♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 236
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Ядоса ме Йомер с Шоколадовата,много ме ядоса.
Прекалено много и позволи.
Но на моменти беше на ръба да придърпа Дефне...влюбен е в нея и то много

# 692
# 693
  • Пловдив
Лека на лягащите  Hug
Аз щях да продължа с новата серия на Парчетата, ама ми стигна драмата за тая вечер.Има баланс обаче, наистина - докато и висеше под прозореца насълзен - сега тя пълни очите, моментът с книгата беше потресаващ, страхотна игра и на двамата. Тая солета много агресивна бе..

# 694
Тъй кат гледам май не е имало авантюра между Тромба и Дефо newsm78
Дефо получи удари под кръста, но Йомер съвсем несъзнателно и ги причини ooooh!
Яса ми се струва, че е влязла в комбина с Трамба или поне нещо е намислила newsm78
Исо говореще с особено чувство пред приятелите си... предполагам нещо свързано с Яса newsm78
Суде не разбрах защо ронеше крокодилски ooooh!...но и тя е подмолна ми се струва  Thinking
Обаче в другия епизод ще има усмихнана Дефо и Йо Laughing
Бившата вероятно ще си бега там откъдето е дошла newsm78... хубаво, че не е от тука и е за малко  Thinking
Ще се върна да ви чета за пропуснатия час ooooh!

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 11:35 от *ems*

# 695
  • Пловдив

Влюбен е до откат, чак го страх от себе си.Ама нали обиден, а той като е обиден става жесток.Много, много добра игра на Баръш и Елчин.Имаше маалко плява, доволна съм от епизода, такова нещо очаквах горе-долу.

# 696

Шоколадовата

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 00:41 от лава

# 697
  • София
Благодаря ви момичета  за превода и за компанията! bouquet
Лека и спокойна нощ! Hug

# 698
  • Пловдив
Синан изкука нещо ..ще направи гаф май, много ми е странен, постъпи много нетипично за него.
Яса и Исо ме кефят  Party
Неджми бей - не човек, а желязо  Mr. Green

# 699
Здравейте, момичета Hug
Чета ви и се опитвам да ви настигна(имам да прочета само още някакви си 20 страници   Laughing )
Извинявам се, че не съм по темата с Ашк - а, но ви нося нови снимки на Статуса. Предварително ви се извинявам, ако някой ги е публикувал вече Peace

# 700
А към Лейля имах резерви в Карадая,въпреки това я харесвах.
Тук не ми хареса, никак-  изкуствена, не естествена  игра.Точно спусната не на мястото си.
Ролите с по разкрепостено ,по свободното по различно  поведение са трудни за игра.
И Елчин в началото не беше убедителна.Сега  ролята и е точно по мярка,направо е влезнала в Дефне.
 А Дефне не говори ли накрая точно на Шоколадовата,че ще се бори ,ще е уверена.
Тая да не вземе и  остане,  та да ни дразни
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 00:41 от eliNIM

# 701
Синан изкука нещо ..ще направи гаф май, много ми е странен, постъпи много нетипично за него.
Яса и Исо ме кефят  Party
Неджми бей - не човек, а желязо  Mr. Green

Синан на моменти е повърхностен та чак ме изненадва,че е с Йомер приятел и съдружник.Двамата се допълват взаимно, май това е формулата да са заедно толкова време.
Какъв е тоя напън да работят с Дениз,нали имат успешен бизнес

# 702
  • Разград

# 703
  • Пловдив
ПатронЯ с чай ли празнува? Завалията, сигурно има снимки утре  Crazy

# 704
Ох,изгледах и аз с много зор серията,ама ще си чакам и рускините за по-подробно разяснение.
Йомер не е готов да пусне Дефнето и с тая канджа само я кара да ревнува.Наказва я един вид,за дето все му бяга.

Синан кат прасе у тикви ми се  ослушва...сега той ше го играе Ясемин с тоз Дениз.Съгласява се без да е питал Йомер.Другото,което си мисля е,че той нарочно я натресе таз пача на патрона,за да му остави Дефне на него.Със Судето не ми е ясно той къде е  от цялата работа.Тя му казала,че го обича,а той че е много малка,ама имал ли е дефакто чувства към нея или...?

Няма да издържи на напъна Йомер бе,другата седмица ше я бастиса Дафинка у някой ъгъл..мхм...

Общи условия

Активация на акаунт