Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Някой с отзиви за цирк Балкански?

# 346
  • Пловдив
Някой с отзиви за цирк Балкански?
Гледах на сайта им промо на новия сезон...обаче според мен не си струва.Слаб ми се вижда Thinking

# 347
Д-р Елена Димитрова, работи в Торакс, има и частен кабинет. За мен е един от най-добрите АГ специалисти в Пловдив.
А дали преглежда и бебета?

# 348
  • Пловдив
Здравейте момичета, знаете ли къде в Пловдив правят принт върху фонданова хартия?
Не се занимавам със сладкарски неща и идея нямам, но ми ще за коледните меденки да взема.
Благодаря   bouquet

# 349
  • Пловдив
А дали преглежда и бебета?
Да
Ние я посещаваме в частния й кабинет ,срещу Яворов.След 17 ч приема по реда на идването.Не се записва час

# 350
Елена е, иначе е тя. Кабинетът ѝ е в пресечка на Победа.

Шушулче, права си, кабинета и е на ул. "Стефан Ботев", аз при нея раждах /ама минаха повече от 9г. и малкото име съм и го забравила,нещо се заблудих/  Embarassed Embarassed

winipooh, преглежда и бебета,тя има специалност и детска гинекология, като бях в болницата да раждам,а и в кабинета и редовно водиха малки деца и бебета за прегледи  Peace Peace

# 351
Здравейте,дъщеря ми е на 4 г. и пие втори антибиотик за месеца, преди малко ми каза,че я боли "дудито", кой лекар е по-подходящ-кожен или аг newsm78
Да ми препоръчате някой Thinking Thinking

# 352
  • Пловдив
Здравейте,дъщеря ми е на 4 г. и пие втори антибиотик за месеца, преди малко ми каза,че я боли "дудито", кой лекар е по-подходящ-кожен или аг newsm78

Детски АГ.Прочети нагоре за д-р Димитрова
Ти като погледнеш нещо нередно виждаш ли?Аз бих отишла на прегледа с пусната стерилна урина,за да се изключи уро инфекция.Ако има причинител в урината,сте за нефролог.Препоръчвам доктор Николов в Хипократ.Не съм доволна от Мантаркова в ДКЦ 1
Уточни с детето също кога я боли-като пишка ли?Тя е достатъчно голяма,за да може да обясни

# 353
Търся препоръки за жена за почистване в дома .

# 354
  • Пловдив
А аз за гледане на жена на легло,почасово.Искам да помогна на близка...

# 355
д-р Димитрова е от най-истинските и човечни лекари, които съм виждала
тя е невероятно добър специалист за рискова бременност и на нея дължа детето си
сигурно сме хиляди

Ходех при нея на профилактичните прегледи на 6 месеца, но вече ми се вижда доста на възраст и ми е неудобно с за профилактични да я занимавам нея като знам колко народ има нужда от истинска помощ и че вече не й стигат силите, просто е много на възраст.
Трябва ми много добър АГ при който да продължа профилактиките - да е много добър ехографист и диагностицик, защото се убедих, че тези прегледи спасяват животи. Въпросът е, че познавам много АГ и не мога да се доверя на никой.
Дали в момента има някой на нейното ниво, но 20 години по-млад?
знам, че е глупаво да питам тук, защото повечето съдите по отношението към вас, а не сте наясно точно колко е специалист, но все пак може да изскочи нещо

# 356
Само да вметна, че може да е гъбична инфекция - често се появява след последователен прием на антибиотици и при децата удря лигавиците. Не мога да ти препоръчам специалист - нас ни е лекувало джипито и Миленков.

# 357
Най-вероятно.
Гъбичките са нещо обичайно след АБ. Tired

# 358
Къде мога да намеря текстилни подвързии за книги и на каква цена ? Хермес продават по 20-тина лв,но ми се иска повече избор .Ще проверя и в Ръкоделница.Другаде?

# 359
  • о`майна лунна нощ е
Ателие Муза в Капана. На ул. Магура. От там купих това http://prikachi.com/images/234/8436234D.jpg Тъй като взех и други неща, не помня точтата цена на подвързията, но мисля, че беше 23 лв. Имаха около десетина различни десена.

Общи условия

Активация на акаунт