Звездни компромати 261 част

• 79 280
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Братя Енчеви, май са подранили с Хелоуин  Mr. Green
Скрит текст:

# 91
Разглеждам Инстаграма на Парис Хилтън. Това девойче да не си е купило самолета наскоро? Гледам всяка втора снимка е на борда. Ненарадвала му се е още!  Flutter  Laughing

# 92
  • Пловдив
Запис по темата   bouquet

"Българската Барби"Crazy Mr. Green

# 93
Разглеждам Инстаграма на Парис Хилтън. Това девойче да не си е купило самолета наскоро? Гледам всяка втора снимка е на борда. Ненарадвала му се е още!  Flutter  Laughing

Тя всеки ден пътува по света, така че е нормално да се снима и в самолета..  Laughing

# 94

Joy сама си го е написала. Тея двете с Ники със сигурност плащат на някой да трие всички хейтърски коментари. Дори може да плащат на няколко човека, защото един не би могъл да се справи. Най-вероятно работят дневна, нощна и два почивни.

# 95
  • Gotham City
Ти, ако го докопаш ще ми пуснеш едно кръгче за добротата ми Blush Laughing Laughing
Договорихме се Laughing. И добре, че сал един Джейк ми остана- другите, дето ги харесвам, за година-две се изпоожениха всичките Mr. Green

Е, Цвети, какъв въпрос зададе- верно ли не знаеш "Котараците" Laughing

Изключително тъпо парче!!!!!!!!

И тя  ми е  Sick

Защо ми е толкова ужасна тази жена, идея си нямам.

А на този Мъро как му е фейсбука, ако някой може да каже, наистина ми е любопитно да го разгледам

# 96

Joy сама си го е написала. Тея двете с Ники със сигурност плащат на някой да трие всички хейтърски коментари. Дори може да плащат на няколко човека, защото един не би могъл да се справи. Най-вероятно работят дневна, нощна и два почивни.

Леле майко, тая вярно си вярва.Чак си е изброила и титлите.  Mr. Green ooooh! Тц тц...

Нещо хубаво https://www.facebook.com/berbatov.bg/photos/a.10150203065388526. … ype=3&theater  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 13:36 от zveti81

# 97
  • София
Първата по - известна песен на Миленита е тая -
https://www.youtube.com/watch?v=bwPcCL6x3Eg

# 98
На тази снимка на земята, до Жени, чашка с винце ли се вижда  Thinking Mr. Green

# 99
  • Варна
По тази логика и ламята Спаска и Сиси боата могат да влязат в кликата на Барбитата.

# 100
  • Пловдив
На тази снимка на земята, до Жени, чашка с винце ли се вижда  Thinking Mr. Green
newsm78 пластмасова е с нещо жълтичко...да не е ракийка Mr. Green

# 101
newsm78 пластмасова е с нещо жълтичко...да не е ракийка Mr. Green

Уиски ще да е, нали е Вип!  Mr. Green

Сутринта четох някъде, че Иван Ласкин бил пиян по време на вчерашният лайф на Вип брадър. Не повярвах, но нищо чудно като гледам тази снимка, явно им предлагат за пийване. В което няма нищо лошо де.  Blush

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Още една порция снимки на Грег Уилямс:
* от филмовия фестивал във Венеция
Амбър Хард, с Еди Ръдмейн

Джейк и Джейсън Кларк

Матиас Шонартс

*седмицата на модата в Париж
Аризона Мюз

*за френското GQ
Венсан Касел, първата снимка ми подкоси краката

* Сиена Милър

* и най-невероятната от всички снимки, Кейт Бланшет

# 103
На Миленита аз харесвам "Пия за Мария". Иначе я харесвам визуално, има и интересен бекграунд.

# 104
Добре де какво му припадате на Венсан..(за визията му питам) ако беше известен българин .. щеше да получи определението тоя пА ..чичак от Столипиново и ххххх броя подобни определения ма нали е ле френч   Crossing Arms

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт