Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Значи около тази цена се движат.Благодаря,ще погледна!

# 361
  • Пловдив
Трапезица, онлайн страници за подвързия вършат ли ти работа? Варират от 15лв. до към 20лв. /повече за мен е недопустимо/. Друга опция ти е, харесваш си десен и шивачка да ти я направи подвързията /ще излезе най-евтино/.

# 362
Ерин, за мен Бачуров е страхотен специалист.

# 363
Трапезица, онлайн страници за подвързия вършат ли ти работа? Варират от 15лв. до към 20лв. /повече за мен е недопустимо/. Друга опция ти е, харесваш си десен и шивачка да ти я направи подвързията /ще излезе най-евтино/.

Благодаря за идеята,предпочитам да видя на живо,тъй като е за подарък .Ще обиколя тези дни.

Усмихнат ден на всички  Simple Smile

# 364
Здравейте мами ,споделете моля ви от къде  намирате евтини и спорни памперси.Аз за сега се лутам измежду Либеро и Канбебе ,но нещо не ми излиза сметките.Не мога да си позволя скъпи памперси ,но все пак такива които да не пропускат и са на добра цена. Flutter

# 365
Аз взимам на Happy 4-ка, 78 броя за около 22 лева. Ползвам такива от една година

# 366
тези ХЕППИ памперси колко броя са? Hug

# 367
Здравейте , някой знаели дали се продават още Форнети в Пловдив и ако да от къде мога да си купя Simple Smile  newsm17 preggo

# 368
  • Майничка
С/у училище Душо Хаджидеков има, но в неделя не работят.

# 369
Благодаря Simple Smile

# 370
Форнети има и близо до Пешеходния мост - точно срещу индийския ресторант.

# 371
Здравейте , някой знаели дали се продават още Форнети в Пловдив и ако да от къде мога да си купя Simple Smile  newsm17 preggo

На автогара "юг" също продават форнети, точно на ъгъла, където влизат и излизат автобусите  Laughing Laughing

# 372
Форнети се продават и в супермаркети "Лекси".

# 373
Момичета търся си черна кожена пола(може и да не е естествена кожа,но да изглежда добре).
Прав модел или тип молив с дължина до коляното.Ако сте виждали някъде пишете ми  Hug

# 374
  • Пловдив
Идея от къде да взема стикер за баня с нарисувани зъбки (и четка, паста за зъби)? Някъде около центъра?

Общи условия

Активация на акаунт