Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 534
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
gargamela, бях днес в "На тъмно" -нямат. И девойката не помни да са имали, ама може и да е от скоро там. Няма в ОЛХ Пловдив, а аз искам да го видя първо.

# 526
  • Майничка
Бенджи, аз преди доста време съм купувала, щерката още беше в прогимназия, а сега е в 10 клас. Тогава на доста места ги имаше, даже в някои магазинчета за сребро бях виждала.

# 527
  • Пловдив
Ако се сетиш къде, моля за инфо...
Аз ще питам и по магазинчетата за сребро. Вариант е и същият от сребро, не тенеке. Wink

# 528
Бенджи, ако все пак не намериш и се решиш на поръчка, аз съм купувала медальон на Neverwinter nights от този продавач - едно към едно със снимките е и години по-късно си изглежда по същия начин Peace

# 529
  • Пловдив
Момичета, къде може да се купи голямо огледало на сносна цена?

# 530
  • Пловдив
Момичета, къде може да се купи голямо огледало на сносна цена?
Срещу Бриколаж на бул Шести септември в сградата  до светофарите.Имат готови и режат по ваши размери.

# 531
  • Пловдив
Откъде да купя марокански кус кус?

# 532
  • Бургас
Да ми препоръчате агенция или брокер за недвижими имоти. Търся квартира в Смирненски, но агенциите, с които говорих не ми вдъхват доверие.
Нямам много време, защото сина ми трябва до 2-3 седмици да напусне квартирата

# 533
  • Пловдив

Преди време съм виждала в Лидл.
Как го приготвяш?

Да ми препоръчате агенция или брокер за недвижими имоти. Търся квартира в Смирненски, но агенциите, с които говорих не ми вдъхват доверие.
Нямам много време, защото сина ми трябва до 2-3 седмици да напусне квартирата
С колкото съм си имала вземане-даване -все не стават.
Може да потърси сам като разпитва наоколо. Вижте в ОЛХ и в други сайтове за обяви без брокер.

# 534
  • Пловдив
*Бенджи* , никога досега не съм виждала. В Лидл в тематичните седмици ли си го срещала?
radinna , пробвай с агенция Римекс имоти. Координати има в нета.

# 535
  • Пловдив
*Бенджи* , никога досега не съм виждала. В Лидл в тематичните седмици ли си го срещала?
radinna , пробвай с агенция Римекс имоти. Координати има в нета.
Не,беше им от редовния асортимент,но вече го няма... Peace И аз ще следя,чи искам да взема Wink

# 536
  • Пловдив
Къде мога да намеря "Йогурт"-онова дето прилича на кисело мляко  Joy
Трябва ми за рецепти с пиле,където се използва за марината-пробвах с кисело мялко,но не е същото-много се променя вкуса и киселото мляко се пресича при готвене.

# 537
  • No Line On The Horizon

В Лекси има.

# 538
  • Пловдив
За такъв йогурт провери в Лидл.

За кус куса- в сайта на Балев био маркет излиза, че има:
http://www.balevbiomarket.com/bio-pulnozurnest-pshenichen-kus.html

Сега се сетих, че ще проверя и на здравословните щандове в ДМ и Лекси, поне цената ще е по-ниска там от Балев.

Писали сме едновременно с fros. Благодаря, ще проверя тези дни.

# 539
  • Пловдив
Някой с мнение за др.Шишманов,зъболекар в Тракия...http://grabo.bg/exit/?d=0m2kwg7&u=http://dr-shishmanov.wix.com/dr-shishmanov

Общи условия

Активация на акаунт