Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
monesia, и мен ме интересува кухня по поръчка.

# 451
  • Пловдив
това с поръчката на кухня, то в магазин пак си е по поръчка - все пак вие плащате и решавате за всичко, от материалите до кантове и обков, дори какво да има в чекмеджето.
Ние супер много си изпатихме от познат майстор, който така ни завлече, че в последствие след 1 година трябваше да нахлуем в склада и да си приберем кухнята на части, да си я сглобим сами. Добре, че у нас има повече майстори и то кадърни, отколкото в онзи склад хаха.
Към днешно време всичко е точно.
От диалог съм супер доволна как направиха още няколко вратички без да има разминаване в цвета, нищо, че е бяла - има синеещо, розовеещо, жълтенеещо, всякакво бяло. В последствие една врата при друг изпитан майстор оправяхме, хем дойде, видя, свали я и я върна в друг цвят, после се поправи. Голям зор е кухнята и банята в едно жилище, ако нямаш познати и изпитана фирма.

Моята кухня е мдф с бял лак, без кантове, което е супер дразнещо за мен, отлепят се, пълнят се с бактерии и прочие тези кантове. Трябва да знае човек какво иска, аз знаех, че искам да е лак, да е бяла и да е с технически камък плот и гръб.
В диалог на моите размери излиза по-голяма сума, отколкото дадохме на пишман майстора, но в крайна сметка с донаправяне станаха нещата, ако съм знаела, щеше да е точно в диалог отначало - те са най-добри според мен в лакирането.

# 452
  • гр.Пловдив
 Hug Благодаря ви момичета,значи почвам от "Диалог".Приемам и още мнения  Peace

# 453
  • Пловдив
направих снимки на кухнята ми, представи си я без натурии и на светло хаха (бях я пускала в темата за кухни преди време)
http://prikachi.com/images.php?images/397/8455397n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/402/8455402c.jpg

# 454
Като съм взела да питам, кажете за мебелист, който може да ми обнови една секция?

А за кухнята - ами трябва ми такъв майстор, който да махне старата, да ми изработи нова и да я монтира. Не да търся различни майстори. Затова не ме устройва готова.

# 455
  • Пловдив
Моето мнение е,че по-добре да дадеш повече пари на изпитана,голяма фирма,отколкото да се занимаваш с такива майстори (без да обиждам никой)  Peace С доста такива съм се сблъсквала и положението е все едно,колкото и да ми ги прехвалват  ooooh! Едната ми кухня я поръчахме в Техностил(заедно и с уредите даже).Беше по-скъпа,но определено си заслужаваше. След монтажа дет'се вика можех да подреждам в шкафовете - чисто и спретнато,а не стърготини,моливи за триене,грешни дупки и т.н....

# 456
Моето мнение е,че по-добре да дадеш повече пари на изпитана,голяма фирма,отколкото да се занимаваш с такива майстори (без да обиждам никой)  Peace С доста такива съм се сблъсквала и положението е все едно,колкото и да ми ги прехвалват  ooooh! Едната ми кухня я поръчахме в Техностил(заедно и с уредите даже).Беше по-скъпа,но определено си заслужаваше. След монтажа дет'се вика можех да подреждам в шкафовете - чисто и спретнато,а не стърготини,моливи за триене,грешни дупки и т.н....
"Дет`се вика" - всеки сам решава как и до колко да ползва предоставената му информация. Успех на питащите.

# 457
  • Пловдив
Дет'се вика,никой не задължавам със своето мнение...момичето е попитало за съвет,аз споделям моя опит...Не пиша през пост да предлагам конкретен майстор  Rolling Eyes

# 458
Здравейте , някой може ли да ме насочи за интериорни врати на добра цена

# 459
Скрит текст:
Здравейте,някой правил ли е ремонт на кухнята скоро  Simple Smile  Искам да попитам знаете ли кои мебелни магазини предлагат кухни ,качествени и не толкова скъпи?Не сме обикаляли все още,да знам откъде да започна  Grinning  Благодаря!

на нас ни се наложи - голямо обикаляне беше - масово кухните са направени от супер калпави плоскости 16 мм с хартиени кантове - след 1 г употреба няма да казвам, на какво започват да приличат - поради тази причина си намерихме човек - поръчахме си 18 мм плоскости с хубав кант / ако не се лъжа е пласмасов 1 м/ и ни  изработиха кухнята, както ние искахме - спестихме си скъпите амортисьори и цената накрая не беше чак толкова висока спрямо тези от магазините
Ако се спрете на вариант поръчка, мога да Ви препоръчам майстор. Супер качество, а по отношение на материалите - избора е ваш. Можете да ми пишете на лични.  Grinning

благодаря за отговора - но ние за сега приключихме с кухните - аз намерих познат с който нямахме проблеми - за 20 дни всичко беше готово и монтирано. Успех на всички

# 460
  • Пловдив
От къде мога да купя поларено яке с цип за жена, на приемлива цена?

# 461
  • Пловдив
Декатлон

# 462
  • Пловдив
.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 11:07 от ican

# 463
Момичета, търся магазин с богат избор за калъфи за телефони. Някакви идеи къде да разгледам?

# 464
  • Plovdiv
В подлеза на малката главната към пешеходния мост, аз от там си взимам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт