Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 330

Намерете адвокат, който да изготви книжата. Понеже  нотариусите и без това имат много работа, като имат да изготвят нот.актове за самото съставяне  направо дерат кожи, освен таксите. При нотариуса  ще платите само таксите.
Предния път точно така ни се оскъпи прехвърлянето - понеже адвокатката отделно си имаше хонорар,а и работела само с определен нотариус. Днес се обадих на препоръчания от adoration_ и таксата ни устройва идеално,а и ще стане без адвокат. Много й благодаря за препоръката,спести ни обикаляне!  bouquet

Направо ме изуми. Но всъщност нищо вече не е ненормално у нас. Радвам се, че сте намерили начин да си свършите работата.
Преди години свекъра прехвърля един двор. Прехвърлянето беше около 500 лв, като самият двор струва 3000. Та тогава за написването/съставянето/ на нотариалния акт, нотариуса му взе 240 лв някъде. После ни посъветваха, че е трябвало адвокат да изготви книжата и щяло да струва 120-130 лв. На базата на този опит беше и съвета ми, но уви.. ooooh!

# 331

беше в Кичук Париж в една нова кооперация
в нета има нейни телефони, може да й се обадите и да проверите все още пътува ли до Пловдив и в кои дни и има ли възможност да ви приеме.

# 332
  • до Пловдив
Ще има ли нещо за Хелоуин в Пловдив? Някои знае ли?

# 333
  • Пловдив

Някои заведения са организирали тематична вечер-ресторант Тон Бон Бон,Гладиатори,Club 7.62.За тези съм чула,сигурно има и други
Програмата на Мол Пловдив за събота
Скрит текст:
Т
На 31-ви октомври те предизвикваме да се посмееш. Ела в Mall Plovdiv между 13:00 и 19:00 и участвай в Хелоуинската ни програма. Приготвили сме ти страшна забава.

Маскирай се и доведи семейството и приятелите си. Застани върху специалния хелоунски стикер на партера и участвай в групова снимка за спомен. Групи ще се снимат на всеки 30 минути от 14:00 до 18:00 часа. Можеш да намериш своята снимка след 2 октомври на фейсбук страницата ни.

За най-малките сме приготвили и допълнителни изненади. Те ще могат да посетят Вещерския кът, за да получат своя мечтан хелоуински грим. Всички използвани гримове са с естествени съставки и са подходящи за деца.

Виж какво друго сме подготвили в пълната ни програма.

Програма за деня:

– Детско парти от 11:30 до 12:30 ч.

– Грим за малки и големи деца от 13:00 до 17:00 ч.

– Страшно DJ парти от 14:00 до 19:00 ч.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 22:32 от ♥Elfita♥

# 334
Всяка година в мола има много изненади за децата.

# 335
  • Пловдив
От къде да купя пчелен прашец?

# 336
  • под тепетата
От пазарите на сергиите,който продават мед.
 Купувала съм и оттук и съм доволна  http://beemelissa.alle.bg/prices/%D0%BF%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B5% … 1%88%D0%B5%D1%86/

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 18:22 от bilqna_69

# 337
От къде да купя пчелен прашец?
Има в пчеларския магазин до сладк.Неделя на 6 септември,ако те устройва мястото .

# 338
Аз си купувам от сергиите с мед.

# 339
Мамчета моят въпрос с тортата намери най- добрата развръзка- торта от Сам Дам, колебаех се и между Амели...
Сега имаме нужда от детски гинеколог и офтамолог, за бебе на 1 г?

# 340
Д-р Елена Димитрова, работи в Торакс, има и частен кабинет. За мен е един от най-добрите АГ специалисти в Пловдив.

# 341
  • Пловдив
Д-р Елена Димитрова, работи в Торакс, има и частен кабинет. За мен е един от най-добрите АГ специалисти в Пловдив.
възрастна ли е Thinking не се сещам коя е newsm78

# 342
Да, доста. Може би 70 Thinking. Наистина нямам идея, когато бременеех с номер едно, беше началник на патологична във ВМИ и само суперлативи съм чувала за нея.

# 343
Да, доста. Може би 70 Thinking. Наистина нямам идея, когато бременеех с номер едно, беше началник на патологична във ВМИ и само суперлативи съм чувала за нея.

Е тя не се ли казва д-р Мария Димитрова /има частен кабинет в "Кършияка"/,ако е тя наистина е много добър специалист,може би една от най-добрите  Peace

# 344
Елена е, иначе е тя. Кабинетът ѝ е в пресечка на Победа.

Общи условия

Активация на акаунт