Звездни компромати 261 част

• 79 510
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
На Ирен защо дупето й е отпред?

# 586
Така като гледам не е боксова. Thinking
Ама не е и срещаTwisted Evil

# 587
Николета и Андрея последно обичат ли се? Нали се караха за парцалки Embarassed

# 588
Chrissy Teigen съобщи в инстаграм, че с John Legend очакват първото си дете. Heart Eyes

# 589
Chrissy Teigen съобщи в инстаграм, че с John Legend очакват първото си дете. Heart Eyes
Тя отдавна прави опити инвитро. Дано всичко е успешно.  Peace

# 590
  • Бургас
Слухове, че Черната Златка, е бременна
http://www.flagman.bg/article/88559#.ViNMvSEA6e8.facebook
Дано е вярно.

Да, и аз го прочетох тези дни. Явно няколко години са опитвали за детенце. Радвам се, че най-накрая са успели. Дано си имат здраво и хубаво детенце.

# 591
# 592
С какво точно се е тунинговала Жасмина? Стана ми интересно, понеже на мен ми изглежда просто като поддържана цена. И наистина е разхубавена в сравнение с преди  Thinking

Андреа и Николета и на 40 така ще позират, помнете ми думата  Laughing Laughing Laughing

# 593
  • София
Със сигурност Жасмина си е правила нещо на лицето, защото определено преди и беше едно такова пухкавичко.
Направо все едно е изсмукано. Получило и се е обаче Peace

# 594
  • Sofia
много е отслабнала,нищо не си е правила

# 595
  • На топло
Жената на Джейми Донран е бременна с второто им дете.

# 596
Със сигурност Жасмина си е правила нещо на лицето, защото определено преди и беше едно такова пухкавичко.
Направо все едно е изсмукано. Получило и се е обаче Peace
Не мога да повярвам, че намирате това същество за хубаво!  Thinking

# 597
  • София
Жасминчето ми е невероятно скучна и тъпа от времето на Сделка или не. Иначе не е грозна - има хубави черти, но има едно такова кухо излъчване. Без грим е като измита чиния -
https://instagram.com/p/v0zQY2ktQV/?taken-by=____jasminne____

# 598
  • До морето
Абсолютно споделям мнението за Жаси- тъпото! Изключително празен поглед има, милата  Rolling Eyes Но пък трябва да призная, че като разгледах снимките с детенцето й ми стана една идея по- симпатична!

ПП. Нали за нея навремето имаше една тема тук как преписвала на изпит ли, подсказваха ли й, какво беше?

# 599
  • София
Николета е с разкошна рокля на снимката с Андреа, някой знае ли каква е?

Общи условия

Активация на акаунт