Звездни компромати 261 част

• 79 291
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пинко, не ти е коректно сравнението, поне от моята гледна точка- визията на Венсан не е самостоятелна категория и се влияе от кариерата и актьорската му харизма. Няма как да знам дали щях да му припадам, ако е известен българин- припадам му, защото е един от любимите ми актьори и толкова. Но да, смятам, че и като млад, и сега е много привлекателен физически. Харесва ми този типаж независимо от националността.

# 106
Или щеше да е по-скоро нещо като Влади Въргала. Mr. Green

Припадаме си по младежкото му очарование и интелекта. Не е задължително мъжа да е красив, за да привлече жената. Природата ни кара да търсим най-силния, най-умния, най-здравия и най-устойчивия индивид, с който да създадем стабилно семейство.

Хавиер Бардем също не е красавец, но пък каква харизма има...  Blush Heart Eyes

# 107

Joy сама си го е написала. Тея двете с Ники със сигурност плащат на някой да трие всички хейтърски коментари. Дори може да плащат на няколко човека, защото един не би могъл да се справи. Най-вероятно работят дневна, нощна и два почивни.

Ако това е българската Барби,то аз съм самолетът на Парис Хилтън!!!
Тоца .роста жена!

# 108
И отново от Грег Уилямс- Том Харди. Хубаво е да си имаш муза на вечно разположение Laughing.

# 109
  • Варна
Много го харесвам Венсан, но виждам негови снимки само ако някой ги пусне в темата.
Пък филми, изобщо не гледам.
Та, много остарял тоз човек.
Някак изведнъж. Сигурно, защото твърде рядко му се любувам.
Не ми допада на горните снимки.
Много ми е дърт и сбръчкан  Confused

# 110
Тук го гледай, Мис. Няма да ти пречи, че е сбръчкан Wink

# 111
  • Варна
О, Благодаря  Heart Eyes

# 112
  • където ми харесва
О, аз гообожавам Венсан. Брилянтен актьор и адски харизматичен мъж. Мое бивше гадже, много прилича на него.
Аз и Жан Рено много харесвам, въпреки че е далеч от красив, но носи същата харизма. И не защото са французи.

# 113
  • Once there was a Hushpuppy...
И отново от Грег Уилямс- Том Харди. Хубаво е да си имаш муза на вечно разположение Laughing.

Е, не мога да се сдържа, ще припадна някакси...ако е удобно Rolling Eyes, защото го обичамммм Heart Eyes smile3544 Blush

# 114
  • Gotham City
О, аз гообожавам Венсан. Брилянтен актьор и адски харизматичен мъж. Мое бивше гадже, много прилича на него.
Аз и Жан Рено много харесвам, въпреки че е далеч от красив, но носи същата харизма. И не защото са французи.

Аз също много харесвам Жан Рено и то не точно като мъж, не знам как да го определя, обичам да го гледам, обичам филмите с него, но примерно не ме привлича сексуално. Просто обичам да го гледам

# 115
  • София
Неузнаваема Нина Добрев

# 116
# 117
Нина Добрев! Ехаааа!  Heart Eyes
Харесвам стила "Бриджит Бардо".

# 118
Бал на топ моделите, вместо запис.

Харесва ми Нина Добрев. Peace Време беше да промени малко прическата.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт