♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 200
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Среднощен поздрав от мен, че нещо ме налегна меланхолията...  Hug Hug Hug

И малко снимки от Статуса  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 03:13 от tempestad

# 346
Весе кой се е върнал освен Пакетната служба. Hug Joy
Нямаше ме 6 часа,тва за мен си е много hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да питам кои момичета са от Пловдив и околността?
Добър вечер красавици,Веси аз съм от Пловдив,с нещо да помогна

# 347

За тоя филм така ме е яд, че въобще го загледах... язък за Серхат и Баръш...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Че втория и един път баклава не показа там, направо за бяс работа...  #Cussing out #Cussing out
Аз го изгледах и нещо свърши като в нищото. В главата ми е като в 1001 и една нощ. Вече не знам кой от кой филм е и в кой беше влюбен?

# 348
Веси, аз също съм от Пловдив

# 349
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug
ПЕТЪК Е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
  • Пловдив
Добро утрооо.
Днес двоен празник  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Още пия кафе, леко с вицовете , моля  Joy Joy Joy

# 351
Добро утро, честит ни двоен празник- серия на Ашкъ и рожден ден на Баръшко Simple Smile че и петък на вдичко от горе. Стягайте се за парти довечера, часът и мястото са известни. Сега отивам по задачи.

# 352

Хубав петък!

Темпи  за поздравчето!
bouquet

Гори към кафето ще ти сервирам четиво.  Hug Още е много рано, но сега имам време да пиша,че след това изчезвам по задачки.
Изгледах тази нощ Ашка  с превод на БГ,
който не може да спи виси пред екрана.
   Йомер страда от заминаването на Деф, но  назад в миналото му има още нещо-нещата се повтарят. Той казва на Неджми, че пак губи точно когато мисли,че е намерил.Изживял е загуба, не само на родителите си, но май е намесена и Шоколадка.  newsm78Нещо се е случило за да се разделят,  лютата чушка не е току така с шоколада.  Сценаристите, дано предложат  нещо основателно като идея, а не скалъпена история да дразнят Дефото и нас ,разбира се.
   Дениз и Йомер са със стари минали сметки за уреждане. Начинът по който Йомер реагира споменавайки името Дениз и срещата в залата дали пък няма да е заради минало съперничество-не само професионално,а и с  Шоколадова нишка например. newsm78. Е ако този път Дефне започне да я сваля Дениз не ми се мисли как ще реагира Патрона,не само ще е урсус ами огън ще бълва. Mr. Green
  Суде ще помогне на Дефне, няма място друга в сърцето на Синан освен нея. В озета  подсказват че Суде разбира в кой е влюбен Синан. А той пък каза нещо което Суде веднага забеляза- ако бях лъв ТЯ щеше да избере мен а не него( Йомер).Коя е ТЯ-Дефо или друга от миналото ,която и Суде познава. newsm78
Не  харесвате артистката която играе Суде, симпатична ми е, пък и правя асоциации като я гледам с Бионсе.Иначе бяха писали преди време ,че ще е гост артист , обаче това може би е било първоначална идея.Тепърва  ще доказва, че е дъщерята на Нериман. Да му мисли Синан Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 09:28 от eliNIM

# 353
  • IT
Добро утроооо, да ни е жив и здрав ПатронЯ, баклавата да му се множи и със здраве да си ползва шекерената пръчка.

# 354
  • Пловдив
Ели , много си права, нищо случайно няма във всички детайли, който споменаваш.Във фрагрманите винаги ни дават парчета, извадени от контекста.Шоколадка няма да просто е флирт като журналистката..дори да е младежка история, има някаква драма и там.Ролята на Дениз ще е да тъче на два стана - срещу Пасионис от една страна и срещу ПатронЯ персонално, - от друга ..Враждата им не изглежда само професионална, права си.Надявам се на динамичен епизод  Hug

Добро утроооо, да ни е жив и здрав ПатронЯ, баклавата да му се множи и със здраве да си ползва шекерената пръчка.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 355
  • По света и в нас.
Добро утро и Честит празник на патрона

# 356
Добро утро момичета Hug Heart Eyes Hug Приготвихте ли тоалетите за партито днес newsm78 Да ни е жив, здрав, кадаифен и дано намери време за нас Баръшко

# 357
Добро утро, момичета Hug
Честит рожден ден на Баръшко bouquet
Пожелавам му да бие дузпата на Гюпсето ( крайно време е)
и да се огледа, че има красиви червенокоски, които много
повече му прилягат Heart Eyes bouquet
На вас момичета да ви е успешен деня Hug
Сега ще крача по задачи и довечера мястото и часът са известни Hug

# 358
Добро утро, девойки  Hug Hug
Довечера пак съм на тръстиката, както казвате вие, и ПатронЯ ще го гледам като се прибера по нощите.. Надявам се наистина да се освети бързо и да не мъчи много ми Дефнето, нито нас...  Praynig Praynig Новата дет ще му е стара от сега ме нерви пък ще видим довечера  Thinking  Thinking

# 359
Добро утро!  Hug Hug Hug
Петък е!  newsm44 newsm44 newsm44
ЧРД на Баръш, да е жив и здрав и дълго да ни радва! bouquet

Нямам търпение за епизода довечера  ooooh! обещава да е чок интересен Peace
Хубав ден, момичета, до довечера!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт