близо, вдигнала кръвно и се вързала с чумбера Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 191
Сим Hug, твоята версия е по реална...горката жена, какво трябва да преживее на тези години- недолюбвана снаха / то пък нея кой ли обича/, нито от род, нито богата / тя защото пък е била/, за капак дребна и без стил / не едра и стилна като нея/... И не може да готви  / защото тя знае, че тенджерата се слага с отвора надолу и капака върху дъното/.....мъка, мъъъкаааа

# 192
  • Пловдив

newsm53 newsm47 smile3521

Скрит текст:
Ели, ти дойде ли и на другия ни конак?
Някой друг остана ли да не е дошъл, а да иска?

# 193
Сим Hug, твоята версия е по реална...горката жена, какво трябва да преживее на тези години- недолюбвана снаха / то пък нея кой ли обича/, нито от род, нито богата / тя защото пък е била/, за капак дребна и без стил / не едра и стилна като нея/... И не може да готви  / защото тя знае, че тенджерата се слага с отвора надолу и капака върху дъното/.....мъка, мъъъкаааа
Joy Joy Joy
Айшегюл дойде и обърна с главата надолу перфектният свят на мама Медиха  ooooh! Така хубаво щеше да си ги съчетае Джан и Елиф, а сега се появи едно "джудже" и какво стана ...  hahaha Не я е срам Айшегюл  Joy
Лека нощ, Славенка Hug

# 194
Гори
Скрит текст:
За кой конак говориш.

Общи условия

Активация на акаунт