Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Знаете ли за някой ел техник, който да оправи бойлера, че останахме без топла вода, а и съм с малко дете? Ако може да дадете номера на този, от който сте останали доволни

# 511
  • Пловдив
Здравейте. Търся бебешка кухня за след 8 месеца. Намерих една "Вълшебник", ако имате мнения или знаете за друга моля кажете ми.

# 512
  • Пловдив
Здравейте. Търся бебешка кухня за след 8 месеца. Намерих една "Вълшебник", ако имате мнения или знаете за друга моля кажете ми.

Търсиш кухня,която да дава храна на бебето ти,нали?Защото за държавната е малко и няма да дадат.Погледни тези частни кухни.Хер Бебе http://herrbebe.com/?page_id=87,Пълно коремче http://pulnokoremche.com/ ,ВИП Мама http://www.nik.1expresno.com/kuhnja.html .Личен отзив нямам.

# 513
Ние сме на Първа лъжичка от много време, но почнахме след годинката и не знам дали ще се съгласят на толкова малко бебе. От храната съм доволна, цената включва доставка, имат и пасирано меню за най-малките. Не съм пробвала други кухни в града, но от Хер Бебе в София никак не съм доволна - храната може да е по-разнообразна, но е твърде рядка като консистенция и блудкава на вкус.

Аз искам да питам за препоръка на сладкарница за красиви и вкусни къпкейкчета Crazy

# 514
  • Пловдив
Здравйте! Да ме насочите къде има резервни части за микровълнови? По-точно ми трябва копче,това,което се върти за определяне на минутите. Благодаря! bouquet

# 515
  • Пловдив
провери тук Peace
Човека е много отзивчив - няколко пъти ни намира части, от които имаме нужда и ги няма в магазина Peace

# 516
  • Пловдив
провери тук Peace
Човека е много отзивчив - няколко пъти ни намира части, от които имаме нужда и ги няма в магазина Peace

Благодаря ти! Не се бях сетила за това място  ooooh! Понеже ударих на камък при търсенето,приемам и други прердложения в случай,че и там няма  Wink

# 517
  • Пловдив
Благодаря ♥Elfita♥ и Пух.

# 518
провери тук Peace

Благодаря ти! Не се бях сетила за това място  ooooh! Понеже ударих на камък при търсенето,приемам и други прердложения в случай,че и там няма  Wink
Викиват (не съм сигурна, дали се пише така), магазинът се намира  до моста на Герджика.

# 519
  • Майничка
Откъде в Пловдив мога да купя нов пръстен със златно покритие /позлатен/ - като пръстенът от Властелина на пръстените?

Преди 3-4 години имаше в "На тъмно", купувала съм за подарък, но скоро не съм се оглеждала дали още ги поддържат, сякаш вълната поотмина. От ибей също съм вземала. Виж и в олх и базар, може да има продавачи от Пловдив. Жълтите обаче като че ли се поизтъркват по-лесно от "сребърните".

# 520
  • Пловдив

Викиват (не съм сигурна, дали се пише така), магазинът се намира  до моста на Герджика.

Благодаря! И там няма,проверих.Казаха ми и за някакво магазинче из уличките на Военна болница,ама то това много неопределено...трябва бая да пообиколя и да питам  Whistling

# 521
  • Пловдив
Здравйте! Да ме насочите къде има резервни части за микровълнови? По-точно ми трябва копче,това,което се върти за определяне на минутите. Благодаря! bouquet
Има сервиз отзад на  ПИБ    в кв Тракия,поръчват части и др. ако Ви е удобно проверете  там„
http://www.amappy.net/object_info.php?id=2195&n=Клон+Тракия+Пловдив+

# 522
Аз искам да питам за препоръка на сладкарница за красиви и вкусни къпкейкчета Crazy
Да си побутна питането, че почва да става спешно.. Hug

# 523
  • Майничка

"Ванила Подс" на "Трапезица" /пресечката след  IV РПУ, като идваш от църквата "Света Петка"/. Също и една сладкарничка в пресечка на "Пещерско шосе", малко преди пощата, като идваш от "Васил Априлов", но не помня името и точното местоположение.

# 524
gargamela, благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт